عجب!پچ ۱.۲۶ ندیده بودیم که دیدیم! و ما هنوز تو گارنا داریم می گیم پچ b یا e تازه آخرشم یکی پچش درست نیست اول بازی دی سی می شه یه نفر هم وسط بازی دی سی می شه بازی ۴ به ۴ می شه!
عجب!پچ ۱.۲۶ ندیده بودیم که دیدیم! و ما هنوز تو گارنا داریم می گیم پچ b یا e تازه آخرشم یکی پچش درست نیست اول بازی دی سی می شه یه نفر هم وسط بازی دی سی می شه بازی ۴ به ۴ می شه!
Last edited by m_16; 26-03-2011 at 17:00.
اینم لینک دانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DotA v6.69c AI Beta
Patch 1.26 File for Version Switcher onlyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWarcraft 1.25b Patch onlyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin4All; 26-03-2011 at 18:46.
آقا من 1تازه واردن و 1 سوال فنی دارم تووبازی دوتا بعضی آیتم ها هستن که باید یک چوب بدی و بخری اما من نمیدون از کجا چوب به دست بیارم لطفا راه نمایی کنید
دوست عزیز چوبی وجود نداره اون آیتم ها به محض اینکه مواد مورد نیازشو جور کنی و همه رو یه جا تو inventory خودت بذاری خود به خود بسته می شن.
با تشکر از m-16 عزیز
دوست عزیز من فک میکنم شما ترکیب اون آیتم رو نمیدونید
شما ۱ سر به این سایت بزن ترکیب همه ایتما هست(به دردت میخوره)
وقتی تو سایت رفتی واستا تا سایت کامل باز شه بعد رو آیتمی که میخوای ببینی ترکیبش چی هست(موستو نگاه دار رو آیتم ترکیبش سمت راست نشون میده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nois3; 27-03-2011 at 11:09.
خوب با کمک دوستان عزیز این مشکل حل شد با تشکر فراوان
سوال دیگه ای که داشتم این بود که توو تیم 1 و 2 کدوم hearo ها از همه قویترند فقط نظرتون رو میخوام بدونم نیازی نیست که توضیح کامل بدید
ممنون
دوست عزیز تو دوتا نمی شه گفت فلان هیرو از همه قوی تره یا فلان هیرو ضعیفه هر هیرویی می تونه خیلی قوی باشه به شرطی که بازیکنش درست بازی کنه ولی در حالت کلی هیرو های زیر معروفن و زیاد پیک می شن: shadow fiend,gard,mirana,lion,fantom assasin,draw ranger,dragon knight
البته گفتم که تمام هیروهای دوتا خوبن ولی این ها هیرو هایی هستند که معمولا تو گارنا پیک می شن. یه چیز دیگه که هر هیرویی ضد هیرویی داره که می تونه بزنش البته تاکید می کنم تمام این ها به بازیکن ربط داره و اگه بازیکن خوب بازی کنه با هر هیرویی می تونه شاخ بشه تو بازی.
یه توصیه من برای شما که تازه کارین اینه که با هیروهای rang و ترجیحا agility بازی کنین تا زیاد نمی رین. در ضمن فعلا هیروهای زیر رو پیک نکنین چون یکم سخت محسوب می شن: butcher,shadow fiend,mirana,shadow perist, fantom assasin,alchemist
تو خجالت نمی کشی AXE بزرگ را از هیرو های قدرت مند نمی شناسی
داداش گلی که می گی تازه دوتا رو شروع کردی، مطمئنم یکی از بزرگ ترین مشکلاتت اینه که واسه چه هیرویی چه آیتمی بزنی و لول هاشو به چه ترتیبی بگیری. از لینک های زیر استفاده کن و به قول گفتنی برو حالشو ببر!
آموزش تمام هیرو های اگیلتی:
آموزش تمام هیرو های اینتلیجنس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش تمام هیرو های استرنج:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط چند تا نکته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش تمام هیرو های تا پچ 6.69 هستش.
می تونی این سه صفحه رو ذخیره کنی و به عنوان مرجع ازش استفاده کنی.
نمی گم تمومه آموزش هاش کامل و درسته، اما کارتو واسه یه مدت طولانی راه میندازه.
ضمنا همه دوتا رو از همین جایی که شما شروع کردی شروع کردن، فکر نکن خیلی عقبی. تو بازی یه چیزه خیلی مهم که خیلی ها بهش توجه نمی کنن یونیت زدن، واسه اینکه دستت راه بیوفته یه مپ دوتا رو اجرا کن بدونه اینکه جلوت دشمنی باشه، فقط یونیت بزن و دینای کن.
موفق باشی...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)