پس با این حساب دهنم آسفالت میشه!!!
سلام رفیق
چرا انقدر به خودت سخت میگیری؟!؟
من هم دقیق مثل شما آموزشی سیرجان بودم...یگان هم نوشهر بودم!!
ولی نه سیگاری شدم...نه عشقمو از دست دادم...و نه بدبخت شدم!!!
فقط هم 12 کیلو وزن کم کردم!
خب وقتی شما سخت بگیری مسلما بهت سخت هم میگذره!
حالا تو کدوم یگان هستی؟پیش کدوم فرمانده؟
من که توی تقسیمات سیرجان افتادم تیپ تکاوران بندر چی بگم؟
داداش مسایل رو زیاد داری سخت میگیری.مسلما وقتی میای سربازی خیلی ها فراموشت میکنن همونطوری که خود من فراموش شدم.ولی بجنگ همیشه تا مغلوب روزگار نباشی.
منم ديگه 17 رو پر كردم دارم ميرم تو 18 . سخت بود اما بقول احد جان جنگيدم باهاش .
15 كيلو كم كردم ... ولي متاسفانه بدجوري فراموش شدم .
نسبت به قبل خیلی بهتر شده.آموزشش از ارتش و نیرو انتظامی راحتتره.
اگر پارتی داشته باشی و موقع تقسیم جای خوب بیوفتی خدمتت راحته.زیاد نگران اتفاقی که هنوز نیوفتاده نباش.![]()
داداش من چند سال پیش اونجا خدمت میکرد. خیلی جاش بد بود واسش. مخصوصا محیط خیلی بدی داره. اونجا اخرش مجرم برمیگردی!!!!
داداش چرا نرفته تو دل بنده خدارو خالی میکنی/بگو انشا الله میری و با خوشی تموم میشه
اول از همه پیش پیش عید دوستان مبارک.
دوم اینکه درسته نیرو دریایی اصلا آسون نیست. و شرایطش حتی سخت تر از نیروی زمینی هم هست!
و به خاطر اینکه شرایط منطقه ای و اینکه با آب سر و کار داره میتونه سخت تر هم بشه!
توی فرم حضوری که سرباز پر میکنه این گزینه ذکر شده که شنا کردن جزوی از کارهای تاکتیکی میتونه باشه و اگر سربازی غرق بشه مقصر خودشه!
یعنی در شرایطی تو باید شنا کردن رو بلد باشی.
تکاوری نیرو دریایی بسیار مشکله. اینو از کسی شنیدم که دهنش تو این دوران سرویس شده!
ولی خوب بازم ازشی که کارت نیرو دریایی داره ( به قول بعضی ها کلاسش ) از زمینی و هوایی بیشتره!
هرجا غیر از تکاوری و تیپ میتونه خوب باشه.
این آقا احد هم که الان اینجاست کل مناطق نیرو دریایی رو امتحان کرده!
الانم در سخت ترین بخش نیرو دریایی یعنی تکاوری داره خدمت میکنه
پس انقدر نترسید. برید که زود تموم بشه! مثل من نکنید که من اگه برج 2 89 دفترجه ام رو فرستاده بودم تا الان کارتم رو گرفته بودم!!!!!!! خنگی کردم تا زمستون خودم رو الاف کردم!!!
حالا باید تا تابستون صبر کنم.
درود بر میلاد عزیز.سال نو مبارک/
آقا من دوره تکاوری ندیدم همانطوری که میدونی اما دهنمان اسفالت شده به قولی چون پادگانش تکاوریه.
ولی خدا به داد اونایی برسه که تو منجیل دوره میدیدن.یکیشون میگفت قورباغه هم خورده از سر ناچاری.
به هر حال دیگه چاره ای نداریم که این دوره را بگذرونیم.پس قوی باشید.
ببخشید که زیاد حرف زدم.
Last edited by ahad_judo; 20-03-2012 at 02:25.
با سلام
می خواستم ببینم اینکه بعد از فارق التحصیل شدن یک سال وقت داری تا بری سربازی درسته یا نه؟
و اینکه الان اعمال میشه؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)