تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 1024 اولاول ... 271671721761767768769770771772773774775781821871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان

میشه کمکی کنید و بگید تو این چند هفته برای دو درس ریاضی و فیزیک کدوم مباحث رو بخونم و روی چه مطالبی بیشتر کار کنم تا بتونم ریاضی رو در حد 40 و فیزیک رو در حد 60 بزنم ؟؟؟ اصلا راضی نیستم

ممنــــــــــون

2. این کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دیگه گفتم که می گن سوالای دو تا آزمون قبلی سنجش چرت بوده.. برم کانون دیگه!
    ولی یه چیزی! من کلاً همه چیز مربوط به آزمون سنجشم رو گم کردم! شماره پرونده اینا ندارم!
    اگرم بخوام برم نمی تونم کارتم رو بگیرم. حالا ولش کن.
    بگو ببینم می شه بعد از آزمون برم و سوالا رو بگیرم؟؟
    به اون اطلاعات اصلا نیاز نیست! با نام خانوادگی و شماره شناسنامه و سال تولد هم می شه کارت و کارنامه گرفت.
    راجع به سوال ها رو گرفتن نمی دونم!
    لطفا همگی راهنمایی می کنید راجع به کانون یا سنجش رفتن؟

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

سلام
    من لینک تخمین رتبه را دانلود کردم
    نصبش هم کردم
    حالا وقتی برنام اجرا می کنم اولش یه ارور میده که میگه سی دی را وارد کنید که ok می کنم و میگه نام خود را وارد کنید و بعد که وارد کردم باز یه ارور میده که quit داره و continue
    continue که میزنم هر چه صبر میکنم که از 1 تا 15 پر بشه ولی نیمشه حتی یه بار 1 ساعت کامپیوتر روشن گذاشتم و باز دیدم اصلا پر نمیشه
    quit هم که میزنم صفحه بسته میشه و از برنامه خارج میشم و باز که وارد میشم دقیقا همون آشه و همون کاسه یعنی باز continue میزنم و اصلا پر نمیشه

حالا چه کار کنم ؟خیلی نیاز دارم
    Last edited by saeedsamiri; 08-06-2010 at 20:56.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واقعا" ؟؟؟؟؟؟!! یکی از دوستای من هیچ علاقه ای به دارو نداره ازم پرسید زمین تاثیر داره من بهش گفتم نه فقط واسه داروسازی مهمه !!!!!!!!!!! بچه ی مردم رو گمراه کردم !!
    اگه 30 درصد بزنیم یا 0 بزنیم تفاوت تاثیری که توی رتبه داره زیاده ؟؟
    اول این دوتا تخمین رتبه رو ببین تا یه توضیحی بهت بدم :

حالا توضیحات:ببین همونطور که دوست عزیزم امیر جان توضیح داد برای گروه 1 بی تاثیره . البته دامپزشکی رو زیاد مطمئن نیستم . فکر کنم ضریبش برای دامپزشکی 2 باید باشه . اما توی رتبه منطقه و کشوری تاثیر داره .
    برای رشته های دکترای حرفه ای یعنی پزشکی و دامپزشکی و... هیچ تاثیری نداره. توی رتبه ی کل و رتبه ی کشوری تاثیر داره، اما این رتبه ها به هیچ دردی نمی خورن و با توجه به رتبه ی زیر گروه انتخاب رشته انجام می شه و برای پزشکی هیچ تاثیری نداره. مطمئن باش.
    امیر جان واقعا کارت درست . تو تجربی هستی یا ریاضی . ماشالا واردیا

6. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مرسی shabeashagha واسه مقایسه ای که انجام دادی ...

اطلاعی در این مورد نداشتم ...

هر چند کم و بیش زمین رو خوندم ولی خب ....

ممنون

8. این کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

سلام
    نصبش هم کردم
    حالا وقتی برنام اجرا می کنم اولش یه ارور میده که میگه سی دی را وارد کنید که ok می کنم و میگه نام خود را وارد کنید و بعد که وارد کردم باز یه ارور میده که quit داره و continue
    continue که میزنم هر چه صبر میکنم که از 1 تا 15 پر بشه ولی نیمشه حتی یه بار 1 ساعت کامپیوتر روشن گذاشتم و باز دیدم اصلا پر نمیشه
    quit هم که میزنم صفحه بسته میشه و از برنامه خارج میشم و باز که وارد میشم دقیقا همون آشه و همون کاسه یعنی باز continue میزنم و اصلا پر نمیشه

کسی اطلاعی نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دارم دیونه میشم ، مثلا توی این کنکورایی که زدم ریاضیم پایین 60 نیومده و همچنین آزمون اول مبتکران ریاضی رو 60 % زدم ولی توی آزمون علوی حداکثر 40 % هست. دارم دیونه میشم......................!!!!!
    2 حالت داره یا همونطور که یکی از دوستان گفت سوالات علوی غیر استاندارده یا اینکه شما سر آزمون استرس زیادی داری واسه همین افت میکنی . ببینم همون سوالات رو توی خونه چطور میزنی (علوی رو میگم)
    كاش سنجش نميدادم و قلمچي رو انتخاب ميكردم
    فرق چندانی نداره بنظرم . فقط خوبی کانون به اینه که سوالاش سنگین یه طورایی استرس سر آزمون رو تجربه میکنی
    بچه ها امروز با پست برای من یه بسته اومد که انگار از طرف سنجشه!
    توش یه دفترچه بود که یه سری اطلاعات در مورد کنکور و ... بود به علاوه فرم برای دریافت بسته اموزشی که انگار توش چند تا ازمون شبیه کنکور هست و تو فرمش نوشته که با این بسته تو 10 روز اخر مونده به کنکور میشه با روزی 1 تا 2 ساعت خوندنش امادگی کامل رو کسب کرد!!
    قیمتش هم 25 هزار تومنه!
    برای شماها از اینا نیومده؟
    چیکار کنم؟ بگیرمش؟ شاید سوالای کنکور توش باشه!
    برای یکی از دوستام هم اومده . اصلا نگیر . همش کلاه برداریه . اینا آدرس پستی کنکوریارو از دفاتر پستی میخرن بعد واسشون این جور چیزارو میفرستن . چون میدونن الان خیلی از بچه ها نا امیدن یا نیاز به این جور چیزا دارن میفرستن و وسوسه میکنن .
    مطمئن باش اگه سوالای کنکور توش بود عوض 25 تومن 250 تومنم کم بود واسش. خیالت راحت نخری هیچی از دست نمیدی . ولی بخری وقت و پولتو از دست میدی

سلام دوستان

میشه کمکی کنید و بگید تو این چند هفته برای دو درس ریاضی و فیزیک کدوم مباحث رو بخونم و روی چه مطالبی بیشتر کار کنم تا بتونم ریاضی رو در حد 40 و فیزیک رو در حد 60 بزنم ؟؟؟ اصلا راضی نیستم

ممنــــــــــون
    آفرین بنظرم پیشرفت داری. فکر کنم توی ریاضی روی مشتق. حد. کاربردمشتق. مقاطع . و انتگرال کار کنی عالیه . ضمن این که این مباحث راحتن
    در مورد فیزیک هم پیش 1 و 2 رو تقویت کنی + آینه ها کافیه

11. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

سلام
    نصبش هم کردم

بابا بی معرفتا شما همتون نرم افزار تخمین رتبه دارید و ازش استفاده می کنید ولی جواب من نمیدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !

میشه لطف کنید لینک دانلود این برنامه ی تخمین رتبه رو بذارید ؟
    واسه کنکور زبان هم تخمین میزنه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بابا بی معرفتا شما همتون نرم افزار تخمین رتبه دارید و ازش استفاده می کنید ولی جواب من نمیدید
    آقا شرمنده من سی دیشو دارم وقتی اخطار میده سی دیشو میذارم روشن میشه . بچه هایی که دانلود کردن و دارن استفاده میکنن اگه بلدین بگین آقا سعید چکار کنه

راستی بچه ها یه خبر هم راجبه کنکور:
    معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون سراسری 89 با حضور یک میلیون و 286 هزار و 813 داوطلب در روزهای 10 ، 11 و 12 تیر در 398 شهرستان و بخش برگزار خواهد شد.

حسین توکلی در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود: از این تعداد 773 هزار و 653 داوطلب زن و 513 هزار و 160 داوطلب هم مرد هستند.

وی تصریح کرد: زمان برگزاری آزمون های گروه علوم ریاضی و فنی صبح پنج شنبه دهم تیر ، گروه علوم تجربی صبح جمعه یازدهم تیر ، گروه علوم انسانی صبح شنبه دوازدهم تیر ، گروه هنر ، عصر پنج شنبه دهم تیر و گروه زبان های خارجی عصر جمعه یازدهم تیر است.

توکلی گفت: کارت ورود به جلسه به صورت الکترونیکی و از طریق سایت سازمان سنجش در روزهای 5 تا 9 تیر توزیع خواهد شد.

معاون اجرایی سازمان سنجش گفت: تعداد داوطلبان گروه علوم ریاضی و فنی 317 هزار و 605 نفر ، گروه علوم تجربی 464 هزار و 629 داوطلب ، گروه علوم انسانی 462 هزار و 540 نفر ، گروه هنر 25 هزار و 55 نفر و گروه زبان های خارجی 16 هزار و 984 داوطلب هستند.

وی با اشاره به این مطلب که در کنکور امسال حدود 500 هزار نفر پذیرفته می شوند ،افزود : نتایج اولیه در مرداد و نتایج نهایی نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •