آدرسش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به محمود پیشنهاد مدیرعاملیو اونجارادادندمحمودمدیرعامل شدی آبدارچی خواستی بگوبیام
![]()
آدرسش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به محمود پیشنهاد مدیرعاملیو اونجارادادندمحمودمدیرعامل شدی آبدارچی خواستی بگوبیام
![]()
تأیید میشه..
آدرس گالری عکس استقلال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی!!!!!!!!!!!!
نگران اس ام اس برنامه نود نباشید به فرض محال که درست باشه یه کم اطرافتونو نگاه کنین از ده طرفدار پرسپولیس هفتاشون بالای چهل سال دارن یعنی اگه یه نسل بگذره اونقدر پیرن که دیگه نمیدونن فوتبال یعنی چی یا حرص خوردن واسه قلبشون بده و حساب نمیشن
اخبار ورزشیو دیدین دیروز تو انگلیسم طرفدار داریم
در ضمن اگه یادتون باشه آخرین لیگ آزادگان با 1 6 3 قهرمان شدیم مهاجم فیکس تیم مومن زاده بود
اسم مومن زاده رو نیار.برهانی گل زن شد و اون نه.
سعید جان، من کاری به آمار نظرسنجی نداشتم..
من نتونطتم شرکت کنم، میخواستم بدونم چند نفر دیگه هم موفق نشدن..
نمیدونم چرا اون تاپیک (نظرسنجی 90) داره اینجوری پست هاش پیش میره..
من ازاولش هم مخالف پست زدن توتاپیکهای دیگری تواین بخش بودم اینجاهم دیدم که خیلی دارند ازخودشون حرف درمیارند رفتم وسطازبچه ها میخوام فقط دیگه همینجاپست بدند وقیدتاپیک زدن توقسمتهای دیگرتواین بخش رابزنند تحت هیچ شرایطی نه تواین نظرسنجی هاشرکت کنندونه توبحثهای دیگه .اخه وقتی کسی میاد میگه النصرعربستان 25میلیون طرفدارداره دیگه بحث کردن باش فایده ای نداره
ضمنا سعی کنیم بهترین تاپیکوداشته باشیم![]()
منم با سیستم 1 6 3 موافقم..
باید اول وسط زمین رو بست، بعد رفت واسه گلزنی..
این آرش برهانی هم گل نمیزنه، وقتی که انتظار نداری گل میزنه..
پس میشه گفت تو دربی یکی از گلزن های استقلال خودشه![]()
مومن زاده هم خیلی خوب بودالبته به عنوان هافبک نه مهاجم . اینقدرکه این دوندگی توزمین داشت اگردقت هم داشت دیگه مومن زاده نبود یه چیزی بالاترازکریستین رونالدو الان منچسترمیشد![]()
در حاشیه تمرین رو به بازیكنان
انصاری: پیروزی از شما و پاداش از من
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره استقلال در حاشیه تمرین از بازیكنان این تیم برد مقابل پرسپولیس را خواستار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی انصاری پس از صحبت های واعظ آشتیانی برای بازیكنان، رو به آنها اظهار داشت: قول برد بدهید و من هم از خجالت شما در میآیم. دیشب در جلسه هیئت مدیره هم گفتم كه در صنعت فوتبال باید سرمایه گذاری كرد. اگر امكانات نداشته باشید، نمی توانید به خواسته های خود برسید.
وی افزود: من را با هدایتی مقایسه می كنند؛ اما این كار درست نیست. با رسانه ای مصاحبه نمی كنم چون بهتر است كه آدم وقت خود را صرف ورزش كند.
انتهای پیام/
کاملاً باهات موافقم..
تکرار نمیشه.. (مگه اینکه خبری باشه که به این تاپیک ربطی نداشته باشه)
بهترین تیم و بهترین تاپیک رو داریم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)