احیانا بسته ای که حجمش تموم شده باشه، اما زمانش نه ندارید؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
احیانا بسته ای که حجمش تموم شده باشه، اما زمانش نه ندارید؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
تا حالا فکر کردید تعرفه آزاد اصلا برای چی هست و کی حاضره اینترنت هر گیگ چهل هزار تومنی رو استفاده بکنه و چرا باید چنین حماقتی بکنه! تعرفه آزاد رو فقط و فقط بعنوان یک راه دزدی برای خالی کردن جیب منوشما گذاشته اند همراه اول و ایرانسل هم نداره بقول در چند ساعت یکباره هزینه معادل یک ماه رو ازت بر میدارند. حالا ایرانسل بعد از کلی فشار و اعتراض کاربران کنترل مصرف آزاد رو گذاشت هرچند همون هم خیلیها هستند اصلا ازش خبر ندارند و هنوز دارند زیان ترقه آزاد رو میدن اما همراه اول که حاضر نشده همچین طرحی هم ارائه بده.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اره کاملا تایید میشه - پول یک ماه رو ظرف چند ساعت گرفت ازم
جالبیش اینجاست من اون روز خودم پای سیستم بودم علاوه بر خاموش کردن لپتاپ حتی اومدم نت گوشی هم خاموش کردم و یه سیم کارت دیگه گذاشتم روی گوشیم !!! ولی سیستم نشون داده از 11 تا 11:20 دقیقه استفاده شده !!
همین مشکل رو هم 2 بار با ایرانسل تجربه کردم از 2 شب نت کلی قطع بود در منطقمون تا 10 صبح من پیگیری کردم برای بستم بعد پشتیبانی بهم میگه نه شما اون شب داشتید استفاده می کردید و حتی ریز مصرف رو هم بهم میده !!
کلا همشون دزد هستن
برای بسته های نامحدود همراه اول اصلا از سیم کارت دائمی استفاده کنید وگر نه منتظر همچین مشکلی نه ببشید دزدی باشید
باید اعتراض کنیم به همراه اول کنترل مصرف ازاد بزاره
به نظرم 195 میتونه پیگیری کنه
بسته های نامحدود شبانه که رسما رو اعصابه دیگه ماه پیش نوسان سرعت و قظعی زیاد داشت الانم که اومدم تمدید کنم بسته 1-تا 11رو که انتخاب کردم خودش سر خود بسته 2تا 7 رو برام فعال کرد![]()
سر خود که نیست کدش عوض شده و شما همون کد قبلی رو زدی و الان اون کد برای این بسته بوده باید نگاه میکردی
نه اتفاقا من کد رو همیشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *قدم به قدم جلو میرم امشبم هر بار که نامحدود 1 تا 11 رو انتخاب میکردم میزد ماهانه 14500 توی سایت هم لیست بسته های نامحدود رو برداشتن بعد هم که انتخاب کردم و اکتیو شد پیغام اومد که ماهانه 2تا 7 فعال شده
یعنی میزد بسته ۱ تا ۱۱ اما وقتی تایید کردین اون یکی بسته فعال شد؟!
چه عجیب
دقیقا
اول که قیمت رو دیدم رفتم توی سایت چک کنم قیمت بسته ها رو چون 1تا 11 قیمتش 29 تومنه ولی توی سایتم لیست قیمتش رو حذف کردن بعد هم که با همون قیمت و ساعت تایید کردم 2تا 7 رو فعال کرد
سلام دوستان کد ستاره هزار مربع میزنم اصلا بسته های نامحدود نیستن برای شمام اینجوریه؟؟ یعنی برداشت؟؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)