این پیغام میگه فایل binkw32.dll داخل فولدر اصلی بازی خراب شده.
یا باید بازی رو دوباره نصب کرد یا فایل اصلی را از یکی بگیرید.
این پیغام میگه فایل binkw32.dll داخل فولدر اصلی بازی خراب شده.
یا باید بازی رو دوباره نصب کرد یا فایل اصلی را از یکی بگیرید.
جوابتونو در این پست دادم:
دیگه لازم به دادن پست در این تاپیک نبود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار تورنت رو مگه نداری نرم افزار torrent رو دانلود کن با اون باید فایل رو اجرا کنی تا دانلود کنه[/quote]
دستت درد نکنه، خیلی آقایی .
رفتم دانلود کردم .حالا فکر کنم بتونم آهنگش رو گوش بدم ...![]()
منظورتون از گیم کپی چی من که هر چی دنبال سایتی به این اسم گشتم نبود و اینکه توی My Doc فایلی به اسم Save Game وجود نداره و اگه ورژن بازی 1.03 نباشه کجا باید بریزم
این سیو گیم برات دانلود کردم و آپلود کردم چون گیم کپی لینک مستقیم نمیده
اگه 1.03 نباشه توی یه مسیر دیگه سیو ها قرار میگیره اگه اشتباه نکنم اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\Armin\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
کدوم دختره!؟ توی فونبوک گوشی دختر، فقط مالروی (یه همچین چیزی) هست! که اونم گوشیش روی پیغام گیره!نکنه باید بری از اون دختره fletzer بخری اونجایی؟ موبایلت رو درار به اون دختره زنگ بزن اول میری کافی نت میگه که باید به سایتی بری که ماشین برای فروش هست یه دختره هست می خواد ماشین رو بفروشه شمارش رو خود به خود بر میداره گوشیت رو درار بهش بزنگ
Last edited by P A R S A; 13-08-2009 at 18:28.
برای سیو ممنون اما من سیو رو کپی کردم اما از سیو قبلی خودم میاره و حتی سیو حودمو که پاک کردم اما باز عمل نکرد
بابا باید لود کنی دیگه شماره 11 رو لود کن بعد اینکه بازی رو اجرا کردی ESC بزن برو Load کن شماره 11 رو لود کن
منم فکر کنم که همون مأموریته .
اون دختره ، اگه اشتباه نکنم دختر رییس یکی از گروهک هاست . شما برای اینکه این مأموریت رو بری باید اول بری کافی نت بعد تو صفحه ی اصلی یه چیزی مثل auto نوشته .روی اون کلیک کن ، وارد سایت بروسی می شی اونجا تو منوی فروش ماشین باید دنبال یه ماشین feltzer صورتی باشی .
وقتی پیداش کردی شمارش رو یادداشت کن . از اینترنت خارج شو و با اون شماره تماس بگیر تا بعداً تو صفحه یه قرار برای فروش ماشین بیاد ...
اگه خواستی بقیه ی مرحله رو هم توضیح می دم ...![]()
midonam baba load mikonam ama nemiad
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)