دوستان مودم های ایرانسل قابلیت اینو داره کاربرایی که به مودم کانکت هستند رو محدود کرد به سرعت پایین ؟ و حجم اختصاصی
دوستان مودم های ایرانسل قابلیت اینو داره کاربرایی که به مودم کانکت هستند رو محدود کرد به سرعت پایین ؟ و حجم اختصاصی
مرسی از اینکه به من و دوستان توجه دادی داداش, ولی موقع بسته خرید تو سایتش دقیقا همینو نوشته تو نکات و قوانینش. از هر جا اینترنت گرفتی همیشه قوانینشو بخون. این مال ایرانسل:
لطفا قبل از خرید بسته های نامحدود اینترنت نسل 4 ثابت، شرایط و قوانین استفاده را مطالعه کنید.
- بستههای نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.
- طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 40 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 60 گیگابایت
- بسته تا 8 مگابیت بر ثانیه ماهانه 80 گیگابایت
- امکان خرید همزمان بیش از یک بسته نامحدود وجود ندارد.
- اگر در حساب خود بسته حجمی دارید، پس از پایان آن برای خرید بسته های اینترنت نامحدود اقدام کنید زیرا در زمان خرید همزمان بستههای اینترنت نامحدود و حجمی، صرفنظر از تاریخ پایان بسته، ابتدا بستههای حجمی و سپس بستههای اینترنت نامحدود مصرف میشوند .همچنین، تاریخ شروع بسته از زمان خرید درنظر گرفته میشود. بنابراین مسئولیت خرید بستههای متعدد بر عهده مشترک است.
- در صورت خرید بستههای حجمی و نامحدود به صورت همزمان، سرعت بستهها متفاوت خواهد بود. بدینصورت که تا زمانی که مشترک از بسته حجمی استفاده میکند سرعت بدون سقف خواهد بود اما در زمان استفاده از بسته نامحدود، سرعت به 512 کیلوبیت تا 8 مگابیت بر ثانیه کاهش مییابد.
لطفا قبل از خرید بسته های نامحدود اینترنت نسل 4 ثابت، شرایط و قوانین استفاده را مطالعه کنید.
- بستههای نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.
- طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 40 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 60 گیگابایت
- بسته تا 8 مگابیت بر ثانیه ماهانه 80 گیگابایت
- امکان خرید همزمان بیش از یک بسته نامحدود وجود ندارد.
- اگر در حساب خود بسته حجمی دارید، پس از پایان آن برای خرید بسته های اینترنت نامحدود اقدام کنید زیرا در زمان خرید همزمان بستههای اینترنت نامحدود و حجمی، صرفنظر از تاریخ پایان بسته، ابتدا بستههای حجمی و سپس بستههای اینترنت نامحدود مصرف میشوند .همچنین، تاریخ شروع بسته از زمان خرید درنظر گرفته میشود. بنابراین مسئولیت خرید بستههای متعدد بر عهده مشترک است.
- در صورت خرید بستههای حجمی و نامحدود به صورت همزمان، سرعت بستهها متفاوت خواهد بود. بدینصورت که تا زمانی که مشترک از بسته حجمی استفاده میکند سرعت بدون سقف خواهد بود اما در زمان استفاده از بسته نامحدود، سرعت به 512 کیلوبیت تا 8 مگابیت بر ثانیه کاهش مییابد.
خیر متاسفانه همچین قابلیتی در هیچ مودمی نیست. البته تا اونجایی که می دونم گفتم.
درود
این نامحدود که برای TDLTE نوشته حقیقتا نامحدوده یا اون مصرف منصفانه اعمال میشه ؟
راهی نیست محدودیت سرعت بسته نامحدود که به حد نصاب دانلود رسیده رو دور زد؟؟ تا ماه پیش کنارش یه بسته شبانه هم میگرفتم راحت کل ماه سرعت فیکس بود 150 گیگ دان میکردم الان دیگه رسیده به سقف 80 گیگش سرعتش شده 30 کیلوبایت :|
امروز عصر مودمم رسید ولی هنوز سیمکارت فعال نشده، پشتیبانی گفت تا 24 آینده وصل میشه
اینا روزای جمعه هم کار میکنن؟ یا سره کارم و باید تا شنبه صبر کنم؟![]()
امروز عصر مودمم رسید ولی هنوز سیمکارت فعال نشده، پشتیبانی گفت تا 24 آینده وصل میشه
اینا روزای جمعه هم کار میکنن؟ یا سره کارم و باید تا شنبه صبر کنم؟![]()
بمنم گفنن 24 ساعته ولی دو روزه عادی کاری گذشت
من بخیال این که مثل سابق هست، بسته 360 گیگ 1 ساله TD ایرانسل را خریدم بعد توی پنل نگاه کردم دیدم شبانه رایگان رو حذف کردن
راهی واسه کنسل کردن و پس گرفتن پول هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)