تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 1320 اولاول ... 2716717217617677687697707717727737747757818218711271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من الان هیچ بسته ای ندارم نه شبانه.نه آلفا پلاس.با کمال ناباوری همونطوری ۴جی مونده حتی یکبار حالت پرواز رو روشن خاموش کردم دورباره ۴جی شد.

فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
    احیانا بسته ای که حجمش تموم شده باشه، اما زمانش نه ندارید؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای من دیشب این اتفاق افتا بالاخره
    بعد از 28 روز استفاده من 1:30 تا 10:30 استفاده می کنم ساعت 11 اس ام اس اومده نت شما به دلیل استفاده بیش از حد قطع می شود و بلافاصله خط یک طرفه شد رفتم دیدم 82000 تومان تعرفه عادی اینترنت برام زده !
    با پشتیبانی صحبت کردم قرار شد پیگیری کنن امروز اس ام اس اومد بعد از پیگیری مصرف شما در بازه 11 تا 11:25 دقیقه بوده و هیچ مشکلی مشاهده نشد و با تعرفه عادی محاسبه شده ! در صورتی که من نت رو 10:30 خاموش کرده بود !
    هیچی دیگه پول 1 ماه ما به التفاوت همراه اول با ایرانسل رو یکروزه ازم گرفت !!!! اصلا توصیه نمی کنم یک ماهشو بگیرید
    سیم کارت هم انداختم سطل اشغال مفت چنگ خودشون
    تا حالا فکر کردید تعرفه آزاد اصلا برای چی هست و کی حاضره اینترنت هر گیگ چهل هزار تومنی رو استفاده بکنه و چرا باید چنین حماقتی بکنه! تعرفه آزاد رو فقط و فقط بعنوان یک راه دزدی برای خالی کردن جیب منوشما گذاشته اند همراه اول و ایرانسل هم نداره بقول در چند ساعت یکباره هزینه معادل یک ماه رو ازت بر میدارند. حالا ایرانسل بعد از کلی فشار و اعتراض کاربران کنترل مصرف آزاد رو گذاشت هرچند همون هم خیلیها هستند اصلا ازش خبر ندارند و هنوز دارند زیان ترقه آزاد رو میدن اما همراه اول که حاضر نشده همچین طرحی هم ارائه بده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

3. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تا حالا فکر کردید تعرفه آزاد اصلا برای چی هست و کی حاضره اینترنت هر گیگ چهل هزار تومنی رو استفاده بکنه و چرا باید چنین حماقتی بکنه! تعرفه آزاد رو فقط و فقط بعنوان یک راه دزدی برای خالی کردن جیب منوشما گذاشته اند همراه اول و ایرانسل هم نداره بقول در چند ساعت یکباره هزینه معادل یک ماه رو ازت بر میدارند. حالا ایرانسل بعد از کلی فشار و اعتراض کاربران کنترل مصرف آزاد رو گذاشت هرچند همون هم خیلیها هستند اصلا ازش خبر ندارند و هنوز دارند زیان ترقه آزاد رو میدن اما همراه اول که حاضر نشده همچین طرحی هم ارائه بده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    اره کاملا تایید میشه - پول یک ماه رو ظرف چند ساعت گرفت ازم
    جالبیش اینجاست من اون روز خودم پای سیستم بودم علاوه بر خاموش کردن لپتاپ حتی اومدم نت گوشی هم خاموش کردم و یه سیم کارت دیگه گذاشتم روی گوشیم !!! ولی سیستم نشون داده از 11 تا 11:20 دقیقه استفاده شده !!
    همین مشکل رو هم 2 بار با ایرانسل تجربه کردم از 2 شب نت کلی قطع بود در منطقمون تا 10 صبح من پیگیری کردم برای بستم بعد پشتیبانی بهم میگه نه شما اون شب داشتید استفاده می کردید و حتی ریز مصرف رو هم بهم میده !!
    کلا همشون دزد هستن
    برای بسته های نامحدود همراه اول اصلا از سیم کارت دائمی استفاده کنید وگر نه منتظر همچین مشکلی نه ببشید دزدی باشید

5. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

باید اعتراض کنیم به همراه اول کنترل مصرف ازاد بزاره

به نظرم 195 میتونه پیگیری کنه

7. 2 کاربر از javadth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بسته های نامحدود شبانه که رسما رو اعصابه دیگه ماه پیش نوسان سرعت و قظعی زیاد داشت الانم که اومدم تمدید کنم بسته 1-تا 11رو که انتخاب کردم خودش سر خود بسته 2تا 7 رو برام فعال کرد

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بسته های نامحدود شبانه که رسما رو اعصابه دیگه ماه پیش نوسان سرعت و قظعی زیاد داشت الانم که اومدم تمدید کنم بسته 1-تا 11رو که انتخاب کردم خودش سر خود بسته 2تا 7 رو برام فعال کرد
    سر خود که نیست کدش عوض شده و شما همون کد قبلی رو زدی و الان اون کد برای این بسته بوده باید نگاه میکردی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سر خود که نیست کدش عوض شده و شما همون کد قبلی رو زدی و الان اون کد برای این بسته بوده باید نگاه میکردی
    نه اتفاقا من کد رو همیشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *قدم به قدم جلو میرم امشبم هر بار که نامحدود 1 تا 11 رو انتخاب میکردم میزد ماهانه 14500 توی سایت هم لیست بسته های نامحدود رو برداشتن بعد هم که انتخاب کردم و اکتیو شد پیغام اومد که ماهانه 2تا 7 فعال شده

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نه اتفاقا من کد رو همیشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *قدم به قدم جلو میرم امشبم هر بار که نامحدود 1 تا 11 رو انتخاب میکردم میزد ماهانه 14500 توی سایت هم لیست بسته های نامحدود رو برداشتن بعد هم که انتخاب کردم و اکتیو شد پیغام اومد که ماهانه 2تا 7 فعال شده
    یعنی میزد بسته ۱ تا ۱۱ اما وقتی تایید کردین اون یکی بسته فعال شد؟!
    چه عجیب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یعنی میزد بسته ۱ تا ۱۱ اما وقتی تایید کردین اون یکی بسته فعال شد؟!
    چه عجیب
    دقیقا
    اول که قیمت رو دیدم رفتم توی سایت چک کنم قیمت بسته ها رو چون 1تا 11 قیمتش 29 تومنه ولی توی سایتم لیست قیمتش رو حذف کردن بعد هم که با همون قیمت و ساعت تایید کردم 2تا 7 رو فعال کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان کد ستاره هزار مربع میزنم اصلا بسته های نامحدود نیستن برای شمام اینجوریه؟؟ یعنی برداشت؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •