سلام دوستان راستش من چند تا راهنمایی بنیادی میخوام! اول اینکه متاسفانه من یه مرضی دارم که هر چی رو که بخوام بخرم حداقل رو که اصلا قبول ندارم و همیشه بین متوسط و خیلی خوب مشکل پیدا میکنم بزارین اینطوری داستانمو بگم.من خیلی به عکاسی علاقه دارم حالا چه فیلمی و چه دیجیتالی و با همین موبایلم که از 2 مگاپیکسل تا هست تا 5 مگاپیکسل عکسهای فوق العاده ای میگیرم یعنی دیگران میگن و منم قبول دارم
.gif)
تقریبا میتونم بگم سوژه شناسیم خیلی خوبه یعنی میدونم کجا و چطوری از یه موضوع عکس یا فیلم بگیرم که هم خاطرات اون صحنه رو تداعی کنه هم زیبا باشه البته مطمئنا از بعد فنی ضعیف حساب میشه قطعا!
باورتون نمیشه من از 3 ساله پیش که تو کنکور قبول شدم میخواستم یه دوربین بگیرم به اسم canon s5is و واقعا دوربین خوبی بود ولی هی داداشم گفت نخر بدردت نمیخوره میخوای چیکار و اینا بعد با pbase.com اشنا شدم و نمونه عکسای nikon d40 به چشمم خورد و کاملا به سمت slr کشیده شدم نه بخاطر زیبایی و کیفیت اون عکسها بلکه بخاطر ویژگی هایی که یه SLR ارائه میداد بعد گفتم خوب حالا که اینطوره صبر میکنم تا یه پولی جمع کنم و خلاصه یکم صبر کنم ببینم چی میشه حالا به این نتیجه رسیدم که من نه پولی دستم میاد نه معلوم نیست چند سال دیگه چه اتفاقاتی برام بیفته و به این نتیجه رسیدم که حداقل یه بار با این دوربین ها و تنظیماتشون کار کنم چون علاقه زیادی دارم شاید باورتون نشه روزانه 20 تا عکس از هرچی که تو خونه قابله روئیت هست میندازم من جمله خودم!
.gif)
البته میدونم حدیث SLR با موبایل فرق داره... ولی مطمئنم این علاقه رو دارم و از طرفی یه مزیتی که من دارم اینه که الان اگه مثلا یه دوربین خوب قدیمی هم بگیرم برام مهم نیست که چه دوربین های بهتری در حال حاضر وجود داره تا زمانی که دوربینم عکسهای راضی کننده بگیره خیلیم راضیم البته منظور زمانی هست که واقعا به حدی رسیده باشم که بدونم نقصان از من نیست!
حالا برای رسیدن به مراد دلم 2 تا مشکل بزرگ هست یکی اینکه من شاید سالی 4 بار هم بیرون نرم واسه گردش اما تقریبا دیوانه وار ماکروگرافی رو دوست دارم و از طرفی در شمال زندگی میکنم که فقط کافیه از هر طرف 30 کیلومتر راه برم تا به یه جنگلی چیزی برسم!
.gif)
حالا با این اوصاف به نظرتون احمقانه هست که 500 تومن بابت دوربین پول بدم؟
دوم اینکه من قصد دارم دوربین دست دوم بگیرم و حتی الامکان لنزها رو هم کارکرده بگیرم چون دانشجو هستم و پوله کافی برای خرید جفتشون ندارم لطفا تو راهنماییتون اشاره کنین که ایا خرید دوربین کارکرده درست هست اصلا؟ و اینکه معمولا تا چه حد زیر قیمت هستن؟
میدونم که فوق العاده زیاد شد خواهش میکنم حتی المقدور بخونین تا راحت تر بتونین راهنمایی کنین
واقعا ممنون هستم ازتون
.gif)