تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 3347 اولاول ... 27067072076076676776876977077177277377478082087012701770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

واقعا اون کسی که اسم ایرانول رو انتخاب کرده خوب اسمی براش گزاشته .من متحیرم وقتی پهنا نداره پ چرا این قدر بسته اونم با قیمت فضایی میندازه به مردم .ادم اول میاد تجهیزات رو نصب میکنه توانایی ارایه که پیدا کرد بعد ارایه میده نه اینکه با همون کیفیت تخیلی که داره بیاد کلی تبلیغات کنه و در همین حین که کمبود پهنای باند داره قیمت ها رو هم ببره بالا و اینو هم افتخاری برای خودش بدونه .خداییش این سرعت داغون که مثل دیال اپه اسمش نسل سومه ؟ اگه اینطوریه که من هم adsl لم رو وصل میکنم به دیش و میگم چون سیمش به دیش وصل شده پس م ا ه و اره ایه و برا خودم کلی حال کنم ها ؟

3g زمانی نسل سومه که سرعت پایدار و بالا داشته باشه نه وقتی که فقط به واسطه تجهیزاتش به شبکه کانکت بشیم .

2. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میدونم جاش نیست ولی تعرفه مکالمه با المان ایرانسل چنده؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شما خودت تعرفه ها رو ببین... ولی بنده به شخصه بهت پیشنهاد نمی کنم... من چند وقت با فرانسه صحبت می کردم شارژ 2تومنی قشنگ تو 3-4دقیقه می کشید...

همراه اول معقول تره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با کمال احترام بنده روی صحبت شما نقد دارم.

1-چطور این کمبود پهنای باند روی اپراتورهای دیگه دیده نمیشه؟ و حتی رایتل اومده سرعت پایش رو گذاشته روی 1مگ و همراه اول هم الان داره 8تا 10 مگ میده فقط برای ایرانسل مشکل هست؟

2-اگر حرف شما درباره ندادن پهنای باند به ایرانسل درست باشه که خیلی بعید هست... باید بیاد قیمت رو بالا ببره که هیچ ربطی به کمبود پهنای باند نداره؟!

3-اینجا این سوال پیش میاد که من به عنوان مثال اپراتور الان کمبود پهنای باند شدید هم دارم خوب؟ میام قیمت بسته های اینترنت رو دوبله سوبله کنم یا به فکر حل مشکل بر میام؟!

4-درسته وارد کردن پهنای باند در انحصار هست ولی همین پهنای باند داره به همراه اول و رایتل هم میرسه! اونها اومدن 1شبه قیمت رو 100% افزایش بدهند؟

#تحریم_ایرانسل
    كاملا با حرفاي شما موافقم
    حتي رايتل ك به رماني لنگ ميزد الان يه شبكه ي استيبل داره ك سرعت رو ١ مگ ثابته
    همراه اول هم استيبله و رو ١٠ مگ...البته همراه اول چون مال مخابراته پهناي باندش مسلما بيشتره
    اما ايرانسل ميبينه اين وسط كمبود پهناي باند داره اما مطمين باشيد براش مهم نيست چون متاسفانه تو مملكت ما همه به فكر سود خودشون هستند و همه ميخوان به شبه پولدار شن
    سياست كثيف ايرانسل اينجاست ك با كلي پز اومد نسل ٤ داد و يوسيم كلي يوسيم فروخت حالا قيمتارو دو برابر كرد
    ايرانسل بايد يه كم از سود خودش ميزد و به پهناي باندش اضافه ميكرد

به نظرم اگر مردم تكوني به خودشون بدن ميتونن يه كاري بكنن
    بيايد براي اولين بار دست به دست هم بديم و يه تكوني بديم
    دوستاني هم ك واقعا نياز دارن خوب از اپراتور هاي ديگه استفاده كنند

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

5. 2 کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست خوبم arashaj74

1- این قیمتهایی که در سرویس دهنده های اروپایی مشاهده می کنید و به نظرتون زیاده به خاطر اینه که کف قیمت رو می بینید فقط... مشکل اینجاست سرویس دهنده اروپایی که باید 30-40 درصد درامدش رو به دولت بده و 20 درصد مالیات رو هم موقع محاسبه قیمت (ارزش افزوده) رو قیمت بکشه ، از طرف دیگه هزینه های حداقلی از اجاره بهای مکان تا هزینه تعمیرات و دستمزد مهندسان و کارکنان و ... بسیار بالاتر و چندین برابر ماست!!

دوست گرامی دقت داشته باشید که کف هزینه با متغیرهای اقتصادی بازار منطقه مذکور تعیین میشه (هزینه های معمولی شرکت در اون کشور، نرخ مالیات، هزینه زیر ساخت و تعمیرات و ...) برای همینم در کشوری مثل انگلستان قیمت حدقل برای یک سرویس که نباید از نرخ برق اون کشور کمتر بشه!!
    (الان معادل دلاری متوسط هر کیلوبایت برق انگلستان بالای 20 سنت هست !! که تو ایران به 3 سنت هم نمیرسه ...)

2- حرف حسابی گفته شد که باید جواب داده بشه:

فرمودند (به درستی) که ایرانسل سرمایه دلاری صرف نصب تجهیزات کرده برای همین گرون شدن تعرفه ها قابل توجیه...

با یه محاسبات ساده میشه نشون داد اشکال کار نه در نرخ تعرفه بلکه در زیر ساخت ضعیف شبکه کشوره که نمیتونه خواسته عزیزان سرمایه دار رو براورده کنه

اما محاسبات....
    نرخ سود مورد انتظار شرکت برای برگشت سرمایه رو 30-35 درصد در نظر میگیریم.
    هزینه ها رو هم حداکثر 1500 میلیارد تومن طبق یه خبری که تابستون خوندم .... تعرفه رو هم گیگی 5000 در نظر بگیریم

اگه به هر انتن BTS که تجهیزات نسل سه و چهار رو داشته باشه 100 مگ پهنا باند داده بشه که از اکثر ظرفیتش (و نه حتی همش) استفاده کنه . برای اون انتن محاسبات میانگینی رو داریم:

10 ساعت در روز 8 صبح تا 6 غروب استفاده کم از شبکه با نرخ 0.3 درصد ظرفیت انتن
    6 ساعت از 6 تا 12 حداکثر استفاده از شبکه با نرخ 0.7 درصد ظرفیت انتن
    8 ساهت هم از 12 تا 8 صبح استفاده خیلی کم از شبکه با نرخ 0.1 درصد ظرفیت انتن

با نرخ استفاده بالا هر انتن به تر تیب حالات گفته شده ترافیک زیر رو در هر روز به مشتری منتقل میکنه :
    1- 129 گیگ
    2--180 گیگ
    3-25 گیگ

که مجموعا در روز 334 گیگ رو منتقل میکنه

با محاسبه هر گیگ 5000 تومن در روز درامد از این آنتن به تنهایی 1670000 تومن خواهد بود یعنی سالانه 609555000 تومن

حالا اگه تنها 3000 انتن در کشور که مصرف بالاتری دارن طبق امار ، بهشون این پهنای باند داده بشه درامد ایرانسل از این 3000 انتن برابر 1827 میلیارد تومن خواهد بود!!

اما مشکل کار اینجاست که این انتنها نیاز به 300 گیگابیت پهنای باند دارن تا ارقام ذکر شده در محاسبات مربوطه بتونه محقق بشه!!

نتیجه گیری :

تعرفه های اینترنت فعلی نه تنها ارزان نیستند بلکه گران هم هستند (به هر دلیل از عدم پهنای باند گرفته تا سودجویی شرکتها)

واقعا تحلیل کار شده ای بود خسته نباشید میگیم به شما

7. 6 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست خوبم arashaj74

1- این قیمتهایی که در سرویس دهنده های اروپایی مشاهده می کنید و به نظرتون زیاده به خاطر اینه که کف قیمت رو می بینید فقط... مشکل اینجاست سرویس دهنده اروپایی که باید 30-40 درصد درامدش رو به دولت بده و 20 درصد مالیات رو هم موقع محاسبه قیمت (ارزش افزوده) رو قیمت بکشه ، از طرف دیگه هزینه های حداقلی از اجاره بهای مکان تا هزینه تعمیرات و دستمزد مهندسان و کارکنان و ... بسیار بالاتر و چندین برابر ماست!!

دوست گرامی دقت داشته باشید که کف هزینه با متغیرهای اقتصادی بازار منطقه مذکور تعیین میشه (هزینه های معمولی شرکت در اون کشور، نرخ مالیات، هزینه زیر ساخت و تعمیرات و ...) برای همینم در کشوری مثل انگلستان قیمت حدقل برای یک سرویس که نباید از نرخ برق اون کشور کمتر بشه!!
    (الان معادل دلاری متوسط هر کیلوبایت برق انگلستان بالای 20 سنت هست !! که تو ایران به 3 سنت هم نمیرسه ...)

2- حرف حسابی گفته شد که باید جواب داده بشه:

فرمودند (به درستی) که ایرانسل سرمایه دلاری صرف نصب تجهیزات کرده برای همین گرون شدن تعرفه ها قابل توجیه...

با یه محاسبات ساده میشه نشون داد اشکال کار نه در نرخ تعرفه بلکه در زیر ساخت ضعیف شبکه کشوره که نمیتونه خواسته عزیزان سرمایه دار رو براورده کنه

اما محاسبات....
    نرخ سود مورد انتظار شرکت برای برگشت سرمایه رو 30-35 درصد در نظر میگیریم.
    هزینه ها رو هم حداکثر 1500 میلیارد تومن طبق یه خبری که تابستون خوندم .... تعرفه رو هم گیگی 5000 در نظر بگیریم

اگه به هر انتن BTS که تجهیزات نسل سه و چهار رو داشته باشه 100 مگ پهنا باند داده بشه که از اکثر ظرفیتش (و نه حتی همش) استفاده کنه . برای اون انتن محاسبات میانگینی رو داریم:

10 ساعت در روز 8 صبح تا 6 غروب استفاده کم از شبکه با نرخ 0.3 درصد ظرفیت انتن
    6 ساعت از 6 تا 12 حداکثر استفاده از شبکه با نرخ 0.7 درصد ظرفیت انتن
    8 ساهت هم از 12 تا 8 صبح استفاده خیلی کم از شبکه با نرخ 0.1 درصد ظرفیت انتن

با نرخ استفاده بالا هر انتن به تر تیب حالات گفته شده ترافیک زیر رو در هر روز به مشتری منتقل میکنه :
    1- 129 گیگ
    2--180 گیگ
    3-25 گیگ

که مجموعا در روز 334 گیگ رو منتقل میکنه

با محاسبه هر گیگ 5000 تومن در روز درامد از این آنتن به تنهایی 1670000 تومن خواهد بود یعنی سالانه 609555000 تومن

حالا اگه تنها 3000 انتن در کشور که مصرف بالاتری دارن طبق امار ، بهشون این پهنای باند داده بشه درامد ایرانسل از این 3000 انتن برابر 1827 میلیارد تومن خواهد بود!!

اما مشکل کار اینجاست که این انتنها نیاز به 300 گیگابیت پهنای باند دارن تا ارقام ذکر شده در محاسبات مربوطه بتونه محقق بشه!!

نتیجه گیری :

تعرفه های اینترنت فعلی نه تنها ارزان نیستند بلکه گران هم هستند (به هر دلیل از عدم پهنای باند گرفته تا سودجویی شرکتها)
    ممنون از شما
    ولی اینجا هم دولت کم مالیاتی از اپراتورها نمیگیره
    یادمه تصویر چک حدود ۲۰۰ میلیارد تومنی که دولت بابت مالیات ۶ماهه اول پارسال از ایرانسل گرفته بود تو اینترنت پخش شده بود

9. این کاربر از arashaj74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون از شما
    ولی اینجا هم دولت کم مالیاتی از اپراتورها نمیگیره
    یادمه تصویر چک حدود ۲۰۰ میلیارد تومنی که دولت بابت مالیات ۶ماهه اول پارسال از ایرانسل گرفته بود تو اینترنت پخش شده بود
    دوست عزيز بنده به عنوان كارخانه دار ميگم مالياتي ك دولت ميگيره يك دهم كشور هاي اروپايي نيست
    تازه اگر پرداخت بشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

11. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حالا شما خودت تعرفه ها رو ببین... ولی بنده به شخصه بهت پیشنهاد نمی کنم... من چند وقت با فرانسه صحبت می کردم شارژ 2تومنی قشنگ تو 3-4دقیقه می کشید...

همراه اول معقول تره.
    یعنی واقعا با خط ثابت 150 تومنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی واقعا با خط ثابت 150 تومنه؟؟؟
    آره دیگه اگر گفته 150تومن همونه. برای اطلاع دقیق از هزینه تماس هم می تونید سرویس اطلاع از هزینه تماس فعال کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان دلار توی ایران 3 هزاره. اونجا که نمیان بگن 70 هزار میدیم 1 گیگ به قول شما . پول یک ساعت کارگری 10 دلار کمتر نیست .پس تو یه ساعت پول یگ گیگ نتش رو در میاره! من از نت موبایل خبر ندارم . ولی منم همین یک ماه پیش یه آشنا خونمون بود از آمریکا . گفت اینترنت 32 مگ وایرلس نامحدود ماهانه 40 دلار !
    ایرانم روزی به کارگر 20 تومن میدن

15. این کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب شما که قیمت ها رو با اپراتور های خارج از کشور مقایسه میکنید آیا میدونید هزینه هر لینک STM1 برای ISP ها ماهانه 24 میلیون تومن هزینه داره در حالی همین لینک تو خارج از کشور پنج تا شش برابر ارزون تره ؟

این مصاحبه با مدیر فنی پارس آنلاین رو بخونید تا علت گرون بودن اینترنت تو ایران رو متوجه بشین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •