سلام دوستان ...امکانش هست کسی تنظیمات فایر رو واسه وایمکس قرار بده ؟ من نمی تونم با وایمکس بهش وصل شم...
سلام دوستان ...امکانش هست کسی تنظیمات فایر رو واسه وایمکس قرار بده ؟ من نمی تونم با وایمکس بهش وصل شم...
يه سوال داشتم به كاربر خانگي چه سرعتي ميدن ؟؟؟؟ سرعت بالا نامه و كارت دانشجويي ميخواد
هرکی خواست با دریافت 5 هزارتومان شناسه وایمکس با هر سرعتی از 128 الی 2 مگ براش تهیه کنم .
مودم با تخفیف ایرانسل کی قرار می دهد ؟
اين به ريال هست! منظورش اينه كه از اون مبلغ 69699 تومن ديگه مونده! تو بسته اي كه فعال كردي حالا هرچي بوده از مبلغش تو باقيمانده كم ميشه.
هرچقدر استفاده كني (كه سرعت كم شدنش خيلي كمه )مياد تا برسه به 0 ريال!
Last edited by Milad4171; 26-06-2012 at 19:26.
خوب من امروز بعد از ظهر مودم رو توسط کارشناش تحویل گرفتم و الان شارژ کردم و تنظیمات مودم رو انجام دادم و کانفیگ کردم
جالب اینه که سرعت دانلود خوبی داره و اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشه !!! با توجه به حرف کارشناس هم هیچ وقت چراغ انتن وایمکس سبز نمیشه مگر خیلی به دکل نزدیک باشه و مانعی هم نباشه و ارتفاع هم خوب باشه !!! جالب اینه که الان من همه چراغام سبز هست !!
تا الان که تست کردم واقعا راضی بودم
حالا الان یه ویدیو review درست میکنم میزارم
سلام
چند تا سوال
میشه نتیجه تست سرعت دانلود رو بگید. آیا تو منزل میشه استفاده کرد؟ و تست ping در مقایسه با مودم های معمولی
ممنون
بله میشه داخل منزل هم استفاده کرد ! من تو خونه هم سیگنال وایمکسم سبزه !! تست پیگ مودم خودم (وایرلس پوینت تو پوینت) همیشه زیر 10 هست و خیلی راضی ام ولی این رو 60 70 ایناس !!
![]()
Last edited by alil1369; 27-06-2012 at 01:06.
سلام
از دوستانی که اینترنت ایرانسل رو دارند می خواستم بپرسم که سرعت 2 مگ نامحدود در حالت عادی و بدون نرم افزارهایی مثل IDM و بصورت خالص مثلا با ویپی ان برای دیدن یوتیوب یا مثلا پخش زنده تلویزیون مثل جی ال ویز چقدر سرعت میده؟ و آیا سرعتش ثابت هست؟ حداقل سرعت 100 کیلوبایت رو میده؟ چون من خودم مشکلی که با ADSL دارم این هست که افت سرعت هست و اینطور نیست که تا یه اندازه ای بمونه. مثلا با IDM سرعت ام از 120 کیلوبایت کمتر نمیشه اما با ویپی ان و برای یوتیوب سرعت بین 20 تا 100 کیلوبایت متغیر هست و خلاصه ثبات نداره و همش هم میگن معیار ما IDM هست.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)