تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 770 از 1547 اولاول ... 2706707207607667677687697707717727737747808208701270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مگه گفتن این سرویس ۱ ب ۱؟
    فکر نکنم اینو تقیر داده باشن
    ---------------------------------------------------
    الان مشکل اصلی من قیمته لیست های وب درومده اگه مبنا رو این قیمتا بگیریم
    ۴مگ در طرح جدید دارن میدن ۴۰ تومن
    الان ۴مگ دارم میدم ۱۹ تومن این اصلی ترین مورد
    مگر شاتل بیاد قیمتی فراتر بزاره که فکر نکنم اجازه داشته باشن
    دوستان اشتباه نکنین . شما با این سرویس می تونیدقابلیت استریم در ماه داشته باشید و نگران حجم نباشید . مثلا اگر 16مگ رو با 160 گیگ خارجی 80 تومن بگیرین اگر دانلودر خفن نباشین . می تونین خیلی راحت در ماه به صورت ناپیوسته استریم داشته باشید ..در سرویس های قبلی که شبانه بود فقط شب باید پا می شدین و فایل برای دانلود می زاشتین که برای من و خیلی ها که اطرافم هستن اینکار بیهوده بود . + اینکه شما هنوز می توانید با داشتن شبانه های همراه اول و سرویس های وای فای اینکارو انجام بدین . دانلودر ها بزرگترین ضربه را از این طرح خوردن ولی خیلیا از این طرح سود می برن . فقط یه جامعه اماری از اطرافتون بگیرین می تونین متوجه بشین خیلی ها به این قدرت دانلود نمی کنن . تنها مشکل بزرگی که این طرح داره برداشتن حجم نامحدود داخلیه !!!! که این زرنگی وزیر رو رسوند .... و دانلود گیم که باید یا از بازار خرید کرد یا به صورت شبانه همراه اول یا ساعتی های ایرانسل استفاده کرد ....در ضمن سرویس های اختصاصی هم هستن که رقم های بالایی دارن ولی محدودیت حجم ندارن که از 300 هزارتومن در ماه شروع می شوند تا چندین میلیون .......این طرح دقیقا به دانلودر ها وگیمر ها ضربه زد . تا کسانی که استریمر و مدیا باز هستند . نسبت جامعه هم درسته ....بیشتر مردم مدیا باز هستن !!!.پس اکثر جامعه در نهایت راضی خواهند بود .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

الان شخصي كه مصرف كمي داره ولي سرعت بالايي مي خواد بايد چه كار كنه
    بهترين راه نت سيم كارت احتمالا

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

دوستان اشتباه نکنین . شما با این سرویس می تونیدقابلیت استریم در ماه داشته باشید و نگران حجم نباشید . مثلا اگر 16مگ رو با 160 گیگ خارجی 80 تومن بگیرین اگر دانلودر خفن نباشین . می تونین خیلی راحت در ماه به صورت ناپیوسته استریم داشته باشید ..در سرویس های قبلی که شبانه بود فقط شب باید پا می شدین و فایل برای دانلود می زاشتین که برای من و خیلی ها که اطرافم هستن اینکار بیهوده بود . + اینکه شما هنوز می توانید با داشتن شبانه های همراه اول و سرویس های وای فای اینکارو انجام بدین . دانلودر ها بزرگترین ضربه را از این طرح خوردن ولی خیلیا از این طرح سود می برن . فقط یه جامعه اماری از اطرافتون بگیرین می تونین متوجه بشین خیلی ها به این قدرت دانلود نمی کنن . تنها مشکل بزرگی که این طرح داره برداشتن حجم نامحدود داخلیه !!!! که این زرنگی وزیر رو رسوند .... و دانلود گیم که باید یا از بازار خرید کرد یا به صورت شبانه همراه اول یا ساعتی های ایرانسل استفاده کرد ....در ضمن سرویس های اختصاصی هم هستن که رقم های بالایی دارن ولی محدودیت حجم ندارن که از 300 هزارتومن در ماه شروع می شوند تا چندین میلیون .......این طرح دقیقا به دانلودر ها وگیمر ها ضربه زد . تا کسانی که استریمر و مدیا باز هستند . نسبت جامعه هم درسته ....بیشتر مردم مدیا باز هستن !!!.پس اکثر جامعه در نهایت راضی خواهند بود .
    دوست عزیز مشکل شما اینجاست فکر می کنید کیفیت پایین اینترنت ایران بخاطر دانلودر هاست در حالیکه بخاطر چندین لایه فیلترینگی هست که بروش اجرا می کنن شما سایت IMDB رو باز کن ببین چه برسر این سایت اوردن با شبکه فیلترینگی که دارن
    نه عزیزمن هیچ تغییری نخواهد کرد همون که هست می مونه تازه شانس بیارید کلا ملیش نکنن بگن همینه که هست

4. این کاربر از babak13592006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منظور شما از استریم کردن این هست که تماشا کنی دیگه چون گه بخوای خودت استریم کنی با اینترنت ADSL این امکان وجود نداره و شما به سرویس با اپولود قوی نیاز داری مثل VDSL یا فیبر نوری

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مگه گفتن این سرویس ۱ ب ۱؟
    فکر نکنم اینو تقیر داده باشن
    ---------------------------------------------------
    الان مشکل اصلی من قیمته لیست های وب درومده اگه مبنا رو این قیمتا بگیریم
    ۴مگ در طرح جدید دارن میدن ۴۰ تومن
    الان ۴مگ دارم میدم ۱۹ تومن این اصلی ترین مورد
    مگر شاتل بیاد قیمتی فراتر بزاره که فکر نکنم اجازه داشته باشن
    بله در مورد سرعت اینو گفتن:

"نرخ بیت های (سرعت) اعلام شده در این جدول باید برای ۹۵ درصد زمان تضمین شود و در ۵ درصد زمان حداکثر می تواند به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد."

که تعریف عدم شیر سرویس خریداری شده و ارائه سرعت واقعی در همه زمانهای قرارداده (95 درصد زمان)

در مورد قیمت که گفتید شاتل قیمتی فراتر بزاره؛ باید یاداوری کنم قیمتها و سرعت ثابت و طبق لیست وزارت خواهد بود و رقابت بر اساس حجم و اپشنهای اضافی و تشویقی خود شرکتهاست

مثلا های وب در انتهای صفحه اعلام تعرفه نوشته که فشفشه همچنان باقیه (برای کسایی که دیگه خیلی حجم میخوان)
    شاتل هم میتونه نواوری هایی که تا حالا داشته به عنوان تشویق کابر به سرویسش اضافه کنه مثلا:

سرویس 4 مگ (نسخه اول): 30 گیگ 40 تومن
    سرویس 4 مگ (نسخه دوم): 10 گیگ 40 تومن + اجازه استفاده از شاتلند

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

الان شخصي كه مصرف كمي داره ولي سرعت بالايي مي خواد بايد چه كار كنه
    بهترين راه نت سيم كارت احتمالا

توی جدول قیمتهای جدید سقف قیمت هستن.یعنی احتمال داره بسته های با حجم کم و سرعت بالا ولی قیمت کمتر از سقف مجاز قیمت هم ارائه بشه.مثلن میشه ده گیگ با سرعت چهار مگ رو بفروشن ۲۵ تومن.

Sent using Android ForumReader app

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض ADSL Shatel / شرکت شاتل

توی جدول قیمتهای جدید سقف قیمت هستن.یعنی احتمال داره بسته های با حجم کم و سرعت بالا ولی قیمت کمتر از سقف مجاز قیمت هم ارائه بشه.مثلن میشه ده گیگ با سرعت چهار مگ رو بفروشن ۲۵ تومن.

Sent using Android ForumReader app
    بازم فكر نكنم براي كم مصرف ها به درد بخوره
    الان صبا نت رو دارم تمديد ميكنم
    سرعت تا ١٦ و ٦٠ گيگ رو ميده ٦٠ تومان يكسال
    اين سرويس براي كم مصرف ها عالي
    هم سرعت داره و هم حجم
    البته اگر شاتل زمان رو تمديد كنه بازم بد نيست فقط حجم بخري اونم تو جشنواره فقط

------------

اين رو از صبانت تمديد كردم
    قيمت ش عالي
    دو سال ١٦٠ گيگ بين المللي ١٤٥ در مياد

Last edited by srx190d; 28-11-2017 at 19:01.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما اینجاست فکر می کنید کیفیت پایین اینترنت ایران بخاطر دانلودر هاست در حالیکه بخاطر چندین لایه فیلترینگی هست که بروش اجرا می کنن شما سایت IMDB رو باز کن ببین چه برسر این سایت اوردن با شبکه فیلترینگی که دارن
    نه عزیزمن هیچ تغییری نخواهد کرد همون که هست می مونه تازه شانس بیارید کلا ملیش نکنن بگن همینه که هست
    اتفاقا منظور من این نبود اصلا هم بحث اینترنت ضعیف رو نزدم .چون در مرکز ها جدا سازی بخوبی انجام شده و افزایش یوزر باعث کیفیت پایین میشه !!!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منظور شما از استریم کردن این هست که تماشا کنی دیگه چون گه بخوای خودت استریم کنی با اینترنت ADSL این امکان وجود نداره و شما به سرویس با اپولود قوی نیاز داری مثل VDSL یا فیبر نوری

خیر منظور من استریم از لحاظ دیدن بود نه از لحاظ استریمر بودن ....با ای دی اس ال من با پارس روی 1080 ویدئو می بینم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه من تمدید کردن و فقط پول شبانه محاسبه شده یعنی دیگه حجم نمیدن و باید اضافه بخرم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •