تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 804 اولاول ... 271671721761767768769770771772773774775781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام

دوست من یه گوشی از همینا داره ، می خواد اس ام اس ها و نوت هاش رو از روی گوشی به کامپیوتر انتقال بده نرم افزاری هست که اینکار رو بکنه ؟!؟

2. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

سلام

دوست من یه گوشی از همینا داره ، می خواد اس ام اس ها و نوت هاش رو از روی گوشی به کامپیوتر انتقال بده نرم افزاری هست که اینکار رو بکنه ؟!؟
    باید از برنامه OVI و یا برنامه Nokia PC Suite استفاده بفرمایید .... در قسما بک آپ میتونه از تمام اینا بک آپ بگیره . و اس ام اس و نوت ها رو هم به صورت جداگانه به کامپیوترش سینک کنه.

موفق باشی

4. 3 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام به همه ی برو بچه های p30world
    گوشی من nokia 5800 navigation edition هست . من می خوام روی گوشیم رمز بذارم همونی که توی خود تنظیماتش داره.
    من میرم توی تنظیمات تلفن و وقتی روی lock cod میزنم ازم سه بار کد می خواد.منم هر سه بارشو 55555 می نویسم.
    ولی این ارورو میده(code error) می خواستم بدونم چی کار کنم.در ضمن من هیچ وقت روی گوشیم رمز نذاشتم.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید.
    سعید
    Last edited by 1navid; 21-07-2011 at 18:22.

6. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گوشی من nokia 5800 navigation edition هست . من می خوام روی گوشیم رمز بذارم همونی که توی خود تنظیماتش داره.
    من میرم توی تنظیمات تلفن و وقتی روی lock cod میزنم ازم سه بار کد می خواد.منم هر سه بارشو 55555 می نویسم.
    ولی این ارورو میده(code error) می خواستم بدونم چی کار کنم.در ضمن من هیچ وقت روی گوشیم رمز نذاشتم.
    فکر میکنم رمز اول رو باید 12345 وارد کنید

8. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

این سه بار در واقع یکبارش رمز جدید رو باید وارد کنید یک بارش باید همون رمز جدید رو تکرار کنید و یکبارش رمز قدیمی رو بزنید. رمز قدیمیش (فابریک) 12345 هست

10. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقایون واقعا از دوتاتون ممنونم.عملی شد همن طور که گفتید باید رمز اولو 12345 می زدم.
    واقعا ممنونم.هووورااااا...ایول

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من یه xplore (نام کامل: xplore 1.51 fully registerd ) روی گوشیم نصب کردم که خیلی خوب بود و فایل های zip رو باز میکرد.
    تا این که بعد از یکی دو هفته نرم افزار اسرار می کرد به اپدیت و من هم از اونجا که شارژ پولی نداشتم اهمیت نمی دادم و به کارم ادامه می دادم.دو سه روز بعد کلا دیگه نمی شد رفت تو نرم افزار .پاکش کردم ودوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد .
    می خواستم اگه اشکالی نداره یه xplore جدید و بدون مدت زمان اتمام رو برای دانلود بذارید.
    ممنون میشم.:43:

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه xplore (نام کامل: xplore 1.51 fully registerd ) روی گوشیم نصب کردم که خیلی خوب بود و فایل های zip رو باز میکرد.
    تا این که بعد از یکی دو هفته نرم افزار اسرار می کرد به اپدیت و من هم از اونجا که شارژ پولی نداشتم اهمیت نمی دادم و به کارم ادامه می دادم.دو سه روز بعد کلا دیگه نمی شد رفت تو نرم افزار .پاکش کردم ودوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد .
    می خواستم اگه اشکالی نداره یه xplore جدید و بدون مدت زمان اتمام رو برای دانلود بذارید.
    ---------------
    نسخه 1.52 کرک شده را برات آپلود کردم
    داخلش دو تا پوشه داره که یکیش برای گوشیهای هـک شده و دیگری برای گوشیهای اورجینال هستش
    اول خود برنامه X-plore V.1.52 S60v3+v5 را نصب کن و بعد به ترتیب کرک شماره 1 و شماره 2 را نصب کن
    برهای گوشیهای
    هـک شده فقط یک فایل کرک شده وجود داره
    لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

14. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، ورژن جدید به تایپک زیر اضـافه شـد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    موفق باشید!

16. 2 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javad8006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اون orange tonado ک قبلا بچه ها گذاشته بودن چیز جالبی بود اینم نسخه ی جدیدش قشنگتر شده
    البته باس گوشی رو -- کنی
    این شبیه همونه ولی کمی متفاوت
    کد:
    کد:
    اینم جالبه

18. این کاربر از javad8006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •