ممنون ...
الان هم روی PPPOE تنظیم هستش .
ولی خوب کامپیوتر دوم کانکت نمیشه .
![]()
ممنون ...
الان هم روی PPPOE تنظیم هستش .
ولی خوب کامپیوتر دوم کانکت نمیشه .
![]()
با سلام
دوست عزيزم در تاپيك زير ادامه بديد
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی از شیراز هست که اینترنت نا محدود داشته باشه؟
تویه تاپیک خودش پرسیدم کسی نیست که جواب بده!
اگر کسی داره لطف کنه بگه از کجا گرفته؟ 3 ماهی چند؟
سلام من ساکن کرجم راستش گیج شدم از چه شرکتی Adsl بگیرم میگن اینجا شاتل خوبه (بهترین چیزش اینه که محدودیت دانلود نداره)بقیه هم هستن پارس آنلاین،شبدیز،کیمیا و
شنیدم مستقیم از خود مخابرات هم میشه گرفت حالا اون چطوری کسی منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم.
سلام دوستان
یکی لطف کنه به من بگه چطوری id رو به شکل دستی وارد کنم؟؟؟
چون کامپیوترم وصل نمیشه!
d-link 2640
سلام.یه سوال داشتم؟
چند روز پیش خطوط تلفن در خونمونو پاره کردن(خدا هدایتشون کنه)
بعد فرداش دیدیم که یکی اومده بیشتر رشته سیم هارو به هم وصل کرده و بعضیا وصل نیست.
تلفن ها تقریبا هیچ مشکلی نداشت تا امروز صبح که فهمیدم خطی که باهاش به وسیله adsl متصلم خوب کار میکنه (چراغ dsl روشنه و تو اینترنتم) اما خط تلفونمون اصلا کار نمیکنه.یعنی بوق نمیخوره.
از دمه کنتور هم چک کردم.تلفن انگار وصل نیست.ولی میام تو نت.
یکی بگه قضیه چیه؟
شاتل بد نیست شب ها دانلود هم نا محدوده ولی به نظر من به سری به تایپک شاتل وپارسان لاین بزن سوال تو مطرح کن هر کسی که تو کرج adsl داره به تو جواب خوبی میده من تو تهرانم ولی نمی دونم تو کرج خط شرکت های وسرور شون چطوره
آره منم همینطور
اما قبلاً کار میکرد. شاید این سایته نبود. یا اینکه ازکار افتاده.
سلام.(من این سوال رو تو بخش مودم پرسیدم ولی کسی جواب نداد اگه ممکنه یکی جواب بده)
اول از همه یکی میتونه بگه NAT چیه؟؟؟
آخه من online بازی میکنم و موقعی که با xbox360 بازی میکنم nat open هست ولی امروز میخواستم با pc بازی کنم میزنه your nat is STRICT حالا چجوری باید بازش کنم؟؟؟
مگه این مربوط به مودم نمیشه پس چرا توی ایکس باکسم open هست و توی pc strict هستش؟؟؟
دوستان عزیز اگه ممکنه میشه یه ISP خوب از لحاظ پینگ در جزیره کیش معرفی کنید ؟ ممنون از همگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)