سیاست پیام نوره
سیاست پیام نوره
چقدر روی این تنظیم خانواده بحث کردید
یکی از دوستان گفته بود درس خود خوانه که این طوری نیست ممکنه تعداد دانشجو کم باشه و در اون موقع خود خوان میشه
گیر دادنش رو که میدن ولی سلیقه ایه ممکنه تو یه مرکز گیر ندن ولی تو یه مرکز گیر بدنولی خوب بخشنامه هست که باید سال آخر پاس بشه ولی کسی اعتنا نمیکنه . من خودم سال پیش یه واحد کم داشتم این درس رو برداشتم ولی خوب کارشناسمون گفت ممکنه آخر برات دردسر بشه . حداقل تو مرکز ما به این مورد تا حالا گیر ندادن ولی تا دلتون بخواد به پیش نیاز ها گیر دادن تا اونجایی پیش رفته که واحد رو حذف هم کردن ! پس مراقب پیش نیاز ها باشید
![]()
10مین مونده تا انتخاب واحدم سایت لود نمیشه برام.شانس نداریم کلاسام پُر میشه![]()
واسه ریاضی1 و مبانی اصلا کلاس نذاشتن خودخوانه!یعنی چی؟احتمالش نیست کلاس بذارن؟هنوز نمره 3تا از درسام رو زده تایید نشده.اگه اونام تایید بشه دیگه نمیتونیم 20واحد بردارم.نمیدونم کی تایید میخواد بشه پس؟من 12 واحد بردارم یا 20 واحد؟کسایی که از امروز انتخاب واحدشون شروع شده تا کی زمان ثبت نامشونه تو سایت؟
بدبختی داریم با این پیام نور
هنوز انتخاب واحد نکردم . هیچی ارائه نشده تو لیست
سلام بر محمد جان خودم که اینقدر جوش میزنه .
هنوز امکانش وجود داره که کلاس بزارن و مطمئنن میزان . به نظرم شما 12 واحد ورداری بهتره . چون 100% مشروط میشی ..... معمولا برای هر نفر از تاریخ بازگشایی سایت برای ثبت نام 72 ساعت مهلت انتخاب واحد وجود داره . گاها دیده شده که بعد از ائن 72 ساعت مدتی سایت بسته میشه و دوباره برای همه ی بچه ها باز میشه .
سلام به همگی
واسه ما هم هیچی تو لیست نبود ... رفتیم دانشگاه ... یادشون رفته بود که اصلا مهندسی نرم افزاری هم هست ... بعد باز کردن واسمون ...
فعلا واحدهاتون رو بردارید ... توی حذف و اضافه درست میکنیدش بعدا
دوستان انتخاب واحد تا کی ادامه داره ؟ هیچی تو لیست نیست :(
اگه تاریخ انتخاب واحد بگذره ، تو حذف و اضافه میشه انتخاب واحد کرد ؟ این چه وضعشه آخه
شما میخوای چی رو تو حذف و اضافه درست کنید ؟ امروز که باز کردن واستون ، دیگه مشکل چیه ؟!
خطاب من به کسانی بود که هنوز به خاطر نیومدن بعضی نمراتشون ، از انتخاب واحدشون زیاد مطمئن نیستن ... به همین دلیل گفتم انتخاب واحدتون رو انجام بدید و بعد در حذف و اضافه درستش میکنید ... فعل : دومین شخص جمع
شما هم اگر نمیتونید برید دانشگاه بد نیست یه زنگی به مرکز بزنید تا دلیلش رو بپرسی ... ما امروز با چندتا از بچه ها رفتیم و باز کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)