کلا هر چی ضبط توی این رنج قیمت هست رو برام بگید مدلشوممنون میشم که کلا همه امکاناتی رو داشته باشه
![]()
کلا هر چی ضبط توی این رنج قیمت هست رو برام بگید مدلشوممنون میشم که کلا همه امکاناتی رو داشته باشه
![]()
حرف شما درست
ببین من الان دقیقا نمیدونم صدای معمولی چیه شما که تجربه تون زیاده نسبت به باند و پخش خودم بگید صداش چه جور میشه
و منظورم از این حرفم(صداش از ساب بهتر میشه) یعنی اینکه اگه یه ساب و 2 جفت باند بگیرم هم همین قیمت در میاد ، حالا کیفیت صدای کدوم بهتره، کوبش کدوم نرم تره ، کدوم ریز صدا ها رو پخش میکنه؟
خوب من بی تجربم و دلیل این همه سوال کردنم همینه چون صدا های مختلف رو نشنیدم تا بتونم دقیقا منظورتون رو از سیستم معمولی بفهمم.و همچنین صدای کامپ ها رو نشنیدم که ببینم چی جوریه.
مرسی
مهم تر از بقیه پخشه که عوض بشه صدا خیلی تغییر میکنه
بعد از اون میریم سراغ اسپیکرا و آمپ
صدای شما مسلمن با اضافه کردن ساب خیلی بهتر میشه 80تا100 کافیه صرف هزینه
پخش 300 تا 350
آمپ 200تا 250
یه جفت اسپیکر حالا کامپوننت یا کواکسیالشو خودتون تعیین میکنید 150 تا 200
100 تومنم اکسسوری(کابل و ...)
اینارو وصل کنی صدات خیلی تغییر میکنه
در مورد پخش کیفیت و دیتیل بیشتر صدا باید بری سراغ کامپوننت و فرکانس پایینم که با سابه
تجربتم میره بالا نگران نباش![]()
منظور از تصويري چيه؟ من فقط پخش وباند ميخوام كه با كيفيت باشه
منظور سیستم فابریکی گرید 1 با قابلیت پخش دی وی دی با همه فرمت ها و تلوزیون با جی پی اس کامل و تمام نقشه ه و مسیر یاب و تاچبا مانیتو بزرگ بدون کوچکترین دستکاری در ظاهر ماشین قابل وصل به اینتر فیس و نشانگر مصرف و کیلومتر و وصل به دوربین عقب و .................................................. ...........................
بعدیش قابلیت تصویری داره با مانیتور 3 اینچ روی خود پخش
و در اخر پخش ب کیفیت بالا بدون همه اون قابلیت ها فقط فلش و اینتر فیس
پس من چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!! !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من در چند مورد مشورت میخوام ازتون
ببینید من قبلا پراید داشتم خوب هم باند و هم باکس روش انداختم بعد مدتی صندوق صدا میدادو مشکلات خودشو داشت بدنه هم
الان به 206 هاچ بک گرفتم............صفر
1: اگه باکس بندازم باز هم صندوق صدا میده؟
2: برای بدنه ضرر نداره موج بندازه لق کنه و ماشینو به صدا ببندازه کم کم؟؟ کلا پیشنهاد میدید باکسمو بندازم؟
3: من خودم قبلا سیم کشی و کلا نصب رو پراید انجام میدادم..رو 206 هم خودم میتونم یا حتما برم بدم بیرون؟؟
4: من بخوام پخش خودمو بندازم بهم گفتن یه فطعه ای هست باید بندازی که بشه با کنترلر رو فرمون هم بشه کار کرد هزینشم 40 تومنه...راسته؟؟ چقده؟
ببخشید سوالام زیاد شد!
در مورد کنترلر بپگم اینترفیس رو باید دستگاه پخشتون ساپورت کنه
معمولا ماشینای هاچ بک صدای صندوق عقب بیشتر درون ماشین می پیچه حتی بدون هیچ چیزز اضافه ای
مبارک باشه
سعی کنید از تبدیل ها ی مخصوص برای فیش و سیم ها استفاده کرده و مثل پراید سیم کشی ماشین رو زخمی نکنید
دوستان بین MTX T6S652 , kenwood 1730 , hertz hsk 165 ,, SOUND STREAM TRC6N و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم پیشنهاد میدید برای استیج جلو 206 ؟
ضمنا میخوام کارکرده این کامپ ها تهیه کنم و فکر کنم تفاوت قیمتها 20 -30 بیشتر نشه .
کیفیت و تقریبا بیس معمولی تو صدای بالا برام مهمه .
مرسی .
موید باشید .
Last edited by 01110362; 16-06-2012 at 22:37.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)