این یعنی اینکه ممکنه وقت اصلاح یا ثبت نام مجدد باشه یا نباشه ؟
این یعنی اینکه ممکنه وقت اصلاح یا ثبت نام مجدد باشه یا نباشه ؟
از دانشگاه ازادی ها کسی نیست کمک کنه
دوستان من کاردانی رشته ای تی خوندم حالا برای کارشناسی ناپیوسته زدم نرم افزار دانشگاه ازاد
حالا عزیزانتو رو خدا یکی جواب ما رو بده
من که از ای تی اومدم نرم افزار باید پیش نیاز بگزرونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه باید بگذونم چند واحد ؟
سوال بعدی اینه که حداکثر در ترم تابستانی در دانشگاه ازاد چند واحد میشه گذروند ؟ (اونوقت هر درسی رو میشه در تر متابستونی گرفت ؟)
کسی نیست ما را یاری کند ؟![]()
Last edited by ziba12; 16-01-2013 at 18:57.
ســـلام....نیازی نبود دوباره پست بدی ..دوستان اگه اطلاع داشته باشن میان راهنمایی میکنن...
سوال اول رو نمیدونم....دوستان دیگه راهنماییت میکنن...چون عجله داری من جواب دادم..//
6 واحد....و درسایی که دانشگاهتون ارائه میده رو میتونی برداری با توجه به چارت درسی....//سوال بعدی اینه که حداکثر در ترم تابستانی در دانشگاه ازاد چند واحد میشه گذروند ؟ (اونوقت هر درسی رو میشه در تر متابستونی گرفت ؟)
=====
درمورد سوال اول هم مطئن نیستم..اما دروسی که توی کنکور کاردانی به کارشناسی درصد پایین بزنی خوب باید دوباره بگذرونی..//
دوستان من ترم اول سخت افزار بودم. امتحانمم تقریبا تمومه.
درسایی که بم دادن این ترم اینا بودن:
فیزیک پیش
ریاضی پیش
فیزیک 1
ریاضی 1
ادبیات عمومی
General English
آیین زندگی
ترم دوم با فرض اینکه همه ی اینا رو پاس بشم چه درسایی میتونم بردارم؟
ســلام....معمولا توی چارت درسی یه نمونه میدن...اگه طبق اون پیش بری خوبیش اینه که امتحانات و کلاسات باهم تداخل پیدا نمیکنه...
با درسای رشته شما آشنا نیستم....بهترینش اینه که چارت رو نگاه کن و ببین دروس مهم ترت کدوم هست و این دروسی که پاس کردی پیش نیاز چه درسایی بوده....
فیزیک 2(اگه دارید).//...ریاضی 2...//.. استاتیک(فکر میکنم داشته باشید)...//2 واحد عمومی..//و واحد های تخصصیت//
دوست من باس تو تاپیک دانشگاه ازاد بپرسی !!
اگه کسی ترم پیش با معدل زیر 10 مشروط شده باشه، این ترم با معدل 12 مشروط محسوب می شه؟ قانون خاصی داره؟
بعد اگه 12 واحد برداشته باشیم و یکی از درس ها رو حذف ماده 35 کرده باشیم، معدل بیاد پایین مشروط محسوب می شه؟ چون به نظرم جایی خوندم اگه زیر 12 واحد داشته باشیم و معدل بیاد پایین مشروط محسوب نمی شه
ممنون
بله پیش نیاز میدن و تعدادش بستگی به دانشگاه داره
در ترم تابستون حداکثر 6 واحد می شه گرفت و دروس عمومی رو فقط میتونین بردارین ( هر درسی که دانشگاه ارائه کنه )
این ترم معدل بالای 12 هست و این ترم مشروط به حساب نمیاد ولی اگه معدل کل زیر 12 باشه مشروطه ...
زیر 12 واحد ترم محسوب نمیشه و اگه مشروط بشین به حساب نمیاد...
.
ببخشید به جای 14 واحد 12 واحد نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)