تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 1298 اولاول ... 2716717217617677687697707717727737747757818218711271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این ساعت خیلی مکافات بود.اینترنت قطع شد چون طرح زرین غیر فعال کردم دیگه نتونستم به اینترنت وصل بشم و بعد از خونه داداشم اونجا برام سرویس فعال کرد و بعد خودم برگشتم به سایت پلوتن متوجه شدم که هنوز سرویس حرفه ای غیر فعال است حتی اگر وصل سرویس بزنم باز هم خطای غیر فعال بودن میدهد.حالا باید فردا برم مخابرات ببینم چی می شود
    یکی از مسخره بازی های مخابرات همینه، برای هر طرحی که عوض میکنی باید هلک و هلک پاشی بری مخابرات شناسه جدید بگیری. این چه مسخره بازی ایه من نمیدونم. من برای وایمکسم فقط یه بار رفتم ثبت نام کردم. بقیه کارا را از طریق پشتیبان و اینترنتی انجام دادم. حالا مخابرات، تا الان ۲ بار رفتم یوزر نیم گرفتم. یه بار رفتم درخواست تغییر طرح دادم. در کل سه بار تا حالا رفتم مخابرات. یه کاری میکنن به این طرحی که داری دو دستی بچسبی!

Sent from my SKY using Tapatalk

2. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

منم دیشب 4 گیگ داشتم شبانه ، الان شده 270 مگ!!! آقای پشتیبان باید چیکار کنم؟ به کجا زنگ بزنم؟ درست میشه؟نیازی به مراجعه حضوری که نیست؟
    Last edited by MohammadFatehi; 28-08-2014 at 00:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا فردا که جمعه هستش.میشه زنگ زد؟
    یا صبر کنم دیگه تا شنبه خودشون 2 گیگو برمیگردونند؟
    2 گیگ من بعد از اون مشکل خریداری شدا.یعنی وقتی منفی شده بود من 2 گیگ خریدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

حالا فردا که جمعه هستش.میشه زنگ زد؟
    یا صبر کنم دیگه تا شنبه خودشون 2 گیگو برمیگردونند؟
    2 گیگ من بعد از اون مشکل خریداری شدا.یعنی وقتی منفی شده بود من 2 گیگ خریدم.
    الان پنج شنبه است! فرداش میشه جمعه.شما صبح زود برو .اگه بیداری بخواب که مخابرات ساعت 1 ظهر می بندن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام
    دیشب دانلود انجام شد
    مشکلی پیش نیومد خدا رو شکر
    البته بازم باید چک کنم که میزان حجم کم شده 99 هستش یا 90 %

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان پنج شنبه است! فرداش میشه جمعه.شما صبح زود برو .اگه بیداری بخواب که مخابرات ساعت 1 ظهر می بندن.
    زنگ بزنید طول میکشه برگرده

Sent from my HTC One using Tapatalk

8. 2 کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من زنگ زدم ، خانومه گفت برمیگیرده ، بازم زنگ بزنم؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان عزیز که مثل خودم من در ساعات شبانه حجم مصرف آنها محاسبه شده است نگران نباشند بزودی حجم آنها برگشت داده میشود فقط کمی زمان میبرد.

11. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

امروز رفتم مخابرات.اما مشکلی برام پیش آمد.من تو قسمت رزرو زدم که بتونم طرح حرفه ای بدون مودم رایگان بگیرم ولی مشکل این بود که اگر این کار انجام بدین به نام آن کسی که قبلا ثبت نام کرده است می شود.طرح زرین را داداشم قبلا ثبت نام کرده بود و من هم طرح حرفه ای اضافه کردم. ولی چون غیر فعال بود رفتم مخابرات که یوزر و پسورد بگیرم طرف گفت داداشت باید بیاد! بعد گفت یکشنبه بیا گفتم چرا شنبه نمیشه ؟ گفت سیستم ها آماده نیست البته طرف آقا بود.در آخر به من گفت کارت ملی داداشت و شناسنامه مادرت بیار که من بهت بدم! البته من نپرسیدم که کپی رنگی کارت ملی داداشم قبول هست یا نه.
    اگر خواستین هر طرحی بگیرین حتما ثبت نام کنید تا به نام شما ثبت شود.یعنی رزرو نزنید که اگر طرح فعلی که استفاده می کنید به نام کسی دیگر باشد.
    خلاصه من به ایرانی بودن فکر کردم لیاقت ایرانی همین است! برای همین بدون اینکه چیزی بگویم مخابرات ترک کردم ( در خیابان فروغی )

ویرایش : جناب آقای tavassoli.farfani وقتی می خواهین به کسی بگوئید حتما این مورد یادآوری کنید که مشکلی برای طرف مقابل پیش نیاید.
    Last edited by Behrouz_se60; 28-08-2014 at 11:48.

13. 2 کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

امروز رفتم مخابرات.اما مشکلی برام پیش آمد.من تو قسمت رزرو زدم که بتونم طرح حرفه ای بدون مودم رایگان بگیرم ولی مشکل این بود که اگر این کار انجام بدین به نام آن کسی که قبلا ثبت نام کرده است می شود.طرح زرین را داداشم قبلا ثبت نام کرده بود و من هم طرح حرفه ای اضافه کردم. ولی چون غیر فعال بود رفتم مخابرات که یوزر و پسورد بگیرم طرف گفت داداشت باید بیاد! بعد گفت یکشنبه بیا گفتم چرا شنبه نمیشه ؟ گفت سیستم ها آماده نیست البته طرف آقا بود.در آخر به من گفت کارت ملی داداشت و شناسنامه مادرت بیار که من بهت بدم! البته من نپرسیدم که کپی رنگی کارت ملی داداشم قبول هست یا نه.
    اگر خواستین هر طرحی بگیرین حتما ثبت نام کنید تا به نام شما ثبت شود.یعنی رزرو نزنید که اگر طرح فعلی که استفاده می کنید به نام کسی دیگر باشد.
    خلاصه من به ایرانی بودن فکر کردم لیاقت ایرانی همین است! برای همین بدون اینکه چیزی بگویم مخابرات ترک کردم ( در خیابان فروغی )

ویرایش : جناب آقای tavassoli.farfani وقتی می خواهین به کسی بگوئید حتما این مورد یادآوری کنید که مشکلی برای طرف مقابل پیش نیاید.
    دوست عزیز من چند ماه پیش برای یک نفر چنین کاری انجام دادم و خوشبختانه با مشکل شما مواجه نشدم ... در مخابراتی بی برنامگی مشکلات کاملا احمقانه و سطح پایین به چشم میخورد انتظاری هم نباید داشته باشیم چون افرادی که در این جایگاه ها قرار میگیرند کاملا بی تجربه هستند ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •