چجوری میشه این بازی رو 2 نفره بصورت lan بازی کرد
پچی چیزی لازمه ؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
چجوری میشه این بازی رو 2 نفره بصورت lan بازی کرد
پچی چیزی لازمه ؟
دوست عزيز من برنامشو دارم.... ولي طرز استفادشو نمي دونم
اگه ميخواي پ خ بزن تا برات آپلود كنم
ببخشید دوست عزیز ولی من متخصص gta نیستم و این چیزی رو هم که میگم از روی تجربمه...حالا که واسه شما
نمیشه باید ببخشید...ولی من خودم با چند تا ماشین همین مشکلو داشتم که با جایگزین کردن ماشین مناسب
مشکلم حل شد...متاسفانه همین چند وقت پیش gta رو حذف کردم وگرنه یکاری میکردم.
دوست عزيز من اين مشكلو تو سايت ديگه هم مطرح كردم .... اونا گفتند فقط راهش اينه كه يه كد هست كه اونو بايد وارد كني و يا با برنامه زمولدر كوچيكش كني كه من هيچ كذومشو لد نيستم....
حالا كسي بلده....؟![]()
با یه برنامه میشه ...
اموزششو رو هم یادمه بصورت فیلم درست کرده بودم ولی نمی دونم هنوز لینکش کارمی کنه یا نه...
خوب حالا که این مشکل داره به درازا می کشه گفتم بیام یه توضیح کلی بدم تا همه بفهمن..
ببین هر ماشینی یه تنظیماتی برای خودش داره(تنظیمات سرعت ماشین در بازی و رنگ ماشین در بازی و...)
خوب شما مثلا یه ماشین رینگ بزرگ رو (البته رینگ ماشین بزرگ نیست اون تنظیمات مربوط به رینگ بزرگش کرده)جایگزین یه ماشین کردی و تو بازی رینگ ماشینتون بزرگ هست خوب شما می ری همون ماشین رو جایگزین یه ماشین دیگه می کنی و رینگش درست میشه خوب دلیل این کار اینه که تنظیمات رینگ این ماشین جدیده که جایگزینش کردید(نه خود ماشینی که رینگش بزرگ بود) به رینگ ماشینتون می خوره ...پس همه چی به تنظیمات ماشین ربط داره...
اگه دقت کرده باشید همه ی ماشین هایی که دانلود می کنید داری یا فایل متنی به نام readme هستند که توش تنظیمات ماشین رو بصورت کد نوشته که شما باید وارد بازیتون بکنید تا اون ماشین دقیق درست باشه (سرعت و...)
فعلا همین توضیح اولیه رو داشته باشید ...
اگه در مورد کد ها و فایل های مربوط به رنگ و هندلینپگ خودرو و هم چیزی می خواید بدونید تشکر رو بزنید تا بگم![]()
نرم افزار GFS TOOL اگه هست بزارید دوستان لینک 153 خرابه اگه هست جدید بزارید
به نکته خوبی اشاره کردید در این مورد در فایل readme ماشین دوو ماتیز برای وایس سیتی اینطور نوشته شده :
اگر در مورد این چند خط توضیح بدید فکر کنم همه متوجه بشن و این موضوع که داره به درازا کشیده میشه ، به پایان برسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه بدبختی اینجاست...؟
من کدهایی که تو readme نوشته بود رو هم وارد کردم..... متل هندلینگ و....
من فکر کنم بعضی از ماشین ها اصلا خراب ساخته شده اند....![]()
نه دوست عزیز اون پراید رو یکی از بچه های همینجا ساختهکه فک کنم آقا محمد بود.
بعد اینکه خودش کاری کرده که چرخ بزرگ بشه و همه نتونن درست استفاده کنن
شما این تنظیمات رو انجام بده درست میشه
این قسمت رو تو ادامه خط فایل Vehicles.IDE اضافه کن.
دقت کن که اولش رو من نزدم چون ممکنه متفاوت باشه. از قسمت NULL تا آخر خط مربوط به پراید رو جایگزین کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره این همون کدی هست که می گفتم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)