2 مودم همزمان نمیتونن به اینترنت وصل شن ولی یک مودم حداقل دو پرت میتونه همزمان به دو کامپیوتر اینترنت بده.
اگر نمیخواهید کابل بکشید یک مودم وایرلس تی پی لینک 8901 بخرید. با یک آداپتور وایرلس به یو اس بی. یا یک کارت وایرلس.
2 مودم همزمان نمیتونن به اینترنت وصل شن ولی یک مودم حداقل دو پرت میتونه همزمان به دو کامپیوتر اینترنت بده.
اگر نمیخواهید کابل بکشید یک مودم وایرلس تی پی لینک 8901 بخرید. با یک آداپتور وایرلس به یو اس بی. یا یک کارت وایرلس.
جفتشون کاراییشون یکیه ومثل همن.یک پرت یو اس بی+یک لن
ولی چیپستاشون فرق میکنه.
ماله 8811 چیپستش برودکامه و معتبرتره. قیمت جهانیشم یکی دو دولار بیشتره. تو ایران شاید 8817 رو گرونتر بدن چون تازگیا واردشده. و به اسم جدیدتر میفروشن.
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
مدل 8811 برای دو کامپیوتر 24 تومن
مدل 8901g برای 4 کامپیوتر+وایرلس دار 50 تومن
بچه ها من تلفنم خيلي نويز داره ميكرو ف.ي.ل.ت.ر هم دارم. نمي دونم چي كارش كنم؟ ميشه راهنمايي كنيد؟ البته بعضي اوقات اين نويز ها قطع ميشه.
سلام
مودم tp-link 8811 که ضاهراً خودتون هم پیشنهاد میدید گزینه ی خوبی برای adsl شاتل هست ؟ با پشتیبانی شرکت شاتل که صحبت کردم گفتن اگر مشکلی پیش بیاد به عهده خودتونه . ممکنه راهنماییم کنید.
توی تاپیک شاتل هم که کسی نمیاد جوابی بده !!![]()
سلام
مودم tp-link 8811 که ضاهراً خودتون هم پیشنهاد میدید گزینه ی خوبی برای adsl شاتل هست ؟ با پشتیبانی شرکت شاتل که صحبت کردم گفتن اگر مشکلی پیش بیاد به عهده خودتونه . ممکنه راهنماییم کنید.
توی تاپیک شاتل هم که کسی نمیاد جوابی بده !!
مودم خوبی هم هستش دو تا دستگاه رو میتونه سرویس بده همزمان
بله الان انگاری یکی دو ماهی هستش که شاتل تی پی لینک رو ساپورت نمیکنه ولی برای کانفیگ کردنش بچه های انجمن هستن نگران نباش مشکلی هم پیش بیاد اینجا حل میشه
میکروچیزتر رو کجا نصب کردی؟؟
خب فکر میکنید که مثلا چه مشکلی پیش بیاد؟
اگه قطع بشه یا سرعت پایین باشه که به مودم ربطی نداره
مودم پیشنهادیشون چیه؟
ممکنه بعداً بخاطر اینکه مودمو خودم گرفتم بهانه گیری کنن و دبه کنن ؟!! حتی سر اون قطعی یا کاهش سرعتی که شما میگی ؟
به یکی از دوستانم billion دادن 60 تومنآدم از همینش میسوزه... 3 برابر قیمت بازار
من مودم سيمفوني 602 دارم كابل اصلي خونه مي خوره به لاين مودم بعد از فون مودم يك كابل ميره به سمت تلفن در وسط اين كابل يك ميكرو ----- قرار داره.
مدلهاي وايرلس دار linksys بالاي 70 تومن هستش.
دليل اين همه اختلاف قيمت چيه؟!
ممنون دوست عزیز. خیلی خلاصه توضیح دادی
مودم وایرلس رو به سیستم اول وصل میکنم و کارت وایرلس رو به سیستم دوم. اون آداپتوری که گفتی باید چیکار کرد؟
آیا وقتی سیستم اول خاموشه سیتم دوم میتونه به نت وصل بشه؟
میشه هزینه اینها رو هم بگی؟
شرمنده زیاد سوال میکنم.![]()
Last edited by Gladiator King; 29-05-2010 at 19:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)