اگه طرف از ایرانسل استفاده کنه مخابرات میتونه از سریال ردیابی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه طرف از ایرانسل استفاده کنه مخابرات میتونه از سریال ردیابی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام هنگام که میخوام به جی پی ار اس وصل شم error میده Connection not available
همه تنظمیات رو هم انجام دادم.
خب چه کاریه فکر کنم ایرانسل هم بتونه اینکار رو بکنه!!!!
یعنی فکر کنم قبلآ یه جا خوندم بعدشم سند سیم کارته هدیه دیگه چیه؟!!! اگه قاب سیم کارت رو داری و سیم کارت به اسمته با یه سیم کارت ایرانسله دیگه به 140 زنگ بزن و براشون توضیح بده (اون شماره که از خطهای معمولی میشد زنگ زد رو یادم نیست) به یه نمایندگی رسمی ایرانسل هم میتونی مراجه کنی
سلام هنگام که میخوام به جی پی ار اس وصل شم error میده Connection not available
همه تنظمیات رو هم انجام دادم.
دوست عزیز یک چیز رو 10 بار نگو لطفآ!!!! چون به جز شلوغ کردن تاپیک هیچ سود دیگه ای نداره!!!! ممکنه بهتون اخطار هم بدن!!!!!!!
در ضمن میشه بگین مدل گوشیتون چیه و از چه browserی استفاده میکنید!!!
n73 دوست عزیز و خوده مرورگر گوشی... سیسم کارت دوستم رو که تست کردم تو گوشی خودم هم کانکت شد ولی سیم کارت خودم این ارور رو میده
در مورد ايرانسل مي بينم بيشتر دوستان از ايرانسل تعريف كردن من فكر مي كنم اين دوستان ساكن تهران هستن و احتمالا در تهران ايرانسل وضعيت بهتري داره
اما من در قم خط ايرانسل دارم باور كنيد نه مي شه با اون تماس گرفت و نه تماس مي گيره يعني با تلفن ثابت بايد 10 بار بگيري و اگه شانس بياري بتونه بگيره
با موبايل 0912 هم كه عمرا خودتو بكشي نمي توني ايرانسل رو بگيري
با خود ايرانسل هم نمي توني موبايل 0912 رو بگيري و تلفن ثابت رو به سختي
اگر هم موفق بشي و تماس بر قرار بشه حالا چه دو تا ايرانسل با هم يا يكي ايرانسل صدا دائما قطع و وصل ميشه و بعد از چند ثانيه قطع ميشه
واقعا افتضاحه و اين مال الان هم نيست از وقتي ايرانسل نوشته پوشش شبكه در قم كامل هست همين وضعيت بوده و روز به روز هم بدتر مي شه كه حدودا يك سال و نيمه
در مورد اينترنت هم كه مگه تو خواب بشه الان باهاش متصل شد
در مورد ام ام اس هم همينطور
يعني توي قم من اينو با چند خط ايرانسل و چند گوشي مختلف تست كردم هميشه و همشون همينطوري بودن
و جالب اينه كه هيچ جايي وجود نداره كه تو بتوني اعتراض كني
بنابراين فكر مي كنم دوستان طرفدار ايرانسل فقط تهران يا شهرهايي رو مي بينند كه آنتن ايرانسل خيلي قويه مثل همدان
و گرنه تو همه جاي ايران اينطور نيست
ما كه خيري از ايرانسل نديديم
و واقعا فرق اون و اپراتور دولتي از زمين تا آسمون يه كم بيشتره
در هر حال نظر همه محترمه
کاش قبل از اینکه توهین میکردی میرفتی یه کم دربازش مطالعه میکردی و یا حداقل روی اون مثال ها یه کم فکر میکردی.
ولی متاسفانه شما ها دچار تحجر شدید و حتی خودتونم متوجه رفتارتون نیستید.
سيم كارت ايرانسل به درد ميخوره؟
بچه ها من شنبه یه سیم کارت اعتباری خریدم و همون لحظه گفتم که سند بزنه به نامم مدارک هم تکمیل بهش دادم.
اونم گفت برات می زنم
ولی هنوز نمی تونم طرح قرمز فعال کنم آیا تا به نام خوردن خیلی طول می کشه ؟
یعنی نمی تونم از طرح ها استفاده کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)