اتفاقا می خواستم بگم ولی axe فقط اول بازی شاخه و آخره بازی چندان قدرتی نداره(به نسبت بقیه ی هیروهای str). در کل مغول خان بیشتر بدرد تاور زنی و کتک خوردن می خوره تا شاخ بازی و کیل گرفتن.
اتفاقا می خواستم بگم ولی axe فقط اول بازی شاخه و آخره بازی چندان قدرتی نداره(به نسبت بقیه ی هیروهای str). در کل مغول خان بیشتر بدرد تاور زنی و کتک خوردن می خوره تا شاخ بازی و کیل گرفتن.
کاملا اشتباه می کنی چون AXE در هر موقع نیاز به یک آیتم داره و با توجه به هیرو و آیتم هاش هم باید
آیتم بری یعنی ببندیدر مورد آخر بازی کلا باید سبک و آیتم ها را عوض کنی
کلا aXe باید در جای مناسبی قراره بگیره و آیتم های مناسب تا شاخ بشه
aXe حتی به درد نوب ها هم می خوره چون معمولا نوب ها ((تازه کار ها)) مشکل پول را همیشه دارند
و اگه aXe را بردارند با همون لول 3 که همون چرخشه است می توانه مشکل پول را حل کنه
من خودم اون موقع که نوب بودم (( حالا هم هستم)) با همین aXe از کلی مستر بازی می گرفتم
و کلی افتخار برای خودم آفریدم
راستی aXe ضد هم داره
درو رنجر
وایپر
دراگون (mela)
البته با aXe نباید جلوی هیروی رنج رفت ولی نمی دونم چرا من جلوی اینا kill زیاد می دهم با aXe
AXE از همه قوی تره![]()
قویترینی نیست به پلیر و علاقش بستگی داره همه قوین.من خودم Storm اکثر هیروها رو میزنم!!ولی با Omni اکثرا می میرم!!!
دلیل این که از این ۳تا هیرو می خورین اینه که هر ۳تا لول slow دارن و مغول خان تا به یه هیرو نرسه هیچ کار نمی تونه بکنه پس راحت شما رو میزنن(dagger در این مواقع عالیه) در ضمن یه چیز جالب که کمتر توجه بهش میشه ماناست همه فکر می کنن مغول مانا نمی خواد ولی تجربه ثابت کرده بستن purg در مقابل مغول کلا مغول رو از بازی حذف می کنه چون ماناش کمه و سریع خالی می شه. و این که گفتین axe برای تازه کارا خوبه به نظر من همون قدر کن خوبه بد هم هست چون معمولا همه از مغول انتظار دارن که تانک بشه و یه تازه کار معمولا خوب آیتم نمی بنده و از لول ۱ استفاده ی درست نمی کنه و در نتیجه اول بازی انقدر می میره که گوشت می شه. در کل مغول تو بازی تیمی هیروی خوبیه ولی نه به عنوان شاخ تیم بلکه به عنوان گنکر و تانک و گاهی اوقات assist.
دلیل عرضه سریع 1.26 بعد از 1.25
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما خودمون میتونیم سرور بشیم؟
چون من 512 نا محدود دارم.
این بازی از کجا دانلود کنم؟
سلام
بهترین هیرو برای مبتدی ها مثل من چیه؟ واسه دوتا
skeltun king,rikimaro,anti mage,ezalor,axe,dragon,vengfull این هیروها به درد مبتدی ها می خورن چون معمولا پول در آوردن با اونا راحت تعداد لول هایی می تونن استفاده کنن کمه.
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
اگه منظور شما از این بازی وارکرافت هست که با یک سرچ ساده تو گوگل می تونین پیداش کنین ولی بهترین کار اینه که به یک گیم نت برین و از صاحب اونجا بخواین براتون رایت کنه. در ضمن با استفاده از گارنا هر کسی می تونه هاست بشه که با نت ۵۱۲ می شه 5v5 هم هاست شد
سلام دوستان
من ایتمهای زیر از کجا پیدا کنم؟
یا کلا
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)