چرا هیچ کس جواب ما رو نمیده ؟
توی این فهرست هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اپدیت کارت صدا در ویندوز 7 بازی وسط کار یه دفه به مدت چند ثانیه ای (30 ثانیه) متوقف میشه و یه دفه شروع به حرکت میکنه
کسی همچین مشکلی داره؟
من توی xp بعضی وقتها این مشکل رو دارم
سلام من یک مشکل اساسی دارم اون هم این که تیک wite for vscyn زده شده و خاموشه ولی وقتی وارد بازی میشم و دارم بازی میکنم هنگام پاس دادن بازی کن ها یک جوری میشن نه از نظر گرافیک و سرعت.محو میشن و کلا بازی یک جوریه
CPU:Q6600
RAM:2G
VGA:HD3870x2
monitor:LG W2261v 22 inch 1920.1080 60Hz
خوب حالا باید چه کار کنم
دیگه کلافه شدم.
کسی نمیدونه با چه برنامه ای میشه آهنگ به بازی اضاف کرد؟؟؟؟
(آخه چرا جواب نمیدین تا حالا این سومین باره که سوال میکنم)
من تو اکس پی اصلا مشکلی نداشتم
حتی تو ویندوز 7 هم مشکل نداشتم به محض آپدیت کارت صدا اینطوری شد
میخوام مطمئن بشم که مشکل از آپدیت کارت صداس...
پس ظاهرا مشکل کلیه و ربطی به کارت صدا نداره
سلام
خسته نباشین
چند تا سوال :
1 - تو مستر لیگ چرا بعضی وقتا وقتی حتی بازی رو هم میبری اصلا پول ورودی رو بهت نمیده منظورم gate ...
2 - وقتی مثل من بارسلون رو انتخاب میکنم و مینویسه لالیگا اگه تو لالیگا قهرمان شدم بعدش چی میشه ؟
3 - تا کی نمیتونم اسپانسر رو عوض کنم ؟
4 - وفتی با بارسلون مسترلیگ رو شروع کردم حدود 217 میلیون یورو داشتم بعد از 3 - 4 بازی یهو پولم رو کم کرد و حال حاضر 92 میلیون دارم (چرا؟)
البته بگم که اینا سوالن نه مشکل
باید بگم کخ مسترلیگش محشره و سختی بازیش هم همینطور
الان تو مسترلیگ با بارسلون دومم و رئال اول ولی تو 2009 ش 5-8 گل تو اکثر بازیها میزدم اما الان . . .
ممنووون از همتون
ببخشید که زیاد شد
خیلی خیلی ببخشید
یه سوال که الان یادم افتاد
تو همون مسترلیگ قسمت training واسه چیه ؟
تو pes 2008 میرفتی تمرین میکردی . تو 2009 برشداشتن . الان . . . ؟
نقل و انتقالات هم هر کار میکنی بازیکن نمیخره !!!!!!!!!
خلاصه پیدا کردی bin فایل هاشون رو؟
توی 2009 اینطور نبود مثلا قیافه نکونام (فیک) با نکونام اصلی یکی نبود توی تیم ملی قیافه اش فرق می کرد شجاعی هم همینطور ولی توی این نسخه فیس نکونام یا آندارنیک و مسعود چه فیک و چه اصل یکی طراحی شده که به نظرم این جالب نیست روش 2009 بهتر بود. حداقل از این لذت می بردی که فیس شجاعی اصل بهتر از فیک هست. ولی در کل فیس مسعود خوب هست راستی یک اشتباه هم توی اسامی بازیکنان ایران هست:
KHLOSNERI در واقع کاظمی نیست توی سایت های مختلف کاظمی عنوان شده که در واقع این بازیکن خلعتبری هست نه کاظمی و MARZALI هم مبعلی بیان شده که اینطور نیست این بازیکن مازیار زارع هست. خیلی از سایت هایی که Real Name نوشتن نمی دونن DONA کیه که این بازیکن ستار زارع هست. باز هم اگه سوالی در مورد بازیکنان با اسامی فیک دارید بپرسید ولی من به زودی یه ادیت فایل می سازم که اسامی توشون اصلاح بشه
کلا گند زده شده توی مستر لیگ اصلا خرید و فروش بازیکنان بزرگ معنی نداره بیش از حد و اندازه ریالیتی شده من یه بار رئال رو برداشتم گورکاف داشت ریشش سفید می شد من آخرشم نتونستم بخرمش بد شده کلا من که نمی تونم تحمل کنم این مستر لیگ رو امیدوارم سال آینده اون مستر لیگ کلاسیک رو برگردونه حالا این جدید رو هم اگه خواست علاوه بر اون بذاره توی بازی
سلام.برای این نور شدید کنار دروازه و باگ های احتمالی پچی-کرکی-چیزی نیومده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)