تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 848 اولاول ... 270670720760766767768769770771772773774780820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    خط بنده بعد از عید افت بسیار شدیدی داشت
    تمام لوازم و اتصالات منزل رو بررسی و تعویض کردیم مشکل کماکان پابرجا بود
    مخابرات میگه چون خط‌تون بوق داره یعنی سالمه
    پارس آنلاین میگه که کیفیت خط‌تون همینه! در صورتی که کیفیت خط من بسیار بالا بود و می‌دونم به صورت تعمدی کاری کردن کیفیت خط و در نتیجه استفاده‌ام از سرویس بیاد پایین...

دقیقا طبق اسکرین‌شات‌هایی که دوستان در صفحات قبلی گذاشته بودن و SNR رسیده بود به 6 یا پایین‌تر از اون، خط منم همینطوری شده...

قصد شکایت دارم
    به نظرتون چی بنویسم و دقیقا توی متن شکایتی علیه پارس آنلاین بنویسم یا مخابرات یا هر دو؟!
    آیا احتمالش هست که تاثیر بدن؟ چون SNR خط من قبلا زیر 20 نبود و به راحتی تا اینترنت 30 مگ هم می‌کشید
    پارس مدت زیادی برای من مشکل نوسان snr داشت.الان هم شاید 6،7 ماه یا بیشتر هست که این مشکلو نداره.نمیدونم چیکار کرده که این مشکلو حل کرده ولی تقریبا من این اواخر که مشکل داشت بیخیال زنگ زدن به پشیبانی و شکایت به سامانه بودم.حرفایی که تحویل میدادن هم تکراری بود.

یه راه موقتی هم برای خودم درست کرده بودم به این صورت که وقتی نوسان snr پیش می اومد،پریز برق رو برای چند دقیقه درمی اوردم و دوباره میزدم تا snr ثابت بمونه.

البته بهتره قبلش چک کنید سیم تلفن،پریز تلفن،سوکت ها.ولی در کل مخابرات فقط وظیفه بوق رو داره.اگر بوق داشته باشه و بوق واضحی هم داشته باشید مشکل از مخابرات نیست و شکایت از مخابرات معنی نداره.

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

از ظهر قطعه به سلامتی. از های وب اومدم پارس یه مدت راحت بودم های وب پارس رو خرید، اینم شد مثل اون. انتهای دوره میرم شاتل امیدوارم که شاتلو دیگه نخره.

4. 5 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از دوستان کسی تجربه استفاده سرویس از داتک داشته ؟ چطوریاست کیفیتش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من 2 تا خط تلفن تو خونه مون دارم که روی هر دوتاش سرویس ADSL فعال کردم. در حال حاضر یکیش پارس آنلاینه و دیگری مخابرات هر دو هم سرویس 16 مگابیت (تو پارس سرویسم رو به پشتیبانی گفتم رو حالت گیمینگ واسم قراردادن ولی مخابرات حالت عادی و غیرگیمینگه) چیزهایی که میگم براساس تجربیات شخصی چند سالیه که نت مخابرات و پارس رو داشتم. ممکنه تو مرکز و یا شهر شما فرق داشته باشه ولی واسه من در حال حاضر وضعیت به این شکله که میگم
    از نظر پایداری سرعت دانلود و پینگ که مخابرات خیلی باثبات تر از پارس (پینگ 4.2.2.4 تو مخابرات بدون پکت لاست همیشه بین 130-140 و نه کمتر میشه و نه بیشتر (درحالیکه تو پارس روزها و موقع خلوتی شبکه پینگ 80-90 میلی ثانیه است ولی شبها میشه 180-220 میلی ثانیه که افتضاحه) سرعت دانلود 16 مگ هم تو مخابرات حدود 1.7-1.8 مگابایته و ربطی به روز و شب و تعطیلی و غیر تعطیل بودن نداره و همیشه ثابته (ولی تو پارس موقع خلوتی هم تک کانکشن و هم با idm سرعت همین 1.8 مگابایته ولی شب ها مخصوصا شب های ایام شنبه تا چهارشنبه و روزهای غیرتعطیل به مدت 3 ساعت سرعت دانلود چه تک کانکشن و چه با idm حتی تا 1/3 هم کم میشه و به حدود 600 کیلوبایت میرسه و مشکل دانلود از گوگل پلی هم وجود داره ضمنا مشکلات با وی پی ان و قند شکن هم بیشتر از مخابراته) ولی تو مخابرات سرعت تک کانکشن تو روز 1.4 مگابایته و تو شب فقط بین 11-12 شب به حدود 1.2 مگابایت میشه که بازم خیلی بهتر از پارسه که به کمتر از 600 کیلو بایت میرسه و حتی سرعت دانلود منیجرشم همین میشه ضمنا همون طور که گفتم سرعت با idm تو مخابرات ثابته)
    ضمنا هر دو خطم به علت نزدیکی به مرکز مخابراتی و سیم کشی جداگانه که از دم در سیم مستقل به مودم کشیدم مشکل نویز ندارن و دانلود و آپلود روی حداکثر کشش خط بسته شدن (دانلود همون 16 مگ و آپلود 1 مگ رو راحت جواب میدن)
    مشکل دانلود از گوگل پلی هم قبلا مدتی در مخابرات وجود داشت ولی الان برطرف شده اما تو پارس مثل سایر موارد افت کیفیت افت شدید سرعت و عملا غیر ممکن شدن دانلود و آپدیت گوگل پلی تو ساعات خاص وجود داره
    ضمنا من قراردادم رو با مخابرات ماه به ماه تمدید می کنم ولی تو پارس اشتباه کردم و قبل از عید من هم با وسوسه شدن به علت تخفیف و همچنین سابقه خوب 3 ساله که از پارس سراغ داشتم متاسفانه 1 ساله تمدید کردم که این وضعیت برای نتم به وجود اومد و بعد فهمیدم علتش تغییر مدیریت شرکت هست و چون تجربه های وب هم دارم میدونم مالک و مدیر فعلی پارس که مالک و مدیر های وب هم هست اصلا به کیفیت اهمیت نمیده و به شدت به دنبال سودجویی از طریق کم فروشی هست و پهنای باندی که برای شرکت میخره اصلا متناسب با تعداد یوزرها نیست و به همین علت به محض اینکه پهنای باند شبکه پر میشه سرعت و کیفیت به شدت افت میکنه در حالیکه به نظرم تنها وظیفه یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت همین تخصیص پهنای باند متناسب با نیاز و تعداد کاربران و قراردادهاشون هست که فرد مذکور (مالک های وب و پارس) با نادان فرض کردن مشتری ها همین تنها وظیفه اش رو انجام نمیده و فقط به دنبال خالی کردن جیب مشتری ها و سرگرم کردن مشتری ها با بهانه ها و دروغ تراشی های پشتیبان های بیچاره است (دقیقا همین وضعیت افت و نوسان شدید کیفیت تو های وب هم بود و اونجا حتی قطعی هم به علت اوج مصرف شبکه زیاد داشتم) به همین علت اطمینان دارم اوضاع پارس بهتر نخواهد شد و مسلما بدتر میشه ضمنا دو بار تو 195 شکایت کردم که هر باز با قول اینکه این وضعیت موقته و اضافه کردن 5 روز به ازای هر ماه که این مشکل وجود داشته به عنوان جبران خسارت شکایتم رو مختومه کردن ولی مشکل حل نشد و حتی هرکاری کردم که خطم رو تخلیه و پولم رو پس بگیرم گفتن قبلا این طوری بوده که پول مانده از سوریس رو بهت برمی گردوندن ولی الان 2-3 ساله که به هر دلیلی بخوای از پارس آنلاین بری و خطت رو تخلیه کنی هیچ مبلغی بهت بر گردونده نمیشه
    مخابرات تا حدود 2-3 سال پیش جالب نبود ولی الان حدود 1 سالی هست که پهنای باند مناسبی رو داره به مشتری ها ارائه میده و به همین علت ثبات و کیفیتش نسبتا خوبه و از سایر شرکت ها خیلی بهتره (ظاهرا تو بخش ADSL فقط شاتل از نظر کیفیت مثل مخابرات و یا بهتر از اونه و سایر شرکت ها هم از نظر تعداد مشتری ها و هم از نظر کیفیت تحویلی اینترنت و به خصوص ثبات در طول شبانه روز و ایام مختلف هفته خیلی از شاتل و مخابرات ضعیف ترن) دقیقا برعکس پارس آنلاین که تا اواخر سال 97 جز بهترین شرکت های اینترنتی بود و ثبات و کیفیت خیلی خوبی داشت ولی الان حدود 4-5 ماهه که خیلی ضعیف بی ثبات و بد شده
    حالا به نظرم باز شما اگه از مخابرات یا پارس یا هرجای دیگه که خواستی بگیری 1 ماهه بیشتر نگیر چون اوضاع شرکت ها ممکنه فرق کنه ولی الان به نظرم ارزش داره اگه میتونی خطت رو از نت مزخرف پارس تخلیه کنی و بری از مخابرات بگیری اگر بد بود چون قراردادت 1 ماهه هست اون موقع باز میتونی بری یه شرکت دیگه (مثل خود پارس یا ...)
    دوستان اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم
    سلام
    من میخواستم از پارس تخلیه کنم از های وب بگیرم، گقتم شاید پارس خریداری شده، دیگه توجهی به کیفیت نداره. الان یعنی های وب هم مشکل افت سرعت داره؟ یکی از دلایلی که خواستم از های وب بگیرم این بود که سرویس های بلند مدت با قیمت و FUP کمتر و سرعت بالاتر داره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من میخواستم از پارس تخلیه کنم از های وب بگیرم، گقتم شاید پارس خریداری شده، دیگه توجهی به کیفیت نداره. الان یعنی های وب هم مشکل افت سرعت داره؟ یکی از دلایلی که خواستم از های وب بگیرم این بود که سرویس های بلند مدت با قیمت و FUP کمتر و سرعت بالاتر داره.
    من قبلا بای وب داشتم در ساعات اوج مصرف همیشه افت سرعت و پکت لاست و پینگ افتضاح و قطعی داشت الان در حال حاضر از های وب نت ندارم ولی مطابق گفته های دوستان های وب هم شبیه همین مشکلات پارس رو داره و همون طور که گفتم ظاهرا علتش دید مدیریت حاکم بر این دو شرکت هست که نت بی کیفیت میدن و اگر کسی شکایت کرد با اضافه کردن به مدت قراردادش و ... به قول خودشون جلب رضایتش میکنن
    حالا باز همین سوالتون رو تو تاپیک های وب از دوستانی که اونجا هستن سوال کنید ولی بازم تا جایی که من اطلاع دارم کیفیت های وب برخلاف کمیتش که ظاهرا سرویس های به صرفه و اقتصادی رو ارائه میده کیفیت اصلا جالب نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این مشکل کمبود پهنای باند نمیخواد درست شه؟ جدا خسته شدیم دیگه. سرویس 8 مگ خریدم خط رو 6 مگ بسته شده 3 مگابیتم سرعت میده :| پینگم که همون مواقعی با اینترنت کار داری فضایی میشه. آخر شب ها هم که اینترنت کلا تعطیله، پکت لاس هم دیگه عادی شده
    بقیه هم از اینا بدتر نباشن بهتر فکر نکنم باشن. کلی ISP عوض کردم تا رسیدم به پارس که هم پینگش خوب بود و هم شبانه رایگان داشت که اینم داغون شد رفت

9. 4 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

این مشکل کمبود پهنای باند نمیخواد درست شه؟ جدا خسته شدیم دیگه. سرویس 8 مگ خریدم خط رو 6 مگ بسته شده 3 مگابیتم سرعت میده :| پینگم که همون مواقعی با اینترنت کار داری فضایی میشه. آخر شب ها هم که اینترنت کلا تعطیله، پکت لاس هم دیگه عادی شده
    بقیه هم از اینا بدتر نباشن بهتر فکر نکنم باشن. کلی ISP عوض کردم تا رسیدم به پارس که هم پینگش خوب بود و هم شبانه رایگان داشت که اینم داغون شد رفت
    کلا adsl وضعیتش همینه.10 بار شکایت کردم از پارس به خاطر پکت لاست و افت سرعت اخرشم هیچی نشد.الانم افتادم دنبال تانوما ببینم چی میشه

11. این کاربر از ...Moein... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

وضعیت پیشگامان هم همینه

ظاهرا همه isp ها به مشکلات اینچنینی خوردن و همه مینالن ...

قبلا تو 24 ساعت 3-4 ساعتش سرعت محدود میشد الان فک کنم 3-4 ساعت سرعت محدود نمیشه بقیه ساعات سرعت محدوده !!

13. 3 کاربر از shakib zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فعلا isp ها دست به یکی کردن پهنای باند رو محدود و کیفییت رو پایین آوردن که بگن نمیصرفه برامون باید قیمت ها رو بالا ببریم. آقای وزیر هم بهشون گفتن شما کیفیت رو ببرید بالا تا افزایش قیمت توجیه داشته باشه قیمت‌ها رو که بحد مورد نظرشون رسوندن شیرش رو باز می‌کنند

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

15. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز از صبح سرعت من بین 0.5 مگابیت تا 2 مگابیت محدود شده و بالا نمیره زنگ هم زدم میگه مشکلی نیست و شبکه مشکلی نداره خیلی جالب هست از حجم FUP من هنوز 60 گیگ باقی مانده چند روز پیش از ساعت 8 شب اینجور میشد و سرعت کم میشد الان دیگه از ساعت9 صبح به بعد باید کلا از نت استفاده نکنی این جور که نمیشه هر وقت دوست دارن سرعت رو کم و زیاد کنن پس حقوق مصرف کننده چی میشه؟؟؟
    های وب و پارس انلاین باید جریمه بشن جریمه سنگین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •