کیفیت 3000 بیشتره هر چند که مشکلاتی دارعکیفیت تصویر کدوم مدل از بقیه بیشتره؟
قیمت این دو مدل چنده؟(2000و3000)
و اون ورژنهایی که بالا چی هستند؟
قیمت ندارم !
فریم ویر ها هستند یه چیز تو مایه های سیستم عامل psp
کیفیت 3000 بیشتره هر چند که مشکلاتی دارعکیفیت تصویر کدوم مدل از بقیه بیشتره؟
قیمت این دو مدل چنده؟(2000و3000)
و اون ورژنهایی که بالا چی هستند؟
قیمت ندارم !
فریم ویر ها هستند یه چیز تو مایه های سیستم عامل psp
game spot به بازی resistance امتیاز 8.5 را داد که به نظره من خیلی کمه . حداقل باید 9 به بالا میگرفت
برادرا من آخر صفحه قبل سوال کرده بودم ترو خدا جواب بدین میخوام 5 فروردین بخرم ترو خدا جواب بدین
دوستان وبلاگ PSP blog با استفاده از راهنمایی ها و حرف های
Choory . hamidhitman . ali ranger. mehdicinema و...
راه اندازی شد .
با سیستم عضویت در وبلاگ .
و پاسخ گویی به سوالات شما .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .. بچه ها خواهشا جواب منو بدید من یه سوال در مورد wwe 2009 داشتم می خواستم بدونم چطوری می شه بازیکن مقابل رو گرفت و اینور و اونور کشید ؟!! آخه توی یه مسابقه باید بازیکن رو بگیری بندازیش رو میز ! یا بگیری بندازیش توی تابوت ! ولی من هر کاری کردم نمی دونم چجوری می گیره ؟!! یکی کمک کنه مرسی !
اتفاقا خیلی راحت میشه این کارو کرد . ولی باور کن الان یادم نیست باید بازیش رو بریزم روی psp تا یادم بیاد بهت بگم
من الان روی pspم Update جدید سونی رو ریختم....
بعدا که کپی خورش (شاید) بیاد مشکلی که پیش نمیاد ؟؟؟
اگه زحمتی نیست بریز که یه عمر دعات می کنم !!اتفاقا خیلی راحت میشه این کارو کرد . ولی باور کن الان یادم نیست باید بازیش رو بریزم روی psp تا یادم بیاد بهت بگم
راستی اون بازیresistance هم خریدم ولی هنوز نریختم چون می خوام این بازی رو تموم کنم بعدش ! ولی به نظر معرکه میاد !
سلام بچه ها .. کسی در مورد این PSP Powered Audio Case چیزی می دونه ؟ برای تقویت صدا ! می خوام یه دووه بخرم می خواستم ببینم چجوریه و چقدر صدا رو تقویت می کنه ! اگه جاش و قیمتش هم بگین ممنونتون می شم
choori جان دوستات مارو خودمونی نمیدونن شما بگو که psp3000 که توسط lite blue tool هک شده تو ایران میفروشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)