تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 1045 اولاول ... 271671721761767768769770771772773774775781821871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت mojeh63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام من مشکل یکی از دوستان رو برای تایپ شعر دارم و متاسفانه نتونستم لینک شما رو باز کنم( همون فایل پی دی اف رو ) من شعر رو توی جدول تایپ کردم اما می خوام که justifid باشه که نمی شه یا از جدول می زنه بیرون یا اصلا تغییری نمی کنه و مجبورم برای درست کردنشون از خط تیره استفاده کنم میشه راهنمایی کنید؟
    ممنون می شم

در آغاز فعالیت سفرهای غلی بابا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من از کی می تونم بپرسم که برنامه تبدیل pdf به jpg رو دانلود کردم ولی پسوردشو هر چی توی سایت می گردم پیدا نمی کنم خیلی هم لازمش دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من مشکل یکی از دوستان رو برای تایپ شعر دارم و متاسفانه نتونستم لینک شما رو باز کنم( همون فایل پی دی اف رو ) من شعر رو توی جدول تایپ کردم اما می خوام که justifid باشه که نمی شه یا از جدول می زنه بیرون یا اصلا تغییری نمی کنه و مجبورم برای درست کردنشون از خط تیره استفاده کنم میشه راهنمایی کنید؟
    ممنون می شم
    برای تایپ شعر، هم میشه یک قسمت از صفحه رو در حالت 2ستونه قرار داد هم میشه از Canvas و TextBox استفاده کرد؛ ولی جدول واقعا راحت تره. یک جدول 3 ستونه و 1 سطره ایجاد کنید.
    توی ستون سمت راست، مصرع های فرد رو بنویسد و آخر هر مصرع هم بجای Enter باید Shift+Enter بزنید.
    اگر تراز متن روی Justified (که خودش 4 نوع داره و من معمولا از Justify Low استفاده می کنم) باشه، در اینصورت Shift+Enter متن رو تا آخر خط کش میده و مکان نما میره خط بعد؛ وگرنه مثل همون Enter عمل می کنه.
    توی ستون سمت چپ جدول، مصرع های زوج رو بنویسید.
    ستون وسط رو هم برای تنظیم فاصله ی بین مصرع ها Resize کنید.

کارتون که تموم شد، رنگ خطوط جدول رو همرنگ زمینه (معمولا سفید) بکنید. یا اصلا Border جدول رو روی None بذارید.

داره خودمونی میشه feyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    چطور می توان در وورد 2007، اعداد کسری رو تایپ کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    چطور می توان در وورد 2007، اعداد کسری رو تایپ کرد؟
    سلام
    انتهای نوار Insert از Equation استفاده کنید که با نگه داشتن Alt و زدن = هم میاد.

ولی من نسخه ی قدیمیش رو ترجیح میدم. چون میشه از منوی Style و بعد Define برای اعداد (Number) یک فونت فارسی تنظیم کرد!
    کلیدهای میانبر نسخه ی قدیمی رو هم که بلد باشین، خیلی سرعت عملتون بالا میره.
    اگر نسخه ی قدیمی رو که توی Word2003 بود میخواید، توی همون نوار Insert به جای Equation روی Object کلیک کنید و Microsoft Equation3.0 رو بزنید.

داره خودمونی میشه firesoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من نسخه 32 بیتی ورد 2010 رو روی ویندوز 7 ، 64 بیتی دارم!
    مشکل من اینه که گاهی حین تایپ فارسی، Alt + Shift میزنم تا لغتی رو انگلیسی تایپ کنم، با اینکه آیکون زبان در تسکبار ویندوز به EN تبدیل میشه، ولی ورد همچنان فارسی تایپ میکنه! چند بار دیگه هم که alt + shift میزنم فایده ای نداره؛ نهایتا با بستن و باز کردن ورد مشکل حل میشه که کار خسته کننده ایه و گاهی در یک پاراگراف چند خطی باید چند بار ورد رو ببندم و مجددا باز کنم. میشه راهنمایی کنید؟

7. این کاربر از firesoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من نسخه 32 بیتی ورد 2010 رو روی ویندوز 7 ، 64 بیتی دارم!
    مشکل من اینه که گاهی حین تایپ فارسی، Alt + Shift میزنم تا لغتی رو انگلیسی تایپ کنم، با اینکه آیکون زبان در تسکبار ویندوز به EN تبدیل میشه، ولی ورد همچنان فارسی تایپ میکنه! چند بار دیگه هم که alt + shift میزنم فایده ای نداره؛ نهایتا با بستن و باز کردن ورد مشکل حل میشه که کار خسته کننده ایه و گاهی در یک پاراگراف چند خطی باید چند بار ورد رو ببندم و مجددا باز کنم. میشه راهنمایی کنید؟
    سلام دوستان
    منم مشکلم همینه.

ویندوز7 و آفیس من، هردو 64 بیت هستن. با این حال اولین و مکرر ترین مشکلی که توی Word2010 دیدم این بود که وقتی مکان نما توی متن انگلیسی باشه، کیبورد فارسی نمیشه
    و وقتی مکان نما توی متن فارسی باشه، کیبورد انگلیسی نمیشه.
    توی نت هم
    دنبالش گشتم. چیزی پیدا نکردم که صراحتا گفته باشه Bug از ویندوز 7 است یا از Word2010
    فقط میدونم زبون های دیگه ی دنیا هم این مشکل رو دارن.

من که خودم Start+R میزنم توی Run کلمه ام رو تایپ می کنم و ازش کپی می گیرم یا توی Notepad می نویسم و کپی میگیرم یا همون که شما گفتین (Restart کردن Word)
    اگه توی XP نصب شد، یه مدت باهاش کار میکنم و نتیجه رو میگم.

داره خودمونی میشه firesoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    منم مشکلم همینه.

.....
    من که خودم Start+R میزنم توی Run کلمه ام رو تایپ می کنم و ازش کپی می گیرم یا توی Notepad می نویسم و کپی میگیرم یا همون که شما گفتین (Restart کردن Word)
    اگه توی XP نصب شد، یه مدت باهاش کار میکنم و نتیجه رو میگم.
    البته با تبدیل Right to left به Left to right و بعدش Right Handle کردن متن، مشکل حل میشه ولی کلا نحوه چیدمان متن می ریزه بهم و همه چی قاطی میشه. راه حلش این نیست.
    بازم مرسی

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام چطور می تونم این جدول را رسم کنم در قسمتی که نوشته محل a و ... خط ها هم ردیف با خط خانه کناری نیستند؟؟ خیلی مهمه

چطور این جدول را در ورد بکشیم

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

برای تعیین فاصله خطوط بین سطرها که بخواهیم مثلاً 13pt باشد از چه گزینه ای استفاده کنیم

ببینید الان گزینه های at least و Exactly هر دو فرمتشان pt است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •