هنوز به اونجا ها نرسیدم بعد از کشتن PBX موندم، هنوز مراحل Gm و Fm و J رو نرفتم یعنی نمیاد که برم!کدوم دختره!؟ توی فونبوک گوشی دختر، فقط مالروی (یه همچین چیزی) هست! که اونم گوشیش روی پیغام گیره!
هنوز به اونجا ها نرسیدم بعد از کشتن PBX موندم، هنوز مراحل Gm و Fm و J رو نرفتم یعنی نمیاد که برم!کدوم دختره!؟ توی فونبوک گوشی دختر، فقط مالروی (یه همچین چیزی) هست! که اونم گوشیش روی پیغام گیره!
توی یه "راهنمای کامل" نگاه کردم، این مرحله که میگی خیلی جلوتره! من هنوز Fm و Gm و Pm و ... رو انجام ندادم!منم فکر کنم که همون مأموریته .
اون دختره ، اگه اشتباه نکنم دختر رییس یکی از گروهک هاست . شما برای اینکه این مأموریت رو بری باید اول بری کافی نت بعد تو صفحه ی اصلی یه چیزی مثل auto نوشته .روی اون کلیک کن ، وارد سایت بروسی می شی اونجا تو منوی فروش ماشین باید دنبال یه ماشین feltzer صورتی باشی .
وقتی پیداش کردی شمارش رو یادداشت کن . از اینترنت خارج شو و با اون شماره تماس بگیر تا بعداً تو صفحه یه قرار برای فروش ماشین بیاد ...
اگه خواستی بقیه ی مرحله رو هم توضیح می دم ...![]()
ولی احتیاطا این کار رو هم کردم، شماره رو میگیرم اتفاقی نیفتاد!
یه کاری هم می تونی بکنی سیوت رو بده بیا ببینم چه مرگشه شاید بتونم ردش کنم
دستت درد نکنه اما من جایی گیر نکردم فقط حوصله بازی کردن ندارم و میخوام همه شهر ها باز باشه تا برم بگردم
اما مثل اینکه چاره ای نیست باید بازی کنم :(
مأموریت پیامک u.l.paper رو رفتی ؟
همونی که باید یه ماشین پلیس بدزدی ...
اگه نرفتی پیامک هات رو چک کن ...
آره رفتم!مأموریت پیامک u.l.paper رو رفتی ؟
همونی که باید یه ماشین پلیس بدزدی ...
اگه نرفتی پیامک هات رو چک کن ...
اگه مموری یونیت XBOX 360 داری بیار، برات بریزم!!!!!!یه کاری هم می تونی بکنی سیوت رو بده بیا ببینم چه مرگشه شاید بتونم ردش کنم
من روی XBOX360 دارم بازی میکنم، اگه روی PC که تا حالا 600 بار Save ـش رو گرفته بودم!
سلام...
ببخشید من تو یه مرحله گیر کردم و نمیدونم باید چیکار کنم؟!!
یه مرحله هست که میری پیشه اون مرد اوا خواهره و بعد با هم میریم پارک و اون هی ورزش میکنه و بعد از یه مدت ناراحت میشه و میبازم!
لطفا" راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟!
در واقع باید طرف رو اسکورت کنی...با یه فاصله پشت سرش برو...زیاد نزدیک و زیاد دور نشو...بعد میان سراغش...اون وقت باید بزنیشون
سلام من تو اون مرحله که باید سوار قطار بشیم بعد یه ماشین رو بدزدیم موندم.. (مرحله ی 10)9.48%
اگه می شه توضیح کامل مرحله رو بدید..
خوب سوار قطار میشی میری قشنگ ماشین رو بر میداری بعد می ری میندازی توی کاراژ کاری نداره خیلی ساده اس فقط ممکنه با اون یار که کنار ماشین وایساده و ادعا می کنه ماشین مال اون هست درگیر بشی آهان داشت یادم میرفت قبل اینکه بندازی کاراژ باید بری کارواش و بشوریش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)