تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 949 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوستان عزيز فن آوايي! من دارم از مخابرات كوچ ميكنم حالا موندم برم كدوم شركت ! ظاهرا كه همه از شركت هاي فعلي خودشون ناراضي ان...

به نظرتون بيام فن آوا؟ سرويس نامحدود برام مهمه . نامحدود فن آوا چطوره؟ از سرعتش راضي هستين؟ پشتيباني خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان عزيز فن آوايي! من دارم از مخابرات كوچ ميكنم حالا موندم برم كدوم شركت ! ظاهرا كه همه از شركت هاي فعلي خودشون ناراضي ان...

به نظرتون بيام فن آوا؟ سرويس نامحدود برام مهمه . نامحدود فن آوا چطوره؟ از سرعتش راضي هستين؟ پشتيباني خوبه ؟
    به هیچ وجه ممکن شما نیا اینجا ! 2-3 صفحه آخر و بخونی میفهمی خود شما
    تو نامحدود 1 مگ شما 1 گیگ روزی بیشتر بگیری اینترنت شما تبدیل میشه به اینترنت 128
    من شاتل هستم فعلا راضیم ! art 2 سرعت 180 به بالا
    اینم بگم الان هـــیچ کجا نامحدود واقعی نیست. یه جا که قیمت و ایناش مناسب تره 1 ماه تست کن ، غیر فن آوا . هر شرکتی الان مصرف منصفانه و... داره غیر نامحدود مخابرات که اونم بالاترین سرعتش 512 هست و شاید اونم به زودی راه بیفته مصرف منصفانش.

3. 3 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام واسه دفعه چهارم از فن آوا زنگ زدن طرح جدیدی که واسه نامحدود 1 مگ هست اینکه در ماه تا 22 گیگ رو گفت با سرعت 1024 میگیری بعدش میشه 128 گفتم اینجوری که اصلا نمیشه بعد گفت اینکارم میتونین کنین سرویس محدود بگیرین هر نوعش را که گرفتین 50 درصد تخفیف بهتون میدم مثلا 2مگ 40 گیگ در ماه شبانه رایگان که ماهی 118 تومن میشه 59 تومن اگه هم سرویس رو 3 ماه 6 ماه یا بیشتر بگیرم کلش تخفیف را داره 3ماه میشه 177 تومن کلا . 5روز دیگه این سرویسم تموم میشه .به نظر شما انجام بدم اینکارا؟چند ماه قرار داد بگیرم؟ طرف منتظر خبر من که پیش فاکتور صادر کنه
    دوست عزیز به ما هم همین پیشنهادها رو دادند حتی گفتتند 512 نامحدود برای شما ماهی 28 تومن میوفته. من گفتم همین 512 هم محدود میشه. خلاصه اینکه شما اگه میخوای جواب مثبت بدیی یک نکته رو باید حواست باشه که با شرکت شرط کن که اولا این تخفیف برای دوره های بعد هم باشه و ششرکت تضمین بده 512 نامحدود بمونه نه مثل 1مگ دبه کنن! یا شرایطی که برای سرویسهای دیگه درنظر گرفتن برای شما همیشگی باشه نه یک ماه و دوماه.

5. این کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

به هیچ وجه ممکن شما نیا اینجا ! 2-3 صفحه آخر و بخونی میفهمی خود شما
    تو نامحدود 1 مگ شما 1 گیگ روزی بیشتر بگیری اینترنت شما تبدیل میشه به اینترنت 128
    من شاتل هستم فعلا راضیم ! art 2 سرعت 180 به بالا
    اینم بگم الان هـــیچ کجا نامحدود واقعی نیست. یه جا که قیمت و ایناش مناسب تره 1 ماه تست کن ، غیر فن آوا . هر شرکتی الان مصرف منصفانه و... داره غیر نامحدود مخابرات که اونم بالاترین سرعتش 512 هست و شاید اونم به زودی راه بیفته مصرف منصفانش.
    پس قيد فن آوا رو هم بزنيم!

اگه مخابرات نامحدود داشت كه ميموندم! شانس ما تو استان ما نامحدوداشو جمع كرده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

این نماینده محترم مشهد کجاست میگفت من تضمین 100% به مشترکان مشهد میدم سرعت و کیفیت نامحدود 1 کیلو هم تغییر نمیکنه چی شد نامحدود برداشته شد الان کجا هستن؟! جوابگو هستن؟! من چند ماه پیش میگفتم کمبود پهنای باند دارید ایتنرانت دارید میدید سرعت سرور امریکا زیر 1 مگ هست ولی نماینده محترم مشهد قبول نمیکردن بعضی کاربرهای خود شیرین چابلوس میگفتن نگو بالای چشمت ابرو هست بزار اینجا باشه مشکلات کاربرهاو حل کنه دیدن همش تبلیغ بود نماینده محترم الان زنگ بزنی برای نامحدود طلب کارم هست کاربرهای خودشیرین چابلوس که از امضاشون هم پیداس عادت دارن پاچه خواری کنن دنبال یک جای دیگه میگردن!

8. 5 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واسه دفعه چهارم از فن آوا زنگ زدن طرح جدیدی که واسه نامحدود 1 مگ هست اینکه در ماه تا 22 گیگ رو گفت با سرعت 1024 میگیری بعدش میشه 128 گفتم اینجوری که اصلا نمیشه بعد گفت اینکارم میتونین کنین سرویس محدود بگیرین هر نوعش را که گرفتین 50 درصد تخفیف بهتون میدم مثلا 2مگ 40 گیگ در ماه شبانه رایگان که ماهی 118 تومن میشه 59 تومن اگه هم سرویس رو 3 ماه 6 ماه یا بیشتر بگیرم کلش تخفیف را داره 3ماه میشه 177 تومن کلا . 5روز دیگه این سرویسم تموم میشه .به نظر شما انجام بدم اینکارا؟چند ماه قرار داد بگیرم؟ طرف منتظر خبر من که پیش فاکتور صادر کنه
    دوست عزیز این 50% تخفیف رو رو چه حسابی به شما میدن؟!
    من هم مثل شما سرویس نامحدود 1 مگ داشتم سه روز پیش تموم شد محدود گرفتم اما خبری از تخفیف نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز این 50% تخفیف رو رو چه حسابی به شما میدن؟!
    من هم مثل شما سرویس نامحدود 1 مگ داشتم سه روز پیش تموم شد محدود گرفتم اما خبری از تخفیف نبود
    به خاطر شکایت و حرفایی که باشون زدم من دوتا خط دارم تصمیم داشتم این خط ول کنم رو اون یکی سرویس بگیرم که این پیشنهاد و دادن الانم یه 3 ماه 2048 40 گیگ شبانه رایگان میگیرم که 3 ماهش میشه 170 تومن با تخفیف تا بعد ببینم شرایط چی میشه اینا حتی یک سالشم با همین تخفیف میدن اما من دیگه اینقدر ریسک نمیکنم نمیشه بشون اعتماد کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

این نماینده محترم مشهد کجاست میگفت من تضمین 100% به مشترکان مشهد میدم سرعت و کیفیت نامحدود 1 کیلو هم تغییر نمیکنه چی شد نامحدود برداشته شد الان کجا هستن؟! جوابگو هستن؟! من چند ماه پیش میگفتم کمبود پهنای باند دارید ایتنرانت دارید میدید سرعت سرور امریکا زیر 1 مگ هست ولی نماینده محترم مشهد قبول نمیکردن بعضی کاربرهای خود شیرین چابلوس میگفتن نگو بالای چشمت ابرو هست بزار اینجا باشه مشکلات کاربرهاو حل کنه دیدن همش تبلیغ بود نماینده محترم الان زنگ بزنی برای نامحدود طلب کارم هست کاربرهای خودشیرین چابلوس که از امضاشون هم پیداس عادت دارن پاچه خواری کنن دنبال یک جای دیگه میگردن!
    مشکل مملکت ما همینه یک عده غیرمتخصص با چشم بسته راه میوفتن پشت سر یکی

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست گرامی نیا،البته دوستان دیگر هم راهنمایی کردن ولی من چون خودم نامحدود مخابرات داشتم وتخلیه کردم و اومدم فن آوا دارم خدمت تون عرض میکنم که صد در صد بضرر شماست
    کاشکی زمان به عقب بر میگشت ومنم میتونستم سرویس قبلی مخابراتم رو بگیرم...

13. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست گرامی نیا،البته دوستان دیگر هم راهنمایی کردن ولی من چون خودم نامحدود مخابرات داشتم وتخلیه کردم و اومدم فن آوا دارم خدمت تون عرض میکنم که صد در صد بضرر شماست
    کاشکی زمان به عقب بر میگشت ومنم میتونستم سرویس قبلی مخابراتم رو بگیرم...

حالا شما دعا کنید کاش اون یکی ISP مونده بودید یا کاش پورت توی یک ISP دیگه داشتید!!!
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:30.

15. 2 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •