سلام
دوست من یه گوشی از همینا داره ، می خواد اس ام اس ها و نوت هاش رو از روی گوشی به کامپیوتر انتقال بده نرم افزاری هست که اینکار رو بکنه ؟!؟
سلام
دوست من یه گوشی از همینا داره ، می خواد اس ام اس ها و نوت هاش رو از روی گوشی به کامپیوتر انتقال بده نرم افزاری هست که اینکار رو بکنه ؟!؟
باید از برنامه OVI و یا برنامه Nokia PC Suite استفاده بفرمایید .... در قسما بک آپ میتونه از تمام اینا بک آپ بگیره . و اس ام اس و نوت ها رو هم به صورت جداگانه به کامپیوترش سینک کنه.
موفق باشی![]()
با سلام به همه ی برو بچه های p30world
گوشی من nokia 5800 navigation edition هست . من می خوام روی گوشیم رمز بذارم همونی که توی خود تنظیماتش داره.
من میرم توی تنظیمات تلفن و وقتی روی lock cod میزنم ازم سه بار کد می خواد.منم هر سه بارشو 55555 می نویسم.
ولی این ارورو میده(code error) می خواستم بدونم چی کار کنم.در ضمن من هیچ وقت روی گوشیم رمز نذاشتم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سعید
Last edited by 1navid; 21-07-2011 at 18:22.
فکر میکنم رمز اول رو باید 12345 وارد کنید
این سه بار در واقع یکبارش رمز جدید رو باید وارد کنید یک بارش باید همون رمز جدید رو تکرار کنید و یکبارش رمز قدیمی رو بزنید. رمز قدیمیش (فابریک) 12345 هست
اقایون واقعا از دوتاتون ممنونم.عملی شد همن طور که گفتید باید رمز اولو 12345 می زدم.
واقعا ممنونم.هووورااااا...ایول![]()
من یه xplore (نام کامل: xplore 1.51 fully registerd ) روی گوشیم نصب کردم که خیلی خوب بود و فایل های zip رو باز میکرد.
تا این که بعد از یکی دو هفته نرم افزار اسرار می کرد به اپدیت و من هم از اونجا که شارژ پولی نداشتم اهمیت نمی دادم و به کارم ادامه می دادم.دو سه روز بعد کلا دیگه نمی شد رفت تو نرم افزار .پاکش کردم ودوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد .
می خواستم اگه اشکالی نداره یه xplore جدید و بدون مدت زمان اتمام رو برای دانلود بذارید.
ممنون میشم.:43:
---------------
نسخه 1.52 کرک شده را برات آپلود کردم
داخلش دو تا پوشه داره که یکیش برای گوشیهای هـک شده و دیگری برای گوشیهای اورجینال هستش
اول خود برنامه X-plore V.1.52 S60v3+v5 را نصب کن و بعد به ترتیب کرک شماره 1 و شماره 2 را نصب کن
برهای گوشیهای هـک شده فقط یک فایل کرک شده وجود داره
لینک دانلود
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز ، ورژن جدید به تایپک زیر اضـافه شـد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!
اون orange tonado ک قبلا بچه ها گذاشته بودن چیز جالبی بود اینم نسخه ی جدیدش قشنگتر شده
البته باس گوشی رو -- کنی
این شبیه همونه ولی کمی متفاوتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)