تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 3347 اولاول ... 27167172176176776876977077177277377477578182187112711771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چند تا نکته
    بعضیها چوب لا ی چرخ گذاشتن و میگن شما از یک طرف اعتراض می کنی و از طرفی استفاده می کنید، میگم عزیز همه که بسته یک روزه نداشتن صبر کن بسته ها تموم بشه بعد مزه تحریم رو می چشن
    بعضی ها با خارج مقایسه می کنن منی که یکی از بالاترین مشاغل کشور رو دارم ماهی دو نیم حقوقمه اما حداقل حقوق کارگر ساده آمریکا دو هزار دلاره که میشه شش میلیون تومان. حالا ببین اگر گیگی چهار و نیم دلار باشه نسبت چهار و نیم به دو هزار چنده و نسبت چهارده هزار به هفتصد هزار که حداقل حقوق ایرانه چنده. تازه اون از بیمه و درمان هم مطمئنه و غصه زیر میزهای احتمای رو نداره. افتاد....
    البته مسائل و مشکلات کشور ما جدی تر از این حرفها ست که بحث قیمت اینترنت به خیلی هاش شرف داره
    Last edited by ak313; 24-12-2014 at 00:42.

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حاجی یه نفر که میاد حرف مفت میزنه خیلی آدم زورش میاده آدم اینارو که میبینه یاد اون بسیجی هایی میفته که بشون میگی مشکلات تو ایران زیاده نمیگن مشکل نیست میگن مشکل توی آمریکا هم زیاده
    اونی که با یه یوزر تازه ساخت و بدون فعالیت خاص یهو اومده میگه اگه ایرانسل گرون کرده ، خارج از کشور هم همینطوریه
    معلومه که هدفش چیه و از چه دارودسته ای هست!
    من واسه همین گفتم که این بحث رو بی خیال بشید، اگه طرف معلوم بود آدم حسابیه و این اراجیفو میگفت حتما باید جوابشو داد تا دهنشو ببنده ولی وقتی تابلوئه که چیه و چیکارس اونوقت در مقابل این اراجیف فقط باید به صورتش یه پوزخند زد و یه کلمه هم باهاش حرف نزد تا *یده بشه بهش!!!
    ..........
    من خودم اصلا از ایرانسل استفاده نمی کنم چون دیگه 3G آنتن نمیده اینجا
    ولی یه شکایت مفصل با توضیحات کامل نوشتم و فرستادم حتی با وجود اینکه استفاده نمی کنم!!!
    اونایی که میان پارازیت میندازن و ... لطف کنن یه شکایت تنظیم کنن بفرستن هم ثواب داره هم به نفع خودشون هست
    تا زمانی که شکایت و اعتراض نکنیم هیشکی نمیاد این وضعیتو درست کنه، اگه خودمون صدامون درنیاد فردا یهو دیدی
    همین بسته 20تومنی رو هم کردن 30 تومن! چیزی که دهه هاست در مملکت ما داره اتفاق میفته

4. 8 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

چند تا نکته
    بعضیها چوب لا چی چرخ گذاشتن و میگن شما از یک طرف اعتراض می کنی و از طرفی استفاده می کنید، میگم عزیز همه که بسته یک روزه نداشتن صبر کن بسته ها تموم بشه بعد مزه تحریم رو می چشن
    بعضی ها با خارج مقایسه می کنن منی که یکی از بالاترین مشاغل کشور رو دارم ماهی دو نیم حقوقمه اما حداقل حقوق کارگر ساده آمریکا دو هزار دلار حالا ببین اگر گیگی چهار و نیم دلار باشه نسبت چهار و نیم به دو هزار چنده و نسبت چهارده هزار به هفتصد هزار چنده. افتاد....
    البته مسائل و مشکلات کشور ما جدی تر از این حرفها ست که بحث قیمت اینترنت به خیلی هاش شرف داره
    عزیز حرف شما درست نیست و البته بهتون حق میدم
    شما نباید خودتونو با ۱فرد اوروپایی مقایسه کنید.۱سری اجناس قیمت جهانی دارن و اگه قراره تو ۱کشور ارزون تر ارائه بشن باید یارانه دولتی پرداخت بشه:چند تا مثال:
    اینکه ۱دستگاه تویوتا یاریس توی آمریکا ۱۰۰۰۰ دلاره(۷برابر حداقل حقوق) و تو ایران ۱۰۰ میلیون(۱۲۰برابر حداقل حقوق)
    آیفون ۶۵۰ دلاره(تقریبا نصف حداقل حقوق) و اینجا ۲۳۰۰(۳/۵ برابر حداقل حقوق)
    رو ۱سری چیزا مثل نون و بنزین و... دولت یارانه میده ولی نباید از اپراتور خارجی که تجهیزاتش رو با دلار آزاد خریده و سودش رو دلاری محاسبه میکنه(دلار در ۱ماه اخیر ۱۰٪ رشد داشته)انتظار داشت قیمت رو بیاره پایین.مگر اینکه دولت پهنای باند رو با قیمت کمتر از مشابه های خارجی در اختیارش بزاره یا برای ورود تجهیزات به روز دنیا ارز ارزان قیمت دولتی در اختیار اپراتور بزاره

6. این کاربر از arashaj74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جهالت ایرانسل اونجا معلوم میشه که اومده تعرفه هاشو برای نسل دومی ها هم اعمال کرده. حالا اومدی بعضی جاها تری جی و بعضی جاها فور جی راه انداختی و سرعت مثلا بالا دادی و پهنا کم اوردی اکثر جاهایی که نسل دومی بودن و با این بیست سی کیلوبایت کنار اومدن چه گناهی کردن که این طور بهشون نامردی کردی. اصلا معنای ناجوانمردی رو میدونی بابا این آقا چند سال مشترکت بوده آیا به فکر اون هم بودی. اگه راست میگی می گفتی تا 256 کیلو بیت تعرفش اینقدره تا 8 مگابیت اینقدر و تا 21 مگابیت اینقدر تعرفش. حالا مشترکهای اج رو قربانی نمی کردی. اما به نظرم این کار ایرانسل مصداق روشن لج بازی و مخالفت با مصوبه تنظیم مقررات بود که سر مشترکانش خالی کرد تا اونا اعتراض کن و قطعاً اونا هم دنبال همین اعتراض هستند اینجاست که دولت تدبیر یا وام دار پولدار ها میشه و میگه بی خیال یا میاد میگه خیلی خوب حالا که اینطوریه یا برای پکیج ها هم قیمت میزارم یا آزاد رو میارم روی یک دهم ریال. پس صبر می کنیم و این ماراتن رو مشاهده می کنیم.
    این تحلیل شخصی خودمه

8. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کلا من هیچ وقت خیری از ایرانسل ندیدم.

از هر 10 مکالمه 6 تاش برای من قطع میشه.
    پیامک هم فقط مال خودش رو سریع و بی وقفه میاره.
    اینترنتش هم که ارزش 1 ریال نداره. چه اون موقع که edge بود چه زمانی که نسل 50 سرویس بده. همش تایم اوت.

10. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نمیدونم چرا اینجوری شده ولی چند دقیقه پیش آخرین باری که با ایرانسل تست پینگ گرفتم پینگ 8.8.8.8 در اوج ناباوری زیر100 بود

به LTE هم وصل نبودم که بگم از اون بود !!! 3G بود !!
    جل الخالق

12. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بسته های شبانه 24 گیگ هم حذف شده؟ هی میخواستم بسته بزنم گفتم بزار مودم بخرم بعد... اینم حذف کردن رفت!!

14. این کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای وزیر

میدونیم که شما توی همین مدت کوتاه خیلی گام های موثری برای ما برداشتید
    میدونیم که سرانجام مارو از شر انحصار مضحک نسل سوم رایتل خلاص کردید
    میدونیم که مشغول انجام خیلی کارها برای پیشرفت تکنولوژی در کشور عزیزمون ایران هستید
    میدونیم که بهتون خیلی فشار آوردن که وایبر و واتس اپ و... رو فیلتر کنید و شما زیر بار نرفتید و گفتید که به جای فیلتر کردن باید فرهنگ سازی بشه
    میدونیم که خیلی تلاش کردید تا تعرفه های اینترنت رو ارزون کنید

آقای وزیر
    برای ما و خیلی از جوون های ایرانی، اینترنت، تنها راه سرگرمی سالم هستش و دوست داریم که ازش استفاده کنیم
    ولی باور کنید آقای وزیر برامون قابل حضم نیست که پس از تلاش های شما و ارزونی تعرفه آزاد یه دفه صب از خواب پاشیم و ببینیم که قیمت بسته ها دوبرابر شده
    باور کنید آقای وزیر پول دراوردن خیلی سخته
    خیلی سخته که حالا دوبرابر پول بدیم اون هم موقعی که قیمت ها خیلی ارزون شد
    ما همه دنیا رو میبینیم و کیفیت خدماتی که به مشتری ها میدن رو هم همینطور
    باور کنید که ارزش ما ایرانی ها خیلی بالاست که اپراتورهایی همچون ایرانسل اینچنین باهامون رفتار کنند
    آقای وزیر
    ازتون میخوایم که صدامون رو بشنوید
    دلمون خیلی گرفته اقای وزیر...خیلی...

#تحریم_ایرانسل

16. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نمیدونم چرا اینجوری شده ولی چند دقیقه پیش آخرین باری که با ایرانسل تست پینگ گرفتم پینگ 8.8.8.8 در اوج ناباوری زیر100 بود

جل الخالق
    مش حسین تریس میگرفتی خوب!

18. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کلا من هیچ وقت خیری از ایرانسل ندیدم.

از هر 10 مکالمه 6 تاش برای من قطع میشه.
    پیامک هم فقط مال خودش رو سریع و بی وقفه میاره.
    اینترنتش هم که ارزش 1 ریال نداره. چه اون موقع که edge بود چه زمانی که نسل 50 سرویس بده. همش تایم اوت.
    بغیر از قطعی مکالمه با بقیه موارد کاملا موافقم
    البته مکالمه ش افت کیفیت داره ولی قطع نمیشه حداقل

جل الخالق
    به به
    احتمالا بخاطر شبکه کاملا خلوت + روتینگ کوتاهترین مسیر ممکن بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •