مرسی
از این مرحله رد شدیم
حالا چند تا مارک معرفی کن ببینم چه جور میشه
(سعی کن تا جایی که راه داره قیمت پایین در بیاد)
اسپیکر چی بگیرم
آمپ چی بگیرم
کامپ چی بگیرم
پخش چی بگیرم
(احتمالا پخش و آمپیلی رو دست دو بگیرم)
ممنون از شما و آقا حمید
مرسی
از این مرحله رد شدیم
حالا چند تا مارک معرفی کن ببینم چه جور میشه
(سعی کن تا جایی که راه داره قیمت پایین در بیاد)
اسپیکر چی بگیرم
آمپ چی بگیرم
کامپ چی بگیرم
پخش چی بگیرم
(احتمالا پخش و آمپیلی رو دست دو بگیرم)
ممنون از شما و آقا حمید
سلام
1-كلا اگه ساب قوي و موزيكهاي داراي فركانس بسيار پائين رو تو ماشين گوش بدي اون صدا رو داريد.ماشينش هم فرق نميكنه منتها بدنه هاي ضعيفتر مثل همون پرايد بيشتر صدا ميكنه و در نهايت بيشتر جاهاي ماشين به خاطر لرزشهاي ايجاد شده بيشتر ميشه.
2-بايد كنترل شده گوش كني. من الان ساب دارم ولي 300 وات بهش ميدم. برام كافيه. البته ناگفته نماند اون موقع كه R15 داشتم بدر پرايد در اومده بود.
3-ببر پيش يه نصاب وارد و از سوكت فابريك استفاده كن.براي پخشت.كابل كشيو وسيم كشي اسپيكرها مهم نيست. فقط حواست به محل عبور و جدا نمودن كابل برق و RCA ها باشه.
4-اون قطعه اينترفيس هستش.
خواهش ميكنم. شما هرچقدر سوال داري بپرس.كيه كه جواب بدهمزاح كردم
در خدمتم.
هرتز سري هاي انرژي به نظرم كيفيت خوبي داشته باشه.
ساند قوي ولي من صداش رو نميپسندم.
اقا حمید چاکریم یادته به کمک هم باکس طراحی کردیمو خودم درستش کردم؟/
حمید جان امپلی سابم kenwood kac-8105 Dm..... , و سابم هم kenwood w3012dvc... الان به صورت باکسه...
خوب به نظرت همون باکس بزارم رو 206 هاچ بک.... یا درش بیارم بندازم رو تافچه..
خوبه ؟؟؟ قدرتشو کم کنم؟؟ نمیخوام بدنه ماشین داغون شه و به صدا بیوفته ماشین تو دراز مدت... سوال اساسی کلا تنظیمات یادم رفته...چطور واتشو کم کنم..
پخشم هم paioneer 4250.......اون اینترفیس چنده؟
درود.
دوستان روی پراید فقط میشه باند واسه عقب گذاشت؟(نمیشه کنار های درهای جلو باند گذاشت؟)
آخه اونطوری که فقط صدا از عقب میاد یه جوریه!
از یکی پرسیدم گفت روی پراید نمیشه ولی روی ماشینای دیگه میشه!
حالا ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
سلام.بله ارادت دارم خدمتتون.شما خوبي؟كم پيدا شدين ديگه به من پيرمرد سر نميزني؟.از صداي باكست راضي بودي؟
نه بزار تو باكس بمونه.اگه ديدي داره خيلي فشار مياره گين رو كم كن.ولوم هم زياد بالا نبر.صداي معمولي ازش بگير.
درود بر شما دوست عزيز
چرا ميشه رو دري رو ببري و نصب كني ولي اصاي نميشه تو دراز مدت مشكل ساز ميشه.بهتره براش كيك پنل بسازيد.يه باكس كوچيك در حدود 2-3 ليتر با MDF يا اگه ميتوني با فايبر.
خوب اينا قيمتاشون چجوريه؟
هرتز سري هاي انرژي به نظرم كيفيت خوبي داشته باشه.
ساند قوي ولي من صداش رو نميپسندم.[/QUOTE]
مرسی حمید خان
نظر شما راجع به mtx چیه ؟
منظور شما در خصوص ساند اینه که بیشتر قدرتیه تا کیفیتی درسته ؟
موید باشید.![]()
اون اولی حدود 800
دومی 300 اینتر فیسو مطمئن نیستم بخوره یا نه
سومی 190 تا 200 و خورده ای بسته با مارکش حالا کنوود یا پایونیر یا سونی+40 تا 50 اینتر فیس( یه زمانی 20 تومان بود)
اینا کلا بدون باند که مثلا 80-100 باند میخاد
Last edited by kasra2002; 17-06-2012 at 19:29.
کم میام...مشغله زندگی............حمید صداش عالی بود..صمثلا تو میگی گین رو رو حدود چند بزارم براش.. بعد ببین با توجه به اینکه دهانه ساب دیگه میچشبه به در صندوق.. صاف بزارمش ... ساب رو رو به بالا بزارم ؟؟
سوال بعدی رو تاقچه ازین اگزوزا بزارم که صداش بیاد بیرون؟؟ چنتا بزارم؟
حمید یه سوال دیگه من این سابو امپلی و یه جفت باند پایوننیر 6975 v2 . یه امپلی هم برا اون دارم.....به نظرت خازن لازم داره؟؟ اگه اره چی بندازم؟؟ فیمت؟ گارانتی؟ دمتتتتتتتتتتت گرم
Last edited by MILIN3M; 18-06-2012 at 18:41.
امروز رفتم یک جفت باند 6975V2 پایونیر با هدیونیت 1450 انداختم با تاقچه MDF النود و مجموعا 430 تومن خرج کردم ولی با توجه به مبلغی که هزینه کردم صداش چنگی به دل نمیزنه.البته آمپلی ننداختم هنوز.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)