جواب ما رو هم اگه بدين ثواب بردين .ايرانسل به هيچكدومتون جايزه نميده كه اينقدر سرش كل كل ميكنيد
جواب ما رو هم اگه بدين ثواب بردين .ايرانسل به هيچكدومتون جايزه نميده كه اينقدر سرش كل كل ميكنيد
سلام هنگام که میخوام به جی پی ار اس وصل شم error میده Connection not available
برای برنامه slick گرفتن آخرین نسخش برو تو این سایت مدل گوشیت را انتخاب کن و فایل را دانلود کن (این برنامه حتی قادر به نمایش آفلاینها نیز هستش)
برای اون یکی مسنجره خودت سرچ کنی راحت میتونی تو اینترنت پیدا کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم فکر میکنم که شما اشتباه میکنی.....
چون منم تو تهران هستم....(محلهی دریاننو.) بعد بعضی وقتا انتم را از قسمت محمد علی جناح-گلها میگرم(فکر کنم ابراهیم عزیز بتونه بهت بگه که فاصله چقدره!!!)
تنظیماتت درسته؟
مهدی جان اصلا با این jackhammer نمیشه بحث کرد ، فکر میکنه فقط خودش بلده و همه چیزم درست میدونه
و ماها هم هیچی نمی دونیم . بحث کردن بی فایدس
همه تنظمیات رو هم انجام دادم.
آقا به جاي اين بحثها برين رئيس ايرانسل و رئيس مخابرات رو بيارين اينجا ازشون سوال جواب كنيد.
وظيفشونه بيان و جواب ما رو بدن![]()
گوشیn70 منو به همراه خط912 و0935 رو دزدیدن من علاوه بر خط 912 یه خط ایرانسل هم همراهش داشتم
طرف الان از ایرانسل من استفاده میکنه چون مسیج من delivery میشه ولی زنگ میزنم جواب نمیده وreject
آیا ایرانسل به من ریز مکالمات چند روز گذشته رو میده یا ریز مکالمات بعد از درخواست رو میده؟؟؟؟
آخه هدیه بوده وسندش رو نداشتم برم ایرانسل
مخابرات 912 هم سریال گوشی دادم
حالا چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)