میگم حسین جان وضعیت نت مخابرات شما خوب شد یا نه .واسه ما خوب شده اینم تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم حسین جان وضعیت نت مخابرات شما خوب شد یا نه .واسه ما خوب شده اینم تست همین الان
نمیدونم والا فکر کنم خوب شده
من جمع اوری کردم و فعلا چیزی نخریدم
(والا من یکی از مزخرف ترین خط تلفن های ایران رو دارم ،کلی برام همیشه دردسر درست میکنه، دیروز بعد اینکه سرویسمو جمع کردن کلا تلفن هم قطع شده و فعلا همینجوری موندههمش بوق اشغال میزنه(الان مطمئنم اگه سرویس سفارش بدم 1 مگ رو هم نمیکشه
، کلی بار آخر به اینجا و اونجا زنگ زده بودم تا 4 مگ رو تونست ساپورت کنه
)
در ضمن : آپلودت خیلی خیلی کمه !!! نیز داری رو خطت؟
Last edited by fanoostalaei; 14-07-2013 at 12:24.
دوست عزیز شما می دونی منم می دونم که متاسفانه فقط روزی 30 دقیقه گیت وی های وب طبیعی می شه و ttl عدد درستی رو نشون می ده و پینگ تایم اینجوری می شه. همین الان شما بگیری ttl 4.2.2.4شده 52 که باعث شده 100 تا بره روی پینگ تایم. فقط توی حالات خوب تست نزار شما دوستان دیگه رو اشتباه می اندازه. ظهرها حدود 30 دقیقه هر روز اینجوری می شه ولی 23 ساعت 30 دقیقه دیگه اش اینه وضعیت:
4.2.2.4 هم عینه همینه الان حال ندارم عکس بگیرم
البته همینم تازه نواسان زیادی داره تا 350 هم می ره
Last edited by Aryaeiboy; 14-07-2013 at 12:31.
نه نویز ندارم خط من جز عالی ترین خطاست .کلا خطای قزوین تا 20 مگ هم ساپورت میکنه.
قزوینم کالیفورنیایی هست واسه خودش![]()
ولی من حال دارم میزارم ...حالا جالبیش اینکه مودم خاموش روشن میکنم ... پینگ کم میشه همراش دانلود تک کانکشن هم کم میشه... در کل پینگ بالا تک کانکشن بالا صفحه ها رو خیلی بهتر باز میکنه نسبت به پینگ کم تک کانکشن کم....
![]()
اینم از تست سرعت اینترنت هتل دبی، هفته پیش! گفتم دورهم به حال خودمون بگرییم!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
من که از پینگم راضی هستم،اینم تست الان ساعت 4:23 بعد از ظهر،شما هر ساعتی خواستید بگید ما تست می گیریم
![]()
امروز کلا بعد از مدت ها پینگ تایم های وب نرمال تر شده. منم تایید می کنم اینو. ولی هنوز نوسان داره ttl و پینگ. امیدوارم همین روند مثبت رو ادامه بده![]()
ببین دوست من ttl نشون دهنده اینه که دیتای شما پس از ارسال از چه تعداد روتر و هاب عبور می کنه تا به مقصد برسه. از هر هابی که رد بشه یه عدد از این ttl کم می شه. یعنی هر چی این ttl بالاتر باشه دیتای شما مسیر کوتاه تری رو طی می کنه برای رسیدن به مقصد. این ttl 45 اشکال داره برای های وب. چون گیت ویش از باکو عبور می کنه و اگه دستور tracert رو بگیری می بینی که به غیر از مودم خودت 12 تا مرکز رو بهت نشون می ده تا به مقصد برسه. پس تی تی ال شما نباید از 50 پایین تر باشه. وقتی کمتره نشون دهنده ی اینه که دیتای شما داره به بی راه می ره به زبان ساده! که این باعث می شه توی گیم مخصوصا دیلی شدیدی دیده بشه
Last edited by Aryaeiboy; 14-07-2013 at 15:52.
128 نامحدود سه ماهه 38 تومن(سرعت غالبا بالای30 و زیر 35)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)