تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 800 اولاول ... 271671721761767768769770771772773774775781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان سلام
    من ویندوز xpرو ی سی دی ریختم اما فایل بوتیبل رو نداره حالا میخواستم بدونم برای این که سی دی در حالت بوت اجرا بشه باید چه فایلی رو رایت کنم یا با چه روشی میشه اون رو بوتیبل کنم اگه باید فایلی به سی دی اضافه کنم
    از کجا باید گیرش بیارم
    مراحل خیلی زیادی داره و کار خیلی آسونی نیست
    من یک لینک خدمت شما میدم تقریبا توضیحات خوبی داده
    ملاحظه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BSD19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مراحل خیلی زیادی داره و کار خیلی آسونی نیست
    من یک لینک خدمت شما میدم تقریبا توضیحات خوبی داده
    ملاحظه کنید :
    کد:
    لینک شما مشکل داره اتصال با صحفه برقرار نمیشه

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

لینک شما مشکل داره اتصال با صحفه برقرار نمیشه

لینک رو همین الان تست کردم مشکلی نداره
    ----
    مطالب رو کپی میکنم اینجا :

===
    برای شروع کار به یک سی دی bootable ویندوز xp، یک برنامه برای استخراج فایل Image از سی دی ویندوز xp، پکیج SP3 و برنامه Nero Burning Rom برای رایت نیاز داریم. قابل ذکر است که ورژن خاصی از ویندوز xp مد نظر نیست و با هر ورژنی که در اختیار دارید این کار امکان پذیر است (در این آموزش لز سی دی ویندوز XP SP2 استفاده کردم). به صورت خلاصه مراحل کار به این شکل است که فایل های پکیج SP3 را جایگزین فایل های SP2 می کنیم و آن را بر روی یک سی دی رایت می کنیم، بنابراین یک سی دی XP SP3 خواهیم داشت.
    خوب برای شروع کار ابتدا یک فولدر به نام XPSP2 و فولدر دیگر به نام XPSP3 در یکی از پارتیشن های هاردتان ایجاد کنید و سپس تمام فایل های ویندوز را از روی سی دی در فولدر XPSP2 کپی کنید. دقت داشته باشید که قبل از کپی، تمام فایل های پنهان و حتی فایل های سیستمی را از حالت hide خارج کنید تا اگر احیانا فایلی بر روی سی دی به صورت پنهان بود هم کپی شود.
    در مرحله بعد باید فایل های پکیج SP3 را در فولدر XPSP3، قرار دهید. برای اینکار می توانید از برنامه winrar استفاده نمایید و فایل های SP3 در فولدر ذکر شده extract کنید. اما در صورتی که به برنامه winrar یا برنامه هایی از این قبیل برای extract کردن فایل ها دسترسی ندارید، به این شکل عمل کنید:
    وارد Start و سپس Run شوید و عبارت زیر را در آن وارد کنید:
    C:\windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_c81472f7eeea2eca421e116cd4c03e2300ebfde4.exe –x
    در صورتی که فایل SP3 شما در مکان دیگری قرار دارد، مسیر آن و نام فایل exe را وارد کنید (قسمت x- در انتهای عبارت نیز فراموش نشود). با ok کردن پنجره Run، پنجره دیگری باز می شود که مسیر ذخیره فایل ها را از شما می خواهد. در این قسمت فولدر XPSP3 را برای ذخیره انتخاب کنید.
    تا اینجا فایل های ویندوز در فولدر XPSP2 و فایل های پکیج در فولدر XPSP3 قرار دارند. حالا باید فایل های پکیج SP3 را جایگزین فایل های ویندوز SP2 کنیم. و به نوعی ویندوز را ارتقاء دهیم. برای این کار مجددا وارد start و سپس Run شده و این دستور را وارد کنید:
    C:\XPSP3\i386\update\update.exe /integrate:C:\XPSP2
    با کلیک بر روی ok فایل ها شروع به کپی شدن می کنند فقط توجه داشته باشید که بین update.exe و /integrate یک فضای خالی وجود دارد.
    حالا وقت آن رسیده که فایل Image مربوط به بوت ویندوز xp را از سی دی استخراج کنیم. برای این کار ابتدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کنید. کار این فایل که bbie نام دارد، جستجو در سی دی ویندوز و به دست آوردن فایل بوت آن است. قابل ذکر است که برای استخراج فایل Image می توانید از برنامه IsoBuster نیز استفاده کنید.

بعد از دانلود، فایل را از حالت zip خارج نموده و وارد محیط Command Prompt شوید. سپس به وسیله خط فرمان وارد فولدر bbie شده و این عبارت را وارد کنید:
    bbie G:
    توجه کنید که به جای G نام درایوی را که سی دی ویندوز در آن قرار دارد وارد نمایید.
    بعد از اجرای این دستور فایلی به نام image1.bin در فولدر bbie قرار خواهد گرفت که همان فایل بوت ویندوز است.
    خوب این مرحله هم به سلامتی تمام شد. مرحله آخر رایت فایل های ویندوز بر روی سی دی است. به این منظور برنامه Nero Burning Rom را باز کنید. در پنجره New Compilation از سمت چپ (CD-ROM (Boot را انتحاب کنید. سپس از تب Boot گزینه image file را انتخاب کنید و با کلیک بر روی Browse فایل ایمیج موجود در فولدر bbie را انتخاب نمایید. در پایین همین قسمت تیک گزینه Enable expert settings را بزنید. گزینه Kind of emulation را بر روی No Emulation قرار داده و در قسمت Load segment of sectors مقدار "07c0" و درقسمت Number of loaded sectors عدد 4 را وارد کنید و سپس بر روی New کلیک کنید و تمامی فایل های درون فولدر XPSP2 را به قسمت فایل های مروبط به رایت درگ کنید و فایل ها را رایت نمایید.
    خوب سی دی ویندوزتان آماده است. در انتها توصیه می کنم اول فایل ها را بر روی یک CD RW رایت کنید و یکبار ویندوز را به وسیله آن نصب کنید تا در صورت بروز مشکل بتوانید از آن سی دی استفاده کنید. و نکته آخر اینکه این روش معمولا برای اکثر بروز رسانی ها و سرویس پک های ویندوز قابل استفاده است و صرفا برای SP3 نوشته نشده است.

==
    منبع :
    کد:

5. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ترانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

دوستان اخیرا ویندوزی که نصب کردم مشکل داره به این صورت که فقط با سی دی ویندوز بالا میاد و وقتی سی دی رو از درایورش در میارم و ریست میکنم ویندوز بالا نمیاد و این ارور رو میده
    boot failur
    re boot and selectiv boot derive
    or
    insert boot media in selected boot derive
    press eny key when ready

ممنونم میشم راهنماییم کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان اخیرا ویندوزی که نصب کردم مشکل داره به این صورت که فقط با سی دی ویندوز بالا میاد و وقتی سی دی رو از درایورش در میارم و ریست میکنم ویندوز بالا نمیاد و این ارور رو میده
    boot failur
    re boot and selectiv boot derive
    or
    insert boot media in selected boot derive
    press eny key when ready

ممنونم میشم راهنماییم کنید
    تنظیمات بوت تون شدن درسته؟؟!
    بوت اول: هارد
    بوت دوم به بعد: غیر فعال

8. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mekziko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Mekziko

پيش فرض

من وقتی می خوام سرویس پک 1 رو آپدیت کنم اما ارور در شکل زیر رو می ده!

در آغاز فعالیت LINDA_SADER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam man nemitunam farsi tipe konam to tanzimat ham miram zade fari vali nemitunam far30 benevisa

lotfan komak konid

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1. تعمیر یا همون repair ویندوز. با CD ویندوز بوت بشید، وقتی صفحه اول اومد، کلید اینتر را برای نصب یک ویندوز جدید فشار دهید، بعد کلید F8، حالا اینجا روی ویندوزی که قصد تعمیرش را دارید با استفاده از کلیدهای جهت نما بروید و کلید R را فشار دهید. از اینجا به بعد مراحل کار ساده و واضح هستش.
    من چند باره که دارم ویندوز نصب میکنم اونجا که باید کلید R رو بزنیم نمیاره. چیزی نمیاره ... مستقیم میره سراغ انتخاب پارتیشن نصب ویندوز
    ممکنه مال سی دی ویندوز باشه که دستکاریش کرده باشن؟
    - منظورتون Red Windows هستش؟ کجا و از کی شنیدید؟ منظورتون لینوکس Red Hat نیست؟
    ویندوز قرمز رو تلویزیون دربارش گفت .... گفت کسی که دانشمند هسته ای رو ترور کرد از ویندوز قرمز استفاده میکرده ... پس مایکروسافت هم یه جورایی شریک بوده
    Last edited by tiyam 01; 23-04-2011 at 15:06.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من وقتی می خوام سرویس پک 1 رو آپدیت کنم اما ارور در شکل زیر رو می ده!
    اینجا انجمن xp هست. در 7 بپرسید :
    کد:

داره خودمونی میشه ترانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تنظیمات بوت تون شدن درسته؟؟!
    بوت اول: هارد
    بوت دوم به بعد: غیر فعال
    این تنظیمات توی ست اپ باید باشه درسته؟؟؟
    دقیقا تو کدوم کزینه ست من سواد کامپیوترم خیلی کمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •