تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 942 اولاول ... 270670720760766767768769770771772773774780820870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جواب ما رو هم اگه بدين ثواب بردين .ايرانسل به هيچكدومتون جايزه نميده كه اينقدر سرش كل كل ميكنيد

داره خودمونی میشه peyman18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام هنگام که میخوام به جی پی ار اس وصل شم error میده Connection not available

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

عزيز حالا كه راهنماييمون كردي لينك دانلودشم ميدادي اگر هم كرك agil massenger رو هم داري يا راهي هست كه بشه ازش استفاده كرد بهم بگين ممنون ميشم
    برای برنامه slick گرفتن آخرین نسخش برو تو این سایت مدل گوشیت را انتخاب کن و فایل را دانلود کن (این برنامه حتی قادر به نمایش آفلاین‌ها نیز هستش)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای اون یکی مسنجره خودت سرچ کنی راحت میتونی تو اینترنت پیدا کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

لطفا یک دقیقه تعصب ایرانسل رو کنار بذار و منطقی به این موضوع نگاه کن:
    منم برات 2 تا مثالم آوردم که هر چی فرکانس بیشتر میشه برد کمتر میشه(رادیو و ماهواره)
    اونی که شما میگی مخابرات 4 تا آنتن و ایرانسل 1 دونه داره نشون از قوی بودن آنتن ایرانسل نیست.این آنتن ها تکنولوژی شون یکیه...مخابرات برای افزایش ظرفیت میاد آنتن نصب میکنه نه برای پوشش.وگرنه توی جاده ها که دیدین 10 کیلومتری 1 آنتن هم نیست در حالی که توی شهر توی یک خیابون 10 تا آنتنه.
    میکرو سایت ها خیلی توانشون کمه...آنتن های معمولی حدودا 40 وات ولی این سایت ها فقط 5 وات توان دارند و برای افزایش پوشش بکار نمیرند(به جز در نقاط کور)...اینا برای افزایش ظرفیت شبکه به کار میرند.
    آنتن های مخابرات هم که 2000 تاست تعداد خیلی زیادیش میکرو هست. یعنی ایرانسل هم مرض نداره اینهمه پول خرج سایت های بزرگ بکنه...وقتی پوشش رو تکمیل کرد و مشترک هاش زیاد شد میره سراغ میکرو.
    ولی نکته اینه که اگه دیدید توی منطقه تحت پوشش توی یه محیط سربسته آنتن نمیده خیلی جا نخورید چون دلیل علمی داره...ولی بازم ایرانسل باید اینا حداقل توی جاهای مهم شهر برطرف کنه.
    خلاصه ی کلام:
    اگه 2 تا آنتن یکی مال مخابرات و یکی مال ایرانسل کنار هم باشند.با دید مستقیم ایرانسل بهتره ولی اگه پشت یه دیوار کلفت وایسید شاید ایرانسل دیگه آنتن نده.

اینم به خبر که نسبتا خوبه:

دومين مركز پيام كوتاه ايرانسل راه‌اندازي شد

معاون فني شبكه ايرانسل از راه‌اندازي دومين مركز پيام كوتاه اين اپراتور در سايت شهيد صياد شيرازي خبر داد.

"علي اصغر عيني‌پور" در گفت و گو با آژانس خبري تلفن همراه (همنا) افزود: اكنون اين مركز زير بار است و با ارايه سرويس به مشتركين، تا اندازه زيادي از اختلالات پيام كوتاه ايرانسل كاسته شده و كيفيت آن بهبود يافته است.

وي اظهار داشت: اين مركز جديد ظرفيت ارسال 500 پيام كوتاه در ثانيه را دارد كه تا اندازه زيادي سرعت ارسال پيامك‌هاي ايرانسل را افزايش داده است.

عيني‌پور تصريح كرد: تا زماني كه پيام كوتاه ارسالي از سوي مشتركين به مقصد نرسد، هزينه‌اي بابت آن از مشتركين دريافت نمي‌شود و تنها براي پيامك‌هاي رسيده به مقصد، مشترك شارژ مي‌شود.
    منم فکر میکنم که شما اشتباه میکنی.....

چون منم تو تهران هستم....(محله‌ی دریان‌نو.) بعد بعضی وقتا انتم را از قسمت محمد علی جناح-گلها میگرم(فکر کنم ابراهیم عزیز بتونه بهت بگه که فاصله چقدره!!!)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تنظیماتت درسته؟

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم فکر میکنم که شما اشتباه میکنی.....

چون منم تو تهران هستم....(محله‌ی دریان‌نو.) بعد بعضی وقتا انتم را از قسمت محمد علی جناح-گلها میگرم(فکر کنم ابراهیم عزیز بتونه بهت بگه که فاصله چقدره!!!)
    مهدی جان اصلا با این jackhammer نمیشه بحث کرد ، فکر میکنه فقط خودش بلده و همه چیزم درست میدونه

و ماها هم هیچی نمی دونیم . بحث کردن بی فایدس

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه تنظمیات رو هم انجام دادم.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

آقا به جاي اين بحثها برين رئيس ايرانسل و رئيس مخابرات رو بيارين اينجا ازشون سوال جواب كنيد.
    وظيفشونه بيان و جواب ما رو بدن

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

گوشیn70 منو به همراه خط912 و0935 رو دزدیدن من علاوه بر خط 912 یه خط ایرانسل هم همراهش داشتم
    طرف الان از ایرانسل من استفاده میکنه چون مسیج من delivery میشه ولی زنگ میزنم جواب نمیده وreject
    آیا ایرانسل به من ریز مکالمات چند روز گذشته رو میده یا ریز مکالمات بعد از درخواست رو میده؟؟؟؟
    آخه هدیه بوده وسندش رو نداشتم برم ایرانسل
    مخابرات 912 هم سریال گوشی دادم
    حالا چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •