دیشب کسی چنین مشکلی داشت ؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب کسی چنین مشکلی داشت ؟؟؟
آقا من پارس آنلاین دارم،چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه، می خوام برم اندیشه ی سبز...راستش راهنمایی می خواستم که چه کار باید بکنم؟
الان وضعیت اندیشه سبز تو خط 3 چطوریه؟ من مودمم ZyXEL هستش ، مودمم رو باید عوض کنم یا همین جواب می ده؟
مشکل عجیب با اندیشه و پشتیبانی عجیب تر اون
مشکل من اینه که گاها چراغ Status مودم خاموش میشه و یا چشمک میزنه
این مشکل گاها رخ میده ، یعنی مثلا یه روزایی کل روز اصلا مشکل نداره و برخی روزها شاید در حد چند ثاینه قطع بشه
ولی یه روازیی چندین ساعت مشکل پیدا میکنه مثلا جمعه دو هفته پیش و همچنین دیروز که اینترنتم 6 ساعت قطع بود
این مشکل مقطعی پیش میاد و اکثرا بعدازظهر ها و یا شب ها رخ میده و نهایتا بعد از 9 ساعت خودش خوب مبشه
دفعه پیش که این مشکل پیش اومد پشتیبانی گفت ما مشکلی نداریم و شاید سیم کشی ساختمان باشه
بهمین خاطر من کل سیم کشی ، اسپلیتر ، میکروفیلتر ، کانفیگ مودم و همچنین ویندوز رو عوض کردم
دیروز که مشکل مجددا رخ داد ، لب تاپ رفقیم رو گرفتم و مودم رو برداشتم و رفتم بالای پشت بام و از سیم اصلی مخابرات به مودم وصل کردم
بازهم Status روشن نمیشد ... پس مشخص شده مشکل از خانه من نبوده
زنگ زدم با خانم حجتی که مسئول رسیدگی به چنین مواردی هستند گفت "زمانیکه مشکل پیش میاد به ما اطلاع بدید
تا کارشناس ما بیاد پست شما رو چک کنه ... البته صرفا از ساعت 8 صبح تا 3 بعدازظهر کارشناس میفرستیم"
گفتم آخه مشکل من بیشتر غروب و یا شب ها رخ میده... یعنی اون زمان رسیدگی نمیکنید
گفت "خیر صرفا بین 8 صبح تا 3 بعدازظهر می تونیم رسیدگی کنیم ... شما اگه دفعه بعد چنین مشکلی صبح پیش اومد بگین تا ما بررسی کنیم"
گفتم : خب اگه یکسال هم چنین مشکلی داشتم یعنی شب ها چنین مشکلی رخ بده شما هیچ رسیدگی نمکینید
گفت : "نه رسیدگی نمیکنیم مگر اینکه مشکل شما بین ساعت 8 صبح تا 3 بعدازظهر باشه"
آخه این چه مسخره بازاریه ... چطور چنین مشکل حادی از سوی اندیشه اصلا رسیدگی نمیشه ... این چه وضعه پشتیبانیه !!!!
خب مشکل منو کی باید حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان راه حل یا پیشنهادی دارید بگید .... به نظرتون شخصا برم اندیشه شکایت کنم
خط 5 ... سرویس 128 نامحدود اندیشه
Last edited by T I G E R; 02-11-2010 at 12:27.
بله، قبلنم تو اندیشه با 128 اینقد سرعت میگرفتم که متاسفانه یه 5-6 ماهی سرعتم به 100 کاهش پیدا کرده بود که خوشبختانه ظاهرا به روزایه اوجش برگشته امروزم سرعتم تقریبا بهتر از روزایه پیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
من خودم اکانت دارم قبلا سرعت رو 100 بود که الان چند روزه بیشتر شده، در ضمن گیرم سرعتو بیشتر نشون بده زمان دانلود چی؟ تو این چن روز یه فایله 100 مگی تقریبا در ده دقیقه دانلود میشه که قبلن در 15 دقیقه بود
موضوع اینه که اگه قرار باشه کارشناس بره توی مخابرات برات چک کنه باید در ساعات اداری چک کنه و گرنه راه نمیدن
اما اگه بخواهد بیاد محل کار یا منزلتون چک کنه میتونه هر موقعی بیاد
اینکه چراغ لینکت میره یعنی مشکل نویز و این چیزا رو داری
ازشون بخواه بهت بگن SNR مودمت چنده و حداکثر تا چند میتونه کانکت کنه
ممکنه شما سیم کشی خونتو درست کنی ولی سیم بین مخابرات تا خونه شما یا خیلی طولانی باشه یا همشنوایی داشته باشه
اول بپرس وضعیتو بعد همینجا یا پیام خصوصی بهم بگو تا بهت بگم موضوع چیه
Last edited by mailer; 02-11-2010 at 13:48.
زنگ زدم و جوابم رو این دادند
گفتند: SNRچیه ؟ منظور شما چیه تا چند میتونه کانکت کنه ؟
خدايي خيلي جالبه ؟ واقعا گفتند snr چيه ؟ بابا اون كه تو تنظيمات مودم هويداست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئني به واحد پشتيباني زنگ زدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تاييد نمي شه ، من مشكلي تو پينگ و سرعت ندارم mailer جان
مطمئني كه قطعي داريم ؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
پشتیبانی زنگ بزن نه مشترکین یا حسابداری یا جای دیگه
احتمالا اشتباه وصل شده
بهر حال:
SNR یعنی Signal-to-noise ratio
فرض کن سرویس دهندت سرعت مودمت رو روی 1Mbps ست کرده
اونوقت مودم شما با همین سرعت و SNR 6 وصله
در این صورت وضعیت شما برای سرعت 1Mbps خیلی جالب نیست چون معمولا مودم ها روی SNR 4 به سرعت کمتر switch میکنن(البته این مطلق نیست. ممکنه یکی بزاره روی 3 یکی بزاره روی 6)
حالا فرض کن مودمت اومد روی 800kbps کانکت کرد
در این صورت snr مودمت میشه مثلا 9 یعنی برای این سرعت وضعیت بهتری داره و قاعدتا خطت پایدار میمونه
حالا اگه SNR خطت بهتر شه و بره روی 15 مودمت دوباره سعی میکنه برگرده به همون سرعت 1 Mbps
این تغییرات و قطع و وصل ها ممکنه شما رو کلافه کنه
در این صورت میتونی از پشتیبانی بخوای که اصلا سرعت خطتتو رو بزارن رو 512
در این صورت سرعت کلت دیگه از 64 کیلو بیشتر نمیشه اما عوضش دیگه قطع و وصل نمیشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)