3-4 به نفع رئال میبریم!
گل ها هم : روبن، رائول
عجب پیش بینی !![]()
3-4 به نفع رئال میبریم!
گل ها هم : روبن، رائول
عجب پیش بینی !![]()
اقا این بالا دوستمون چند تا کانال ماهواره گذاشت! به نظرتون اینا 100 درصد میاد؟؟
من رسیورم رو اپگرید نکردم. کانالی میشناسید ازاد بیاد بالا راحت بشینیم ببینیم ؟؟
ماهواره ترک نمیذاره؟
به گزارش RmadridFC: رئال مادرید و لیورپول امشب در دیداری مهم , در مقابل چشمان 80 هزار تماشاگر متعصب مادریدی در مقابل هم صف ارایی می کنند .
این دو تیم که سابقه زیادی در قهرمانی اروپا دارند در حالی به مصاف همدیگر می روند که در ترکیب خود , تعداد زیادی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیا را می بینند .
این دو تیم برای اولین بار است که در مرحله حذفی با یکدیگر بازی می کنند و فقط پیش از این در سال 1981 در فینال این رقابتها , دو تیم به مصاف همدیگر رفتند که ان بازی با پیروزی 1 - 0 لیورپولی ها همراه بود .
خوانده راموس سرمربی مادریدی ها 18 بازیکن را به تیمش فراخوانده که تنها تغییر موجود در ان نسبت به بازی مقابل بتیس , امدن ون در وارت به جای هانتلار است .
هنوز درست مشخص نیست که ایا ارین روبن و گوتی از همان ابتدا در ترکیب تیمشان قرار می گیرند یا خیر ولی چیزی که روشن است اینست که زوج خط حمله رئال را هیگوئین و رائول تشکیل خواهند داد , زوجی که تا به اینجای فصل , روی هم 30 گل در اسپانیا و اروپا زده اند .
رمز موفقیت در این دیدار , اتحاد و نخوردن گل در خانه است ؛ این در حالیست که رئال مادرید می خواهد همین امشب بلیط صعود به مرحله بعد را دریافت کند , اتفاقی که از سال 2004 به این ور هنوز برای انها روی نداده است .
هر دو تیم در لیگ های داخلی خود شرایط مشابهی را دارند , رئال مادرید با 7 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونا در رده دوم جدول جای دارد و لیورپول نیز با همین اختلاف امتیاز نسبت به منچستر , در رتبه دوم لیگ جزیره قرار دارد .
بزرگترین ابهام در اردوی بندرنشینهای انفیلد حضور یا عدم حضور استیون جرارد در این بازیست . با وجود اینکه روز گذشته کاپیتان قرمزپوشان توانسته است در برنابئو تمرین کند ولی رافا بنیتز در مورد او می گوید " حضور جرارد به احساس او و همین طور گفته کادر پزشکی تیم بستگی دارد " .
البته لیورپول با اینکه تیمی انگلیسی است اما در سالهای اخیر رنگ و بوی اسپانیایی به خود گرفته است , بعد از امدن بنیتز به لیورپول , راه برای ورود ماتادورها به این تیم باز شد .
در تیم لیورپول 5 بازیکن اسپانیایی حضور دارند که 4 تای انها در یورو 2008 به همراه تیم ملی اسپانیا قهرمان اروپا شدند ؛ رینا , اربلوئا , ژابی الونسو , البرت ریرا و فرناندو تورس .
با توجه به غیبت احتمالی جرارد در این بازی , تمام امید لیورپولی ها به مهاجم اسپانیایی خود یعنی فرناندو تورس است , بازیکنی که تا به حال موفق به گلزنی در سانتیاگو برنابئو نشده است .
خدا كنه امشب خياباني گزارش نكنه كه احتمالشم زياده
به گزارش RmadridFC: ارین روبن اظهار داشت که تیمش برای بازی امشب اماده است ولی با این وجود خوب می دانند که کسب پیروزی در این بازی بسیار مشکل است .
ترجیح می دهید به عنوان وینگر چپ بازی کنید یا راست ؟
وینگر چپ و این همان جائیست که راموس به من می گوید بازی کنم , راحت می توانم در هر دو سمت بازی کنم . تیم ما باید از دو وینگر استفاده کند که در حال حاضر فقط یک نفر را داریم . سیستم دفاعی ما در حال بسیار خوب کار می کند و در حمله نیز با سازماندهی بهتری بازی می کنیم . من در گذشته خیلی سمت راست بازی می کردم ولی مربی به من اجازه داده که ازاد باشم و برای همین اعتماد به نفس خوبی پیدا کرده ام و برای بازی امروز اماده هستم .
هواداران از شما می خواهند که در برابر لیورپول بهترین بازیتان را انجام دهید . ایا از این لحاظ فشاری را احساس نمی کنید ؟
من این طور فکر نمی کنم , چون در دو بازی گذشته ما 10 گل زدیم که من در این دو بازی نقش مهمی نداشتم . تیم ما توانایی های زیادی دارد و مطمئنم که می توانیم به لیورپول هم گل بزنیم . در نیمه دوم بازی با بتیس من به میدان امدم تا بتوانم دوباره در شرایط بازی کردن قرار بگیرم .
به نظر شما دلیل اینکه رئال مادرید در دو بازی گذشته خود توانست 10 گل بزند , چیست ؟
نمی دانم و توضیح دادنش هم سخت است . ما خیلی خوب بازی کردیم و این احتمال هم دارد که حریف های ما در روز بد خودشان بوده باشند . بتیس قبل از اینکه به ما برسد بازیهای خوبی را انجام داده بود و ممکن است در ان شب روحیه خوبی نداشتند .
بلودا گفته که امشب تیمش 3 - 0 می برد , نظر شما چیست ؟
امیدوارم , ولی وقتی که در زمین نیستید و بازی را از بالا نگاه می کنید گفتن این حرفها بسیار اسان است . همچین نتیجه ای عالیست ولی لیورپول تیم قدرتمندیست و همیشه در لیگ قهرمانان حرف برای گفتن زیاد دارند .
انتظار دارید که انها چه طور بازی کنند ؟
انتظار دارم که تیم قدرتمندی باشند . انها مربی بسیار خوبی دارند که تاکتیکهای لازم را به خوبی اماده می کند , برای همین باید خیلی روی این بازی تمرکز کنیم .
شما در لیگ قهرمانان توسط لیورپول 2 بار حذف شده اید ...
بله همین طور است . من خیلی در چلسی بازی نکردم ولی امیدوارم که امروز همه چیز فرق کرده باشد , خیلی سخت است که 2 بار در نیمه نهایی حذف شوید ولی باید با ان کنار بایید . بازی امشب فرق می کند چون برای این بازی انگیزه زیادی داریم .
شما بارها گفته اید که مهمترین مساله نخوردن گل در برنابئوست . این بدین معنیست که ایا شما محتاط بازی می کنید یا نه , مدام در حمله خواهید بود ؟
ما تمام تلاش خود را می کنیم تا پیروز شویم , تیم ما در دفاع عالیست و در حمله نیز سختکوش و برای همین همیشه برای پیروزی به میدان می رویم .
شما جرارد را به خوبی می شناسید . او چقدر برای تیمش مهم است ؟
مطمئنا لیورپول یکی از بهترین بازیکنان دنیاست و برای تیمش بازیکنی مهم ولی کل بازیکنان لیورپول خطرناک هستند و همه انها برای برنده شدن تلاش می کنند .
کدام یک محتمل تر است , قهرمانی در اروپا یا اسپانیا ؟
شما در باشگاهی مثل رئال مادرید نباید که بین جامها یکی رو انتخاب کنید بلکه باید برای کسب تمام انها تلاش کنید و ما هر دو جامی که در انها حضور داریم را می خواهیم . پیروزی در بازی بعدی در لالیگا مهم است ولی اول باید از لیورپول ببریم . ما سعی می کنیم همه بازیها را ببریم چون رئال مادرید هستیم .
جالبه روزنامه وزين خراسان با تفاوتهاي فاحشي اين خبر رو چاپ كرده بود
مترجمش هيچي بارش نبوده
......:دي :ديمطمئنا لیورپول یکی از بهترین بازیکنان دنیاست و برای تیمش بازیکنی مهم ولی کل بازیکنان لیورپول خطرناک هستند و همه انها برای برنده شدن تلاش می کنند .
سوتي خفني دادن![]()
یكى از جذاب ترین دیدارهاى چهار شنبه شب. رئالى ها روزهاى خوبى را در لالیگا تجربه مى كنند و خصوصا دو پیروزى پر گل پیاپى مقابل گیخون و رئال بتیس، روحیه اى عالى براى شاگردان خوانده راموس رقم زده هرچند كه لیورپولى ها در پنج سال گذشته ثابت كرده اند در لیگ قهرمانان به هیچ وجه قابل پیش بینى نیستند.
جالب اینجاست كه هم لیورپول و هم رئال تا به این جاى كار در لیگ هاى داخلى نایب قهرمانند و در تلاش براى رسیدن به صدر جدول اما سفیدپوشان رئال مى دانند باید كار را در سانتیاگو برنابئو تمام كنند تا براى بازى برگشت با خیالى آسوده راهى جهنم آنفیلد شوند زیرا بر خلاف سرخ پوشان، در چند سال گذشته پرونده قابل توجهى در لیگ قهرمانان ندارند.
هرچند خوانده راموس بهترین مدافعان را در اختیار دارد اما نباید از این نكته غافل شود كه مقابل حریفى چون لیورپول نباید صرفا به خط دفاعى متكى بود. بلكه دفاع تیمى حتى در میانه زمین مى تواند جلودار شاگردان بنیتس باشد. فراموش نكنید میانگین سنى، لیورپولى جوان تر و رئالى با تجربه تر را به تصویر مى كشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)