دوستان کسی رمز باک زدن رو نداره؟؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
رمز باگ زدن؟!
چیت وال و آیم و ... داریم ولی باگ تا جایی که من میدونم به قسمتایی میگن که مپ اشکال داره ، مثلا پشت دیواره ولی اگه بزنی تو دیوار تیر رد میشه
البته تیر از دیوار و جعبه ها رد شدن باگ زدن نیست که عین واقعیته
باگ زدن فکر میکنم مثلا کسی رو از 100 متری با کلاش هد میزنن که رمز و چیت نداره و فقط به تمرین وابسته است
دوست عزیز منظورم همان نشانه دوربین بود
سلام
من میخوام کانتر رو با چند نفراز دوستان بصورت آنلاین بازی کنم .
میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم ؟
منظورم همونی که از پشت دیوار کسی رو دمیج کنی فکر کنم این رمزشه ولی نمیدونم عددش چند باید باشه gl_zmax ???
عزیز همچین چیزی تو کانتر وجود نداره که بتونی از پشت دیوار کسی رو بزنی....
در بعضی از قسمت ها که دیوار ضخامت کمی داره می شه اینکار رو کرد که باگ نیست ولی بهش اصلاحآً می گن باگ زدن. مثلاً از تو بیس B تو مپ dust2 می تونی توی تونل رو بزنی. البته باید بری بچسبی به دیوار و از اسنایپ که قویترین هستش استفاده کنی. حاشیه دیوارها، درها و بعضی از جعبه ها به علت قطر کم و جنس ضعیف تیر رو به صورت محدود رد می کنن.
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوست عزیز این که شما گفتی باگ نیست به کیفیت بازی ربط داره. درسته رمز و چیت نداره ولی قلق داره. باگ زمانیه که شما با اسنایپ می زنی تو مغزش طرف نمیمیره. به ندرت هم پیش میاد.
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
قبلاً بچه ها توضیح دادن بگردی پیدا می کنی. باید همراه بازی یه نرم افزار ضد چیت باز کنی و بعد داخل بازی به سرورهای ایران وارد بشی. برای توضیحات کامل تر یکم عقب تر رو بگرد.
من چطوری این تاپیک 770 صفحه ای رو بگردم ؟؟؟!
من نمیتونم کامپیوتر خودم رو سرور کنم ؟
اگه میشه ممنون میشم بگین برای وارد شدن به سرورهای ایران و نرم افزار ضد چیت باید چیکار کرد ؟
![]()
یه سوال اگه بخوام روزی 3 ساعت بازی کنم حدودا چقدر از حجم کم میشه؟
ممنون
درست شد بازیت؟
چیکار کردی؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)