دیگه از این مزخرفتر نمیشد حرفی زد!
لذت بازی FPS با کامپیوتر 100 برابر بیشتر از یه کنسول با یه دستس که اصلا نه میشه هدف گرفت، نه تیر اندازی کرد، نه هیچی!
دیگه از این مزخرفتر نمیشد حرفی زد!
لذت بازی FPS با کامپیوتر 100 برابر بیشتر از یه کنسول با یه دستس که اصلا نه میشه هدف گرفت، نه تیر اندازی کرد، نه هیچی!
با اینکه نمایشگاه بازیهای رایانهای توکیو به پایان رسیده است، اما اخبار این نمایشگاه همچنان ادامه دارد. مسوولان شرکت تکمو-کوئی در جریان نمایشگاه بازیهای رایانهای توکیو تایید کردند قسمت هفتم از مجموعه بازیهای Dynasty Warriors مراحل ساخت و توسعهی خود را پشتسر میگذارد و در هنگام عرضه عنوانی انحصاری برای کنسول پلیاستیشن3 خواهد بود.
البته مسوولان تکمو-کوئی نگفتند که این بازی تنها در کشور ژاپن عنوانی انحصاری برای پلیاستیشن3 خواهد بود یا در سایر مناطق نیز بازیکنندههای کنسول ایکسباکس360 به این عنوان دسترسی نخواهند داشت. تکمو-کوئی قول داده است اطلاعات بیشتر در خصوص این عنوان را در تاریخ بیستوششم اکتبر سال جاری میلادی در اختیار علاقمندان و خبرگزاریهای مرتبط با بازیهای رایانهای قرار دهد. این یعنی ایکسباکس360 بازها میتوانند هنوز به این عنوان امیدوار باشند.
همچنین مسوولان تکمو-کوئی در جریان نمایشگاه بازیهای رایانهای توکیو جشن تولد ده سالگی مجموعه بازیهای Dynasty Warriors را برگزار کردند و در این مراسم امکان آزمایش Dynasty Warriors 6 با استفاده از تکنولوژی تصاویر سهبعدی برای بازدیدکنندگان فراهم شد.
هنوز تاریخ انتشار مشخصی برای این عنوان در نظر گرفته نشده است، اما احتمالا در جریان همایش روز بیستوششم اکتبر اطلاعاتی در این خصوص منتشر خواهد شد.
برای آن دسته از بازیکنندههایی که از مجموعه بازیهای Dynasty Warriors اطلاعات چندانی ندارند، داستان این سری بازها که در سبک اکشن تاکتیکال در اختیار بازیکنندهها قرار گرفته است از روی رمان چینی افسانه سه پادشاهی یا همان افسانه سه برادر خودمان اقتباس شده است. در این بازی که طرفداران خاص خود را دارد مدام در حال سر و کله زدن و جنگ با سه امپراتوری برتر چین هستید و میتوانید در نقش قهرمانان افسانهای این کشور به بازی بپردازید. اگر دلتان برای لیوبی، شانگفی، گوانگیو و سائوسائو تنگ شده، این مجموعه بازیها را از دست ندهید.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا همگی میدانیم اعضاء تیم تولید استودیو بازیسازی ناتیداگ، خالق مجموعه بازیهای سرزمینناشناخته در سکوت کامل خبری بر روی عنوان بعدی خود مشغول بکار هستند و بزودی خبرهایی از این عنوان محرمانه که احتمالا قسمت سوم از این سری بازیهاست، خواهیم شنید. اما اخیرا مسوولان این استودیو بخشی از اطلاعات مربوط به این بازی را فاش کردهاند.
خیلی کوتاه، مفید و مختصر: شاید نیتن دریک طی چند سال گذشته از خطرهای فراوانی جان سالم بدر برده باشد، اما مطمئنا پشتیبانی از حسگر حرکتی Move در قسمت سوم از این مجموعه بازیها، از آن جمله نخواهد بود.
کریستوف بالستا، معاون مدیرعامل استودیو بازیسازی ناتیداگ در مصاحبهای اختصاصی با سرویس خبری گیماینفورمر در این خصوص گفت: "شاید در آینده. در حال حاضر این موضوع بسیار دشوار خواهد بود زیرا ما با تمام قوا بر روی عنوان بعدی تمرکز کردهایم. برای ما خیلی دیر است که بحث پشتیبانی از حسگر حرکتی Move را در عنوان جدیدمان به جریان بیاندازیم، اما مطمئنا حسگر حرکتی Move قابلیتهای لازم در این زمینه را خواهد داشت."
ایوان ولز، مدیرعامل استودیو بازیسازی ناتیداگ ضمن تایید سخنان بالستا تاکید کرد: "شخصا معتقدم اگر ما قصد داشته باشیم عنوانی بر مبنای حسگر حرکتی Move بسازیم مطمئنا همه چیز را از پایه و ابتدا آغاز خواهیم کرد."
با این حساب میتوان مطمئن بود برای انجام قسمت سوم از مجموعه بازیهای سرزمین ناشناخته نیازی به حسگر حرکتی Move نخواهیم داشت. قسمت دوم از این مجموعه بازیهای توانست مقام بهترین بازی سال 2009 میلادی را از تعداد بسیار زیادی از سایتها و مجلات معتبر مرتبط با بازیهای رایانهای به خود اختصاص دهد.
منبع:
بروزرسان یا همان فرمویر 3.50 کنسول پلیاستیشن3 از این پس برای دانلود در اختیار علاقمندان قرار گرفته است، و این بدین معناست که اگر شما پلیاستیشن3 و نمایشگر سهبعدی در اختیار دارید بصورت کاملا اتوماتیکوار! میتوانید از پخشکنندهی بلو-ری سهبعدی نیز بهرهمند شوید.
تمرکز اصلی این بروزرسان افزودن قابلیت پشتیبانی از تصاویر سهبعدی در دیسکهای بلو-ری است. هرچند در کنار آن قابلیتهای دیگری نیز به کنسول اضافه میشود که از آن جمله میتوان به استفاده از حسگر حرکتی Move بعنوان ماوس در مرورگر پلیاستیشن3 اشاره کرد.
در ادامه میتوانید لیست کامل قابلیتهای اضافه شده به کنسول پلیاستیشن3 را مطالعه نمایید:
- پشتیبانی از بلو-ری سهبعدی
- استفاده از Move در مرورگر اینترنت کنسول
- سامانهی گزارش کارامدتر
- صفحهی آگاهسازی فعال شدن تصاویر سهبعدی
- دسترسی به صفحات فیسبوک کاربر
- اضافه شدن توضیحات بیشتر به 14 خطای رایج پلیاستیشن3
- بهینه شدن رابط کاربری اعضاء پلاس در فروشگاه شبکهی پلیاستیشن
نیازی به توضیح نیست که اگر قصد دارید از PSJailbreak و بازیهای کپی بر روی کنسولتان استفاده کنید، این اطلاعات ابدا به درد شما نمیخورد!
منبع:
بر شرکت مايكروسافت چندی پيش حسگر حركتی خود را با دو حسگر حرکتی ديگر مقايسه كرده و سايت تكنولوژی كوتاكو تصاوير اين مقايسه را منتشر كرده است. اين مقايسه به دو قسمت تقسيم شده، مقايسهی اول در صورتی انجام میشود كه شما هيچ كنسولی در اختيار نداريد و مقايسهی دوم در حالتی انجام میشود كه شما كنسول اصلی را قبلا خريداری كردهايد.
بر اساس جدول مقايسهی مايكروسافت، كينكت در دو حالت موجود كمتر از دو دستگاه ديگر هزينه در بر خواهد داشت!
حالت اول كه كنسول خانگی را در اختيار نداريد:
حالت دوم كه كنسول اصلی را در اختيار داريد:
به اين مسئله كاری نداريم كه مايكروسافت در پلیاستیشن3 و نینتندو Wii تمام قطعات را جفت حساب كرده است، اما واقعا حساب كردن برد مخصوص بازی Wii Fit در اين هزينهها حرکت مسخرهای بود!
برد مخصوص Wii Fit كه به همراه بازی آن فروخته میشود، صد دلار قيمت دارد و حذف آن از اين جدول به راحتی كنسول محبوب Wii را در دو حالت پيروز ميدان میكند.
قضاوت از روی اين جداول كار راحتی است، اما ما حرفي نمیزنيم و آن را بر عهدهی شما میگذاریم. حسگر حركتی كينكت طی آذر ماه امسال در تمام نقاط دنيا عرضه خواهد شد.
منبع:
قبل از این که پست بدین حدود یک دقیقه ای فکر کنید بد نیس... .
از فروش حدود 20 میلیون نسخه ای mw2 نزدیک به 70درصدش مربوط به کنسولهاس......فروش halo.....فروش killznoe2.......اینهمه ملت دارن تو لایو آنلاین halo و cod میزنن .(halo که کلا از یک میلیارد ساعت هم گذتشه)یا تو psn اینهمه ملت دارن killzone 2 بازی می کنن....... .
به نظرتون اینا همشون دارن کار مزخرفی می کنن....؟؟اندازه من یا شما فکر ندارن که pc رو گذاشتن دارن رو کنسول این همه بازی می کنن و رکورد میشکونن؟
خوب البته این هم نظریست و قابل احترام برای فرد نظر دهنده
یه شعر بود می گفت ... ان خشت بود که پر توان زد!!! الان یاد اون افتادم !!! یوسف جان شما با این حرفتون کلا بازی کردن دوستان کنسول بازو زیر سوال بردید !!! یجوری گفتید نمیشه هدف گیری کرد من گفتم تا الان حتما بدون نشونه گیری بازی میکردم خودم نفهمیده بودم !!!دیگه از این مزخرفتر نمیشد حرفی زد!
برادر من این حرفتون اصلا جنبه علمی نداشت !!!! باز می گفتین استراتژی میشد بخاطر تعدد دکمه ها در PC بازی کردن روی این پلتفرمو برتر دونست اما بازی های اول شخص بشخصه با کنسول خیلی راحت تر از PC هستم (گفتم بشخصه بعدا نقض نشه حرفم !!دی)
البته شاید اولش کمی سخت به نظر برسه هدفگیری با دسته ولی کمی که عادت کنید از موس هم راحتتر میشه واستون
فرقش اینه که با موس زودتر قلق بازی دستت میاد والی جویستیکهای کنسولها خیلی راحتترن واسه گیم..
من هم تا وقتي كنسول نداشتم همين حرف رو مي زدم ..
ولي الان ديگه من برام سخته با موس تير بزنم ...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)