تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 2365 اولاول ... 27167172176176776876977077177277377477578182187112711771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    شما میتونی 4450 پایونیر بخری.
    کلا هر چی ضبط توی این رنج قیمت هست رو برام بگید مدلشو ممنون میشم که کلا همه امکاناتی رو داشته باشه

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

ببین اون پست حمید جان خیلی خوب شرازطو بیان کرد از نظر صرف هزینه و کیفیت خروجی...
    ما هر اسپیکری که داریم یه فرکانسو پخش میکنه حالا هر کدومو نداشته باشی یا اون فرکانسو نداری یا نصفه نیمه و بی کیفیت پخش میشه... مخصوصا وقتی ساب نداشته باشی.
    یه نکته رو راجع به خودم بگم که ربطیم زیاد نداره ولی تجربه شخصیه شاید بعضیا الان مثل قلن من فک میکنن! - قبل از اینکه انقدر تو نخ سیستم بازی برم فک میکردم ساب رو کسایی میبندن که فقط میخوان تو چشم باشن و همه نگاهشون کنن و ولاغیر
    ولی وقتی یه مقدار مطالعه کنم کلا نظرم عوض شد . الانم منطق مسکونی حتی با ولو کم هم آهنگایی که فرکانس پایین دارن گوش نمیدم...
    و اما شما:
    اگه بتونی 300 بفروشی که عالیه ولی نمیتونی
    منظورتو از صداش از ساب بهتر میشه نمیفهمم!!
    در مورد خوبه هم باید بگم یه سیستم معمولیه انتظار استریو نداشته باش ازش
    حرف شما درست
    ببین من الان دقیقا نمیدونم صدای معمولی چیه شما که تجربه تون زیاده نسبت به باند و پخش خودم بگید صداش چه جور میشه
    و منظورم از این حرفم(صداش از ساب بهتر میشه) یعنی اینکه اگه یه ساب و 2 جفت باند بگیرم هم همین قیمت در میاد ، حالا کیفیت صدای کدوم بهتره، کوبش کدوم نرم تره ، کدوم ریز صدا ها رو پخش میکنه؟
    خوب من بی تجربم و دلیل این همه سوال کردنم همینه چون صدا های مختلف رو نشنیدم تا بتونم دقیقا منظورتون رو از سیستم معمولی بفهمم.و همچنین صدای کامپ ها رو نشنیدم که ببینم چی جوریه.
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حرف شما درست
    ببین من الان دقیقا نمیدونم صدای معمولی چیه شما که تجربه تون زیاده نسبت به باند و پخش خودم بگید صداش چه جور میشه
    و منظورم از این حرفم(صداش از ساب بهتر میشه) یعنی اینکه اگه یه ساب و 2 جفت باند بگیرم هم همین قیمت در میاد ، حالا کیفیت صدای کدوم بهتره، کوبش کدوم نرم تره ، کدوم ریز صدا ها رو پخش میکنه؟
    خوب من بی تجربم و دلیل این همه سوال کردنم همینه چون صدا های مختلف رو نشنیدم تا بتونم دقیقا منظورتون رو از سیستم معمولی بفهمم.و همچنین صدای کامپ ها رو نشنیدم که ببینم چی جوریه.
    مرسی
    مهم تر از بقیه پخشه که عوض بشه صدا خیلی تغییر میکنه
    بعد از اون میریم سراغ اسپیکرا و آمپ
    صدای شما مسلمن با اضافه کردن ساب خیلی بهتر میشه 80تا100 کافیه صرف هزینه
    پخش 300 تا 350
    آمپ 200تا 250
    یه جفت اسپیکر حالا کامپوننت یا کواکسیالشو خودتون تعیین میکنید 150 تا 200
    100 تومنم اکسسوری(کابل و ...)
    اینارو وصل کنی صدات خیلی تغییر میکنه
    در مورد پخش کیفیت و دیتیل بیشتر صدا باید بری سراغ کامپوننت و فرکانس پایینم که با سابه
    تجربتم میره بالا نگران نباش

4. 3 کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

اگه میتونید 800 و خورده ای سرمایه بزارید یه چیز بی نظیر پیشنهاد دارم ( البته منظورم سیستمو آمپلی و از این چیزا نیستا)
    اگرم که نه با 400... میتونید تصویری و باند یا نه با 300... پخش و باند با اینتر فیس بگیرید
    حالا انتخاب با خودتونه
    منظور از تصويري چيه؟ من فقط پخش وباند ميخوام كه با كيفيت باشه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منظور از تصويري چيه؟ من فقط پخش وباند ميخوام كه با كيفيت باشه
    منظور سیستم فابریکی گرید 1 با قابلیت پخش دی وی دی با همه فرمت ها و تلوزیون با جی پی اس کامل و تمام نقشه ه و مسیر یاب و تاچبا مانیتو بزرگ بدون کوچکترین دستکاری در ظاهر ماشین قابل وصل به اینتر فیس و نشانگر مصرف و کیلومتر و وصل به دوربین عقب و .................................................. ...........................
    بعدیش قابلیت تصویری داره با مانیتور 3 اینچ روی خود پخش
    و در اخر پخش ب کیفیت بالا بدون همه اون قابلیت ها فقط فلش و اینتر فیس

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس من چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!! !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام دوستان من در چند مورد مشورت میخوام ازتون
    ببینید من قبلا پراید داشتم خوب هم باند و هم باکس روش انداختم بعد مدتی صندوق صدا میدادو مشکلات خودشو داشت بدنه هم
    الان به 206 هاچ بک گرفتم............صفر
    1: اگه باکس بندازم باز هم صندوق صدا میده؟
    2: برای بدنه ضرر نداره موج بندازه لق کنه و ماشینو به صدا ببندازه کم کم؟؟ کلا پیشنهاد میدید باکسمو بندازم؟
    3: من خودم قبلا سیم کشی و کلا نصب رو پراید انجام میدادم..رو 206 هم خودم میتونم یا حتما برم بدم بیرون؟؟
    4: من بخوام پخش خودمو بندازم بهم گفتن یه فطعه ای هست باید بندازی که بشه با کنترلر رو فرمون هم بشه کار کرد هزینشم 40 تومنه...راسته؟؟ چقده؟
    ببخشید سوالام زیاد شد!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد کنترلر بپگم اینترفیس رو باید دستگاه پخشتون ساپورت کنه
    معمولا ماشینای هاچ بک صدای صندوق عقب بیشتر درون ماشین می پیچه حتی بدون هیچ چیزز اضافه ای

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من در چند مورد مشورت میخوام ازتون
    ببینید من قبلا پراید داشتم خوب هم باند و هم باکس روش انداختم بعد مدتی صندوق صدا میدادو مشکلات خودشو داشت بدنه هم
    الان به 206 هاچ بک گرفتم............صفر
    1: اگه باکس بندازم باز هم صندوق صدا میده؟
    2: برای بدنه ضرر نداره موج بندازه لق کنه و ماشینو به صدا ببندازه کم کم؟؟ کلا پیشنهاد میدید باکسمو بندازم؟
    3: من خودم قبلا سیم کشی و کلا نصب رو پراید انجام میدادم..رو 206 هم خودم میتونم یا حتما برم بدم بیرون؟؟
    4: من بخوام پخش خودمو بندازم بهم گفتن یه فطعه ای هست باید بندازی که بشه با کنترلر رو فرمون هم بشه کار کرد هزینشم 40 تومنه...راسته؟؟ چقده؟
    ببخشید سوالام زیاد شد!
    مبارک باشه
    سعی کنید از تبدیل ها ی مخصوص برای فیش و سیم ها استفاده کرده و مثل پراید سیم کشی ماشین رو زخمی نکنید

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوستان بین MTX T6S652 , kenwood 1730 , hertz hsk 165 ,, SOUND STREAM TRC6N و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم پیشنهاد میدید برای استیج جلو 206 ؟

ضمنا میخوام کارکرده این کامپ ها تهیه کنم و فکر کنم تفاوت قیمتها 20 -30 بیشتر نشه .
    کیفیت و تقریبا بیس معمولی تو صدای بالا برام مهمه .
    مرسی .
    موید باشید .
    Last edited by 01110362; 16-06-2012 at 22:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •