( با عرض شرمندگی از دوستای خوب باور کنید دست من نیست این ادامه .. قول میدم این اخرین باره که سر یه سوال و یه کتاب خاص انقد کلنجار میرم . رضا جان شما از این به بعد سوالای ادامه این بحث رو تو پروفایل (نه PM) مطرح کن .. اگرم سوالا جدید بود و عمومی مثل همیشه اینجا مطرح کن )
اما :
سلام .. حالت چطوره پسر ؟ پستای قبلی رو که خوندی ؟ امیدوارم از اون تجربه (برای انتخاب کتابا) استفاده کرده باشی
بعد .. تشکر لازم نیست فقط واسم دعا کن .. این دعا که میگم یه تعارف نیست .. من اینو ازت میخوام منت بذار و واسم دعا کن حتی اگه یه جمله باشه .. بعد ای کاش رسم فروم رو میدونستی اونوقت بود که با دقت بیشتری میخوندی . چون کم کسیه که واسه سوالای یه نفر خاص چند پست یک صفحه ای بنویسه هر چند من افتخار میکنم و مشتاقم و اینو خیری میبینم واسه خودم ...
پاسخا به ترتیب :
بازم گسسته گاج : هر جا گسسته گاجو واستون تعریف کردن بدون و اگاه باش که گسسته سفید گاج منظرشونه مگه این که خودشون اشاره کنن ... برای نمونه جناب samba و دوست گلم vahid-p وقتی تو پست معرفی کتاب میگن گسسته گاج ، گسسته سفید (میکرو) رو میگن . خب این قسمت اول ببینیم سوال بعدی چیه ؟!
بازم فیزیک 1و2 : عزیزم کتاب فیزیک اول دبیرستان و دوم دبیرستان مبتکران تالیف اقای غلامعلی محمودزاده تو دو جلد جدا جداست ... اما کتاب فیزیک 1و2 دبیرستان که از اندیشه به مبتکران ارث رسیده تو یه جلده واسه همین سر هم مگیم فیزیک (1و2) ... بعدم کتاب اقای محمودزاده همونطوری که بهت گفتم تو دو جلده و مجموعا حدود بیست و خورده ای ولی کتاب فیزیک 1و2 اندیشه اگه گیر بیاد حدود چار پنش تونمه .. با این تفاوت زیاد قیمت بازم اندیشه سازان سرتره این عکسشه ... راستی یه PM بزن ادرستو بگو به احتمال 90 دصد یه هفته دیگه کتاب تو دستاته ! یه هدیه کوچیک از ... از من !
بازم فیزیک پیش : بله ... کتاب اقای مصلایی ظاهرا خیلی خیلی خوبه .. به احتمال خیلی زیاد خودم میخرمش .. واقعیت امر من اینو ندارم ولی از کارای اقای مصلاییه و اینکه از خیلی سبز و در ادامه فیزیک 3 میشه از دور تاییدش کرد . ولی من یکی دو ماه دیگه که انشاالله خریدمش به طور قطعی میگم به درد میخوره یا نه .. شاید اونوقتا دلایل مقطوعی داشتم واسه تاییدش یا دلایلی واسه نخریدنش . ولی الان از دور میگم رویاییه .. از دوستانمون میخوام اونایی که کتاب رو چن وقته دارن بفرمان که کتاب جواب داده یا نه ...
عربی : قبل هر چی میگم که تو 15 صفحه اخیر مطالب خوبی در مورد عربی گفته شده حتما بگرد بخون و تو تاپیک سرچ کن " عربی " تا نظر بقیم ببینی .. ماشالله هیشکی نظر نمیده واسه شما . اونجا توضیح دادم اینجا نمیشه باور کن .. اما الان میگم : همچین کتاب حساب پس داده ای واسه کسی که عربی بلد نیست وجود نداره الا ایاد فیلی که متاسفانه باهاش نساختی ... ولی پیشنهاد من واسه اموزش اینه که با شناختی که از عربی الگو دارمن فکر میکنم کتاب عربی 2 اقای خاکبازان که یه هفته ست اومده کتاب خوبیه ظاهرا ... البته خبر بهتر اینه که عربی 2 و 3 اقای گودرز سروی ( مولف کتاب عربی از صفر تا صد ) از انتشارات فار قراره چاپ شه که احتمالا کتاب خوبیه ... کتاب اموزشی دیگه ای سراغ ندارم مگه کتاب عربی به زبان ساده نشر الگو ... رضای گل ! این کتابا مشکل قواعد و نسبتا ترجمه رو حل میکنن .. ولی شما وظیفته ! باید حتما و تحت هر شرایطی کتاب بی نهایت خوب و بی رقیب : فن ترجمه عربی الگو رو بگیری ... فردا میپرسم ازت که خریدی یانه ! .... کلاس عربی رو بیخیال با یکم جنم ، یکم گذشتن از بعضی چیزا ، و یکم عدم تن پروری عربیت میشه 70 ... ان شـــاالله من عربیم بالای 90 درصد و شاید 100 درصده .. واسه همین منم داشته باش که بهت اموزش عربی بدم .. بدت که نمیاد ؟! جدی گفتم ... تا بتونم راه و چاه و بحثای مشخص رو باهات کار میکنم ...
بازم گسسته : گسسته فار توضیحش واقعا کمه یعنی یه صفحه در حد توضیح خودمانی ... راستی رضا تو رو خدا میگم ( دیگه قسم بالا تر نداریم از این ) پستا رو میخونی ؟! این واسم شدیدا سواله ؟ اخه من قلا گفتم گسسته توضیح خیلی کمه یا فیزیک 1و2 مولفش محمودزاده نیست و یا .. . ولی بازم میپرسی که اونجوریه یا نه ! حالا میگم دوباره : گسسته فار درسنامه خیلی کوتاهی داره ولی کامل ... اینطور بگم که با پاسخای شدیدا تشریحی - تحلیلی - اموزشیش کامل میشه ... پاسخاش کار صد تا اموزش کتابای دیگه میارزه ... پس نتیجه میگیرم (هر چند تکراریه ! ) کتاب گسسته فار اموزشش توی پاسخاشه ولی شیمی مبتکران و اکثر کتابای دیگه توضیحی مفصل و درسنامه ای جامع همون اول دارن ...
هندسه : واسه هندسه گفتم حتما هندسه الگو تو الویتت باشه .. یعنی اول بحث رو با کتاب درسی اشنا شی بعد تمریناشو حل کنی بعد وقتی به درجه ای رسیدی که پیش خودت گفتی " اگه امتحانای مدرسه ای وجود داشت 20 میشدی ! " اونوقت یعنی اماده ای با تست اشنا شی ! یعنی بری سراغ هندسه الگو و هندسه اندیشه سازان - مبتکران اقای ابوالقاسمی ...
جبر و احتمال : خوشبختانه جوابش همینه که میگم و لاغیر و لاشک و التردید ! تو "گسسته فار" که میخریش اگه خدا بخواد ، جبر و احتمال کامل بررسی شده .. پس این کتاب حلال جبر و احتمال هم هست ! حالا .. حالا اگه مثل من میتونی کنارش حتما حتما کتاب جبر و احتمال اندیشه سازان - مبتکران (همین اقای صادقی مولف گسسته فار ) رو بخون ! البته اینو یادت باشه اول جبر و احتمال مبتکران رو بخونی که اموزش مفصل داره بعد بری سراغ جبر از کتاب گسسته فار یعنی :
جبر و احتمال مبتکران + بعدش جبر کتاب گسسته و جبر و احتمال فار ....
اینم بگم اگه وقت نداری هیچ لزومی نداره این جبر مبتکران رو بخری همون جبر گسسته فار کفایت میکنه ... اصلا این عکسو ببین .. هم گسسته هم جبر :
اینم توضیحات کتاب :
محتوای مخفی: عطا صادقی