تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 771 از 1635 اولاول ... 2716717217617677687697707717727737747757818218711271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

چرا هیچکی جواب نمی ده؟؟؟
    دوست عزیز وقتی سئوالت مشخص نیست و خودت نمیدونی چی میخوای
    چجوری میشه راهنماییت کرد
    در ضمن فیلمبرداری کانن5D با فیمت بالای 2 میلیون تومن
    چه ربطی به FZ100 داره ؟

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

سلام

دوستان لطف کنند یک دوربین تو رنج 500-600 معرفی کنند... یه دوربین که عکاسیش مهمه نه فیلم برداریش. یه دوربین برای یه فرد مبتدی که میخواد عکس های حرفه ای بگیره
    من دوربین نیکون D3000 بهت پیشنهاد میدم با قیمتی حدود 600
    یه دوربین کاملآ حرفه ای که اگر هم زود راه بیافتی تا یه مدت زیادی کارتو راه میندازه

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام
    یکی خواهشنا سریع به این سوال من میشه جواب بده

یک nikon d3100 تو سایت آمازون 580$ قیمتشه که به ایران با احتساب دلاری 1080 تومن که میشه 624400 تومن و تو ebay قیمتش 599.95$ که میشه 646920 تومن - یکی از دوستان گفت می تونه برام همین دوربین و بیاره به شرط با قیمت 670 تومن !!!!

هر راهی که میشه فهمید که این دوربین اصل هست یا نه بگید چک کنم ؟
    اصلا توی رده های حرفه ای هم مگه دوربین تقلبی هست؟
    خواهشا دقیق بگین چیکار کنم که فردا بدبخت نشم
    دوربینهای slr فعلا تقلبی ندارند یعنی نمیتونند بزنند که نزدند
    البته رفرش یا بازسازی و نو شده موجود هست که زیاد نیست
    اما اگر دوربین با جعبه و نو باشد با گارانتی بین المللی دیگر مشکلی نیست
    قیمت هم کاملا مناسبه

3. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض راهنمایی

سلام دوستان راستش من چند تا راهنمایی بنیادی میخوام! اول اینکه متاسفانه من یه مرضی دارم که هر چی رو که بخوام بخرم حداقل رو که اصلا قبول ندارم و همیشه بین متوسط و خیلی خوب مشکل پیدا میکنم بزارین اینطوری داستانمو بگم.من خیلی به عکاسی علاقه دارم حالا چه فیلمی و چه دیجیتالی و با همین موبایلم که از 2 مگاپیکسل تا هست تا 5 مگاپیکسل عکسهای فوق العاده ای میگیرم یعنی دیگران میگن و منم قبول دارم تقریبا میتونم بگم سوژه شناسیم خیلی خوبه یعنی میدونم کجا و چطوری از یه موضوع عکس یا فیلم بگیرم که هم خاطرات اون صحنه رو تداعی کنه هم زیبا باشه البته مطمئنا از بعد فنی ضعیف حساب میشه قطعا!
    باورتون نمیشه من از 3 ساله پیش که تو کنکور قبول شدم میخواستم یه دوربین بگیرم به اسم canon s5is و واقعا دوربین خوبی بود ولی هی داداشم گفت نخر بدردت نمیخوره میخوای چیکار و اینا بعد با pbase.com اشنا شدم و نمونه عکسای nikon d40 به چشمم خورد و کاملا به سمت slr کشیده شدم نه بخاطر زیبایی و کیفیت اون عکسها بلکه بخاطر ویژگی هایی که یه SLR ارائه میداد بعد گفتم خوب حالا که اینطوره صبر میکنم تا یه پولی جمع کنم و خلاصه یکم صبر کنم ببینم چی میشه حالا به این نتیجه رسیدم که من نه پولی دستم میاد نه معلوم نیست چند سال دیگه چه اتفاقاتی برام بیفته و به این نتیجه رسیدم که حداقل یه بار با این دوربین ها و تنظیماتشون کار کنم چون علاقه زیادی دارم شاید باورتون نشه روزانه 20 تا عکس از هرچی که تو خونه قابله روئیت هست میندازم من جمله خودم!
    البته میدونم حدیث SLR با موبایل فرق داره... ولی مطمئنم این علاقه رو دارم و از طرفی یه مزیتی که من دارم اینه که الان اگه مثلا یه دوربین خوب قدیمی هم بگیرم برام مهم نیست که چه دوربین های بهتری در حال حاضر وجود داره تا زمانی که دوربینم عکسهای راضی کننده بگیره خیلیم راضیم البته منظور زمانی هست که واقعا به حدی رسیده باشم که بدونم نقصان از من نیست!
    حالا برای رسیدن به مراد دلم 2 تا مشکل بزرگ هست یکی اینکه من شاید سالی 4 بار هم بیرون نرم واسه گردش اما تقریبا دیوانه وار ماکروگرافی رو دوست دارم و از طرفی در شمال زندگی میکنم که فقط کافیه از هر طرف 30 کیلومتر راه برم تا به یه جنگلی چیزی برسم!حالا با این اوصاف به نظرتون احمقانه هست که 500 تومن بابت دوربین پول بدم؟
    دوم اینکه من قصد دارم دوربین دست دوم بگیرم و حتی الامکان لنزها رو هم کارکرده بگیرم چون دانشجو هستم و پوله کافی برای خرید جفتشون ندارم لطفا تو راهنماییتون اشاره کنین که ایا خرید دوربین کارکرده درست هست اصلا؟ و اینکه معمولا تا چه حد زیر قیمت هستن؟
    میدونم که فوق العاده زیاد شد خواهش میکنم حتی المقدور بخونین تا راحت تر بتونین راهنمایی کنین
    واقعا ممنون هستم ازتون

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

SLR بخر اشکال نداره اگر میخوای دست دوم بگیری باید مراقب باشی و خوب تست کنی
    یه لنز ماکرو هم میخوای
    اما همین دوربینهای SLRLIKE هم قابلیت ماکرو دارند و میتونی استفاده کنی
    یکی دوتا دوربین سراغ دارم برات پیغام خصوصی میزنم

6. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

سلام دوستان راستش من چند تا راهنمایی بنیادی میخوام! اول اینکه متاسفانه من یه مرضی دارم که هر چی رو که بخوام بخرم حداقل رو که اصلا قبول ندارم و همیشه بین متوسط و خیلی خوب مشکل پیدا میکنم بزارین اینطوری داستانمو بگم.من خیلی به عکاسی علاقه دارم حالا چه فیلمی و چه دیجیتالی و با همین موبایلم که از 2 مگاپیکسل تا هست تا 5 مگاپیکسل عکسهای فوق العاده ای میگیرم یعنی دیگران میگن و منم قبول دارم تقریبا میتونم بگم سوژه شناسیم خیلی خوبه یعنی میدونم کجا و چطوری از یه موضوع عکس یا فیلم بگیرم که هم خاطرات اون صحنه رو تداعی کنه هم زیبا باشه البته مطمئنا از بعد فنی ضعیف حساب میشه قطعا!
    باورتون نمیشه من از 3 ساله پیش که تو کنکور قبول شدم میخواستم یه دوربین بگیرم به اسم canon s5is و واقعا دوربین خوبی بود ولی هی داداشم گفت نخر بدردت نمیخوره میخوای چیکار و اینا بعد با pbase.com اشنا شدم و نمونه عکسای nikon d40 به چشمم خورد و کاملا به سمت slr کشیده شدم نه بخاطر زیبایی و کیفیت اون عکسها بلکه بخاطر ویژگی هایی که یه SLR ارائه میداد بعد گفتم خوب حالا که اینطوره صبر میکنم تا یه پولی جمع کنم و خلاصه یکم صبر کنم ببینم چی میشه حالا به این نتیجه رسیدم که من نه پولی دستم میاد نه معلوم نیست چند سال دیگه چه اتفاقاتی برام بیفته و به این نتیجه رسیدم که حداقل یه بار با این دوربین ها و تنظیماتشون کار کنم چون علاقه زیادی دارم شاید باورتون نشه روزانه 20 تا عکس از هرچی که تو خونه قابله روئیت هست میندازم من جمله خودم!
    البته میدونم حدیث SLR با موبایل فرق داره... ولی مطمئنم این علاقه رو دارم و از طرفی یه مزیتی که من دارم اینه که الان اگه مثلا یه دوربین خوب قدیمی هم بگیرم برام مهم نیست که چه دوربین های بهتری در حال حاضر وجود داره تا زمانی که دوربینم عکسهای راضی کننده بگیره خیلیم راضیم البته منظور زمانی هست که واقعا به حدی رسیده باشم که بدونم نقصان از من نیست!
    حالا برای رسیدن به مراد دلم 2 تا مشکل بزرگ هست یکی اینکه من شاید سالی 4 بار هم بیرون نرم واسه گردش اما تقریبا دیوانه وار ماکروگرافی رو دوست دارم و از طرفی در شمال زندگی میکنم که فقط کافیه از هر طرف 30 کیلومتر راه برم تا به یه جنگلی چیزی برسم!حالا با این اوصاف به نظرتون احمقانه هست که 500 تومن بابت دوربین پول بدم؟
    دوم اینکه من قصد دارم دوربین دست دوم بگیرم و حتی الامکان لنزها رو هم کارکرده بگیرم چون دانشجو هستم و پوله کافی برای خرید جفتشون ندارم لطفا تو راهنماییتون اشاره کنین که ایا خرید دوربین کارکرده درست هست اصلا؟ و اینکه معمولا تا چه حد زیر قیمت هستن؟
    میدونم که فوق العاده زیاد شد خواهش میکنم حتی المقدور بخونین تا راحت تر بتونین راهنمایی کنین
    واقعا ممنون هستم ازتون
    دوست عزیز سلام

من به شما یه پیشنهاد می دم شما چون به گفته ی خودتون زیاد بیرون نمیرین و عاشق ماکروگرافی هستین و پول زیاد هم ندارین (دانسجو ) بهتره که با همون 500 تومن یه دوربین کامپکت بخرین و از نخ SLR بیاین بیرون .
    چون SLR لنز می خواد و شما باید واسه لنز خریدن پول خرج کنید (مخصوصا اگه ماکرو بخواین) اخه همین الان یه لنز 18-200 که ماکروی اون 45 سانتی کتر هست !!!! رو باید 700 تومن پول بدین (البته نو ) یا مثلا واسه بدنه 400 به بالا پول بدین !!!
    ولی اگه یه کامپکت بخرین راحت می شین .
    من خودم یه sx210 i دارم که کار های ماکروم رو با اون انجام می دم و تازه واید خوبی هم بهم می ده !!
    ولی خوب هیچ چیز جای یک دوربین SLR رو نمی گیره ! (منم که اصلا ندارم )
    حالا نظر با خودتون هست .
    شما با یه کامپکت خوب شروع کن ایشالا سر 1 سال دست به SLR هم می شی
    موفق باشی .

8. این کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

پس دوستان SX30 IS Canon رو همه تایید میکنن؟؟ آیا زوم خیلی بالاش باعث نشده از قابلیت های دیگر دوربین زده بشه؟
    Last edited by siafu; 08-01-2011 at 00:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

پس دوستان SX30 IS Canon رو همه تایید میکنن؟؟ آیا زوم خیلی بالاش باعث نشده از قابلیت های دیگر دوربین زده بشه؟
    سلام
    نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خوب چرا نه؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

واقعا ممنون از دوستانی که نظرشون رو گفتن یه چیزی که من جا انداختم بگم اینه که(میدونم شاید یکمی عجیب باشه) ولی اصلا از عکاسی تله یا همون زوم زیاد! خوشم نمیاد چون یه عکاس حرفه ای نیستم که بخوام از فلان ورزش عکاسی کنم یا برم تو جنگلهای وحشی از فاصله 300 400 متری سبیل های یه ببر محترم رو بشمارم هنوز پدرم نشدم که از بچه هام بخوام مثلا بصورت تله عکس بگیرم به واید بالایی هم نیاز ندارم اصلا در واقع من فقط از گرفتن عکس هایی خوشم میاد که فاصله کم باشه از سوژه البته میدونم کیفیت تله ای که یه لنز 18-200 نیکون ارائه به مراتب از یه دوربین مثله sx30 بهتره ولی من خوشم نمیاد از تله چیکار کنم مریضم دیگه!
    در مورد لنز هم باید بگم اگه یه دوربین لنز کیت خوبی داشته باشه حداقل تا 4 ماه واقعا حداقلشو حساب کردم!! نیاز به تعویض لنز ندارم و بعد از اون هم مطمئنا اینقدی پول دستم میاد که بتونم یه لنزی ماکروی مناسب بخرم
    راستشو بخواین من خودم بدجوری چشم nikon d3100 رو گرفته تقریبا بی نقص هستش پدر سوخته!!
    بازم ممنون

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

واقعا ممنون از دوستانی که نظرشون رو گفتن یه چیزی که من جا انداختم بگم اینه که(میدونم شاید یکمی عجیب باشه) ولی اصلا از عکاسی تله یا همون زوم زیاد! خوشم نمیاد چون یه عکاس حرفه ای نیستم که بخوام از فلان ورزش عکاسی کنم یا برم تو جنگلهای وحشی از فاصله 300 400 متری سبیل های یه ببر محترم رو بشمارم هنوز پدرم نشدم که از بچه هام بخوام مثلا بصورت تله عکس بگیرم به واید بالایی هم نیاز ندارم اصلا در واقع من فقط از گرفتن عکس هایی خوشم میاد که فاصله کم باشه از سوژه البته میدونم کیفیت تله ای که یه لنز 18-200 نیکون ارائه به مراتب از یه دوربین مثله sx30 بهتره ولی من خوشم نمیاد از تله چیکار کنم مریضم دیگه!
    در مورد لنز هم باید بگم اگه یه دوربین لنز کیت خوبی داشته باشه حداقل تا 4 ماه واقعا حداقلشو حساب کردم!! نیاز به تعویض لنز ندارم و بعد از اون هم مطمئنا اینقدی پول دستم میاد که بتونم یه لنزی ماکروی مناسب بخرم
    راستشو بخواین من خودم بدجوری چشم nikon d3100 رو گرفته تقریبا بی نقص هستش پدر سوخته!!
    بازم ممنون
    ولی یه جوری نخر که نه واید خوبی داشته باشه نه تله خوبی !!!!!!!!!
    چون بعدا پشیمون می شی

14. 2 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •