تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 1137 اولاول ... 271671721761767768769770771772773774775781821871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام نمی دونم چه طور تشکر کنم
    گسسته گاج سبز منظورته یا سفید فیزیک پایه 1و2 از کتاب فروشی پرسیدم گفت فقط محمود زاده اندیشه سازان میگن قدیمیه پیدا نمیشه اگه بتونم فیزیک پیش برای تست (من با تست قلم چی40 زدم اما امسال میخوام بالای75 باشه ) خیلی سبز بگیرم اقای مصلایی که منظورته فیزیک رو بترکونم ریاضی که شده برام یه غول که پارسال 10 زدم نمیدونم واقعا نمی دونم چه کار کنم راستی برا عربی چه کار کنم 20 پارسال زدم ایاد فیلی رو دارم خوشم نیومد یه کتابی یا یه راهنمایی نمیکنی مخصوصا برا متن و سو والات اون 8 تا یه کتا با شه که قواعد رو خوب بزنم یا به نظر تو برم کلاس بازم تشکر می کنم رستی فار گسسته مثل شیمی مبتکران در س نامه داره یعنی مثل شیمی خوب توضیح داده برای هندسه 1و2 گفتی الگو داریش خوبه بگیرم برای جب ئ احتمال چی بگیرم اصلا کتابایی که مخونی چین
    ( با عرض شرمندگی از دوستای خوب باور کنید دست من نیست این ادامه .. قول میدم این اخرین باره که سر یه سوال و یه کتاب خاص انقد کلنجار میرم . رضا جان شما از این به بعد سوالای ادامه این بحث رو تو پروفایل (نه PM) مطرح کن .. اگرم سوالا جدید بود و عمومی مثل همیشه اینجا مطرح کن )

اما :

سلام .. حالت چطوره پسر ؟ پستای قبلی رو که خوندی ؟ امیدوارم از اون تجربه (برای انتخاب کتابا) استفاده کرده باشی

بعد .. تشکر لازم نیست فقط واسم دعا کن .. این دعا که میگم یه تعارف نیست .. من اینو ازت میخوام منت بذار و واسم دعا کن حتی اگه یه جمله باشه .. بعد ای کاش رسم فروم رو میدونستی اونوقت بود که با دقت بیشتری میخوندی . چون کم کسیه که واسه سوالای یه نفر خاص چند پست یک صفحه ای بنویسه هر چند من افتخار میکنم و مشتاقم و اینو خیری میبینم واسه خودم ...

پاسخا به ترتیب :

بازم گسسته گاج : هر جا گسسته گاجو واستون تعریف کردن بدون و اگاه باش که گسسته سفید گاج منظرشونه مگه این که خودشون اشاره کنن ... برای نمونه جناب samba و دوست گلم vahid-p وقتی تو پست معرفی کتاب میگن گسسته گاج ، گسسته سفید (میکرو) رو میگن . خب این قسمت اول ببینیم سوال بعدی چیه ‍؟!

بازم فیزیک 1و2 : عزیزم کتاب فیزیک اول دبیرستان و دوم دبیرستان مبتکران تالیف اقای غلامعلی محمودزاده تو دو جلد جدا جداست ... اما کتاب فیزیک 1و2 دبیرستان که از اندیشه به مبتکران ارث رسیده تو یه جلده واسه همین سر هم مگیم فیزیک (1و2) ... بعدم کتاب اقای محمودزاده همونطوری که بهت گفتم تو دو جلده و مجموعا حدود بیست و خورده ای ولی کتاب فیزیک 1و2 اندیشه اگه گیر بیاد حدود چار پنش تونمه .. با این تفاوت زیاد قیمت بازم اندیشه سازان سرتره این عکسشه ... راستی یه PM بزن ادرستو بگو به احتمال 90 دصد یه هفته دیگه کتاب تو دستاته ! یه هدیه کوچیک از ... از من !

بازم فیزیک پیش : بله ... کتاب اقای مصلایی ظاهرا خیلی خیلی خوبه .. به احتمال خیلی زیاد خودم میخرمش .. واقعیت امر من اینو ندارم ولی از کارای اقای مصلاییه و اینکه از خیلی سبز و در ادامه فیزیک 3 میشه از دور تاییدش کرد . ولی من یکی دو ماه دیگه که انشاالله خریدمش به طور قطعی میگم به درد میخوره یا نه .. شاید اونوقتا دلایل مقطوعی داشتم واسه تاییدش یا دلایلی واسه نخریدنش . ولی الان از دور میگم رویاییه .. از دوستانمون میخوام اونایی که کتاب رو چن وقته دارن بفرمان که کتاب جواب داده یا نه ...

عربی : قبل هر چی میگم که تو 15 صفحه اخیر مطالب خوبی در مورد عربی گفته شده حتما بگرد بخون و تو تاپیک سرچ کن " عربی " تا نظر بقیم ببینی .. ماشالله هیشکی نظر نمیده واسه شما . اونجا توضیح دادم اینجا نمیشه باور کن .. اما الان میگم : همچین کتاب حساب پس داده ای واسه کسی که عربی بلد نیست وجود نداره الا ایاد فیلی که متاسفانه باهاش نساختی ... ولی پیشنهاد من واسه اموزش اینه که با شناختی که از عربی الگو دارمن فکر میکنم کتاب عربی 2 اقای خاکبازان که یه هفته ست اومده کتاب خوبیه ظاهرا ... البته خبر بهتر اینه که عربی 2 و 3 اقای گودرز سروی ( مولف کتاب عربی از صفر تا صد ) از انتشارات فار قراره چاپ شه که احتمالا کتاب خوبیه ... کتاب اموزشی دیگه ای سراغ ندارم مگه کتاب عربی به زبان ساده نشر الگو ... رضای گل ! این کتابا مشکل قواعد و نسبتا ترجمه رو حل میکنن .. ولی شما وظیفته ! باید حتما و تحت هر شرایطی کتاب بی نهایت خوب و بی رقیب : فن ترجمه عربی الگو رو بگیری ... فردا میپرسم ازت که خریدی یانه ! .... کلاس عربی رو بیخیال با یکم جنم ، یکم گذشتن از بعضی چیزا ، و یکم عدم تن پروری عربیت میشه 70 ... ان شـــاالله من عربیم بالای 90 درصد و شاید 100 درصده .. واسه همین منم داشته باش که بهت اموزش عربی بدم .. بدت که نمیاد ؟! جدی گفتم ... تا بتونم راه و چاه و بحثای مشخص رو باهات کار میکنم ...

بازم گسسته : گسسته فار توضیحش واقعا کمه یعنی یه صفحه در حد توضیح خودمانی ... راستی رضا تو رو خدا میگم ( دیگه قسم بالا تر نداریم از این ) پستا رو میخونی ؟! این واسم شدیدا سواله ؟ اخه من قلا گفتم گسسته توضیح خیلی کمه یا فیزیک 1و2 مولفش محمودزاده نیست و یا .. . ولی بازم میپرسی که اونجوریه یا نه ! حالا میگم دوباره : گسسته فار درسنامه خیلی کوتاهی داره ولی کامل ... اینطور بگم که با پاسخای شدیدا تشریحی - تحلیلی - اموزشیش کامل میشه ... پاسخاش کار صد تا اموزش کتابای دیگه میارزه ... پس نتیجه میگیرم (هر چند تکراریه ! ) کتاب گسسته فار اموزشش توی پاسخاشه ولی شیمی مبتکران و اکثر کتابای دیگه توضیحی مفصل و درسنامه ای جامع همون اول دارن ...

هندسه : واسه هندسه گفتم حتما هندسه الگو تو الویتت باشه .. یعنی اول بحث رو با کتاب درسی اشنا شی بعد تمریناشو حل کنی بعد وقتی به درجه ای رسیدی که پیش خودت گفتی " اگه امتحانای مدرسه ای وجود داشت 20 میشدی ! " اونوقت یعنی اماده ای با تست اشنا شی ! یعنی بری سراغ هندسه الگو و هندسه اندیشه سازان - مبتکران اقای ابوالقاسمی ...

جبر و احتمال : خوشبختانه جوابش همینه که میگم و لاغیر و لاشک و التردید ! تو "گسسته فار" که میخریش اگه خدا بخواد ، جبر و احتمال کامل بررسی شده .. پس این کتاب حلال جبر و احتمال هم هست ! حالا .. حالا اگه مثل من میتونی کنارش حتما حتما کتاب جبر و احتمال اندیشه سازان - مبتکران (همین اقای صادقی مولف گسسته فار ) رو بخون ! البته اینو یادت باشه اول جبر و احتمال مبتکران رو بخونی که اموزش مفصل داره بعد بری سراغ جبر از کتاب گسسته فار یعنی :

جبر و احتمال مبتکران + بعدش جبر کتاب گسسته و جبر و احتمال فار ....

اینم بگم اگه وقت نداری هیچ لزومی نداره این جبر مبتکران رو بخری همون جبر گسسته فار کفایت میکنه ... اصلا این عکسو ببین .. هم گسسته هم جبر :

اینم توضیحات کتاب :

محتوای مخفی: عطا صادقی 

۱) پوشش كامل كتاب‌هاي درسي رياضيات گسسته، جبر و احتمال و هم‌چنين فصل آناليز تركيبي سال دوم
    ۲) پرهيز از طرح سوال‌هاي با ايده‌هاي تكراري (مگر براي فهم بهتر)
    ۳) خالي از فرمول‌ها و نكته‌هاي تستي جورواجور
    ۴) شامل جديدترين تست‌هاي كنكورهاي سراسري و آزاد
    ۵) شامل ۱۶۷۵ تست آموزشي و ۵۶۵ تست آزمون در دو جلد
    ۶) پاسخ‌هاي كاملا مفهومي با بياني روان و دوستانه

2. 7 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    در همین نزدیکی

پيش فرض

سلام به همه.اگه بخوایم فیزیکو تو کنکور بالای 80 بزنیم کدوم کتابا رو توصیه میکنین؟واسه همه پایه ها میخواستم........کتابایی که تجربه کردین و مطمئنین که اگه کامل خونده بشن حتما جواب میدن.....لطفا اگه کسی کتاب خوب سراغ داره معرفی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پاسخ بدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــد لطفا!!

چندتا سوال:
    1)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گاج خوبه یا فار یا هردو؟!!!یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان بگید ؟برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟نظرتون درباره پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟

2)دینی اگه برا ایات نشرالگو بگیرم جامع هم نشر الگو بگیرم یا چیز دیگه ای کمک!!!!توضیحی برا گاج طوسیه-سبز-همگامان بدید.

3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان بگید؟

4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟برا اموزش هم یا ایاد فیلی یا فوت وفن بگیرم؟ یا فقط یکی کافیه؟؟؟؟نظربدید کدوم بهنروکافیه؟؟

5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟

کتاب های رمزینه برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟ به نظر شما ارایه و زبان فارسیش خوبه؟کامله؟

6)برا املا لغت لازمه یه کتاب(هامون)بگیرم یا خوندن خود متن نیاز املا ولغت رو برطرف میکنه؟

7)ازبین تست جامع ادبیات گاج سفید و 3جلد خیلی سبز میخوام خیلی سبز بگیرم!نظرتون چیه؟؟؟؟؟

8)شیمی تست مبتکران با توجه به سابقه درخشانش بگیرم یا خیلی سبز (چون هردو کامل و خوب هستن)بگیرمـــ؟؟

واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای چقدر حرف زدم واقعا ببخشیــــــــد!!

بعد اگه ممکن لیست کامل بدید خودتون نتیجه گیری کنین که در اخر کدوم کتاب بهتره!
    شرمندهesilovexp هستم........!

5. این کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام
    چه طورین؟
    آخه یکی پیدا نمیشه که کمک بکنه و بگه واسه دیف و حسابان و ریاضی2(جدید)
    چه کتابی بخرم؟
    ضمنا سمپادی ام و میخوام امسال زیر200 بیارم
    توروخدا کمکم کنین
    میسی

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

بازم فیزیک 1و2 : عزیزم کتاب فیزیک اول دبیرستان و دوم دبیرستان مبتکران تالیف اقای غلامعلی محمودزاده تو دو جلد جدا جداست ... اما کتاب فیزیک 1و2 دبیرستان که از اندیشه به مبتکران ارث رسیده تو یه جلده واسه همین سر هم مگیم فیزیک (1و2) ... بعدم کتاب اقای محمودزاده همونطوری که بهت گفتم تو دو جلده و مجموعا حدود بیست و خورده ای ولی کتاب فیزیک 1و2 اندیشه اگه گیر بیاد حدود چار پنش تونمه .. با این تفاوت زیاد قیمت بازم اندیشه سازان سرتره این عکسشه ... راستی یه PM بزن ادرستو بگو به احتمال 90 دصد یه هفته دیگه کتاب تو دستاته ! یه هدیه کوچیک از ... از من !

[/SPOILER]
    امروز خیلی اتفاقی از کنار پاساژ مهتاب مشهد رد میشدم که گفتم یک نگاهی کنم ببینم میشه این کتاب فیزیک 1 و 2 اندیشه سازان را یافت یا نه, که اتفاقا هم رفتم خییلی راحت کتاب را داشتش و من هم به 4 تومان خریدمش و حتی سایر کتاب های فیزیک اندیشه سازان را هم داشت و فروشنده چون دید زیاد به اونهای دیگه تمایل ندارم به 2 تومان هم راضی میشد و دیگه باقی را بی خیال شدم تا بعد.
    این اولین کتاب دست دومی هستش که تا به حال به عمرم خریده ام و امیدوارم بتوانم استفاده های خوبی ازش داشته باشم.

برای یک چند روز یک برنامه تجدید قوا و رفرش انرژی فوق العاده دارم که همه چیز OK شود دیگه میریم که به شکل جدی کنکور تجربی 91 را تبدیل به یکی از زیباترین خاطرات زندگی مون نماییم ان شاء الله.

باز هم از Mineworld و Bina22 و lohrasabi و Vahid-p و Samba که راهنمایی های خوبی در یافت مسیرم در فیزیک بوده اند ممنونم و اساسا از همه ی شما دوستان که هریک به شکلی ایده های خوبی برای فکر کردن به من داده اید تا بتوانم بهتر تصمیم بگیرم ممنونم.
    واقعا از همه شما ها ممنونم

8. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

10 12p

البته من خودم اینجا در مورد فیزیک از بچه ها نظر خواستم ! ولی ظاهرا پستم به چشم نیومده !!

من در حد سوادم پاسخ سوالات رو به ترتیب شماره ای که دادی میدم ، پس خوب دقت کن :

1 - من در مورد انتشارات فار و دریافت اطلاعی ندارم .

2 - آیات و نکات نشر الگو و گاج خیلی با هم تفاوتی ندارن / من جامع خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم . دوبار باهش تو قلمچی 100 زدم ، به شرطی که خوب خوب هم خودشو هم کتاب درسی رو بخونی / کتاب جامع گاج ( طوسی شما ! ) کتاب خوبیه ، ولی من فکر میکنم همون خیلی سبز بهتره چون همه موارد مشترک سه تا کتاب دینی رو آورده و به پاسخ اندیشه و تحقیق های درسها هم خیلی توجه داشته / تنها چیزی که برای همگامان میتونم بگم اینه که نظر پشتیبان کانون ما این بود که فقط کتابای جامع همگامان خوبه و بقیه اش مالی نیست .

3 - اگر وقت و سواد کافی در گسسته پیدا کردی ، خیلی سبز بهترین گزینه است ، در غیر این صورت گاج . ( در مورد گسسته فار هیچی نمیدونم ، خودمم منتظرم یکی پیدا شه کتابای خوبه فارو به من معرفی کنه ! )

4 - شما فوت و فن عربی خیلی سبز را بگیر و کامل بخون . اگر وقت داشتی اونوقت میتونی به بانک تست هم فکر کنی . ولی یادت باشه که تو هیچکدوم از این کتابایی که گفتی ، تستای لغت نیست ! فقط و فقط قواعد عربی !!!
    به نظر من اگر تو متن و لغات ضعیفی ، برو عربی 2 و عربی 3 محوری گاج را بگیر . ( به نکته شماره 3 در پست 7699 در صفحه قبل توجه کن )

5 - اگر به دفتر برنامه ریزی ات اعتماد کنی و همه چیشو خوب یاد بگیری و عمل کنی ، خودم می توانم و گرنه هیچکدومش به دردت نمیخوره .

6 - در مورد املا و لغت هامون سبطی اطلاعی ندارم ، ولی میدونم که میتونی از ادبیات جامع مهر و ماه یا سری هفت خان خیلی سبز هم استفاده کنی ( املاش متون قدیمی مثل کلیله و دمنه و ... زیاد داره و تشریحی هم کار کرده )

7 - تست جامع ادبیات مهر و ماه نظر رتبه 47 کشوری مدرسه ما و مشاورمون و حتی کتاب فروشی شهرمون بود ( چه تفاهمی !! ) . اگر آزمون میدی و میخوای درس به درس کار کنی ، 3 جلد خیلی سبز خیلی بهتره ، چون تعداد تستاش بیشتره.

8 - شیمی چندم !!! ، دوم یا سوم یا پیش 1 یا پیش 2 !!
    دوم : تست مبتکران / سوم و پیش 1 و پیش 2 : فقط خیلی سبز

و اما ..... نتبیجه گیری : بهتر است بجای تنبلی و اماده مصرف کردن ، کمی پستها را بخوانید تا بتوانید راحت انتخاب کنید !
    بعد اگه ممکن لیست کامل بدید خودتون نتیجه گیری کنین که در اخر کدوم کتاب بهتره!

یا علی
    Last edited by K!NG007.TNT001; 03-09-2011 at 19:35. دليل: غلط املایی

10. 6 کاربر از K!NG007.TNT001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یه نکته بگم :
    تو کتابای کمک آموزشی جدید مثل فیزیک 3 خیلی سبز یا همین شیمی مبتکران بعضی جاهارو با کاریکاتور مطرح کردن، میخواستم بگم حتما به این کاریکاورا توجه کنین !!! چون همونطور که اکثره مشاورا میگن حافظه تصویری خیلی قویتره !! هم آدم یه کم روحیش عوض میشه هم یه نکته ای یادش میمونه!! کاش بعضی از انتشارات مثله گاج هم اینکارو میکردن، اگه میبنید من جایی میگم خیلی سبز بگیرید بیشتر به خاطره نحوه نگارش مطالبشه که خیلی به نوع فکر و بیان ما نزدیکه!!! ( البته غیر از ریاضی 2 و تسته حسابانش که رو اعصاب میره دی: )

12. 6 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

با سلام .

می خواستم برای آخرین بار ازتون در مورد کتابهای مورد نیازم مشاوره بخوام . امیدوارم یکی پیدا بشه که جوابمو بده !

من قبلا خیلی کامل شرایطم را توضیح داده بودم . اما الان یک خلاصه ای ازش میگم و یک جواب کامل می خوام !

خب . اما سوالاتم :

1 - یک کتاب آموزش گسسته خیلی خیلی خوب میخوام ( چون معلممون یخورده بد درس میده ! )
    2 - یک کتاب با بهترین بازده آموزشی ( یعنی آموزشش خیلی خوب باشه ) برای فیزیک پیش 1 .
    3 - یک کتاب با بالاترین و بهترین کیفیت از نظر تعداد تست و خود تست برای فیزیک پیش 2 .
    4 - یک کتاب با بالاترین و بهترین کیفیت از نظر تعداد تست و خود تست برای هندسه تحلیلی .
    5 - پرتست ترین کتاب قرابت معنایی که کاملا مفهومی باشه و تستاش مفید و استاندارد .

خب ، امیدوارم یکی بیاد و کامل جوابمو بده !

Last edited by K!NG007.TNT001; 03-09-2011 at 19:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض جواب سوالات ...

تا حالا ندیدم تو فروم انقد سوال بی جواب بمونه ... مشکل اینجاست که بچه های قدیم و مطلع (یعنی هم دوره ای های پارسال و پیرارسال ما ) همشون فراموش کردن که شاید یکی تازه کار سوالی داشته باشه ازشون ... همون طوری که اونام اولای اومدن شون تو فروم تازه کار بودن با کلی سوال ... خوشحالم واسه خودم که با این همه دغدغه و مشکلات متنوعی که دارم با این همه سر شلوغی کنکور بازم میرسم جواب یکی دو تا رو بدم ... هر چند واقعا ناراحتم که بعضیا فکر میکنن عمدا جواب نمیدیم .

با این مقدمه رسما و وجودا از جناب 12p که سوالای کثیری بدون پاسخ داشتن

K!NG007.TNT001

moein maleki

мØндммдÐ

و دوستایی که سوال بی جواب داشتن عذر خواهی میکنم ... واقعا متاسفام .. با وجود علاقه قلبی به توضیحات مفصل به هر سوال شما متاسفانه اصلا وقت و شرایط فراهم نیست . خواستم بگم تا بدونید واقعا فروم پوست انداخته و اینطوری پیش بره خیلی بدترم میشه .. خود من تو یه هفته رسیدم فقط به یکی از دوستان جواب بدم ( البته ماست مالی نبوده ! جواب همین دوستمون دقیقا 3 صفحه کامل شده ) من میخوام واقعا هموتون جواب سوالاتون رو دقیق بگیرید . ولی چه کنیم که نمیشه . اگر میشد سوالا منظم میشد و هرکی سوال خودشو نمیگفت "سر خود" بهتر بود . البته یه کار دیگم میشه کرد که دوستانی که اسم بردم سعی کنن اول تو قسمت جستجو سرچ کنن اگه مشکل حل شد که هیچ .. اگه حلم نشد که میتونن مختصر مطرح کنن ( دیگه 8 تا سوال نه !) .. فکر میکنم اینجوری اینجا یکم سر و سامون میگره ، دل مام یکم آروم ، نه ؟!

15. 5 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

برای فيزيک 3 خيلی سبز بهتر هست يا گاج سفيد؟

تست های گاج سفيد رو اقلا" 90 درصد ميزنم حدودا" به چند درصد ميتونم در اميدوار باشم؟

برای ادبيات سه جلد (برای هر پايه) از نشر خيلی سبز چطور هستش؟

Last edited by D_felfelak; 03-09-2011 at 20:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •