تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 860 اولاول ... 270670720760766767768769770771772773774780820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

12

کسی magical melody رو دانلود کرد؟؟!!.....................بازیش میکنین یا ......؟!
    می بینم که همه از مزرعه دار اصلی یعنی back to nuture ناامید شدید خوب باید زودتر از اینها دست از این بازی می کشیدید الان که فکر می کنم بی خود 10 سال خودمون رو علاف این بازی کردیم البته این بی انصافیه که نگیم این بازی بازیه بسیار خوبی در نوع خودش بوده ولی طی این 10 سال از دیدن عروسک جادویی - فلوت جادویی - کمباین - آبپاش مزرعه - سگ های شکارچی و ... و البته بزرگترین این قضایا رفتن به شهر نا امید ناامید شدم و دیگه فکر نمی کنم هیچ وقت سراغ سری بازی های مزرعه دار برم ولی بازم اگه یه عکسی از این موارد بالا گیر آمد 100% میام و دوباره بازی رو شروع می کنم

2. 2 کاربر از kasrasimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H@/\/\ID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ❤❤❤❤ IRAn❤

پيش فرض

آقایون با گرافیک ترین و بهترین ورژن کدومه دانلود کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

آقایون با گرافیک ترین و بهترین ورژن کدومه دانلود کنیم؟
    tree of tranquility و animal parade جدید ترین و با گرافیک ترینا هستن که واسه کنسول wii اومده و برایه اجرا رو کامپیوتر CPU i5 یا i7 باید داشته باشی

5. 2 کاربر از Arash-30r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

arash-30r7 داش این بازی مجیکال ملودی حال نمیده هاروست مون خودمون باحالتر بود من هنوز نمیدونم تو این مجیکال ملودی مزرعه ام کجاست

راستی شهرم داره

7. 2 کاربر از time.shift بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H@/\/\ID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ❤❤❤❤ IRAn❤

پيش فرض

سی پی یو 8150 دارم مشکلی نیست ولی اینا هیچ کدوم هاروست مون نیستن که...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

عزیزم اینا نسخه های دیگر هاروست مون هستند مثلا ما میگیم نسخه ای از هاروست مون:بازگشت به طبیعت گرفتی

10. این کاربر از time.shift بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

arash-30r7 داش این بازی مجیکال ملودی حال نمیده هاروست مون خودمون باحالتر بود من هنوز نمیدونم تو این مجیکال ملودی مزرعه ام کجاست

راستی شهرم داره
    خداییش راست میگی هیچکدوم به پایه back to nature نمیرسن.....اونم که حالمونو گرفت همه چی توهم ذهن بیمار نویسنده بود....

سی پی یو 8150 دارم مشکلی نیست ولی اینا هیچ کدوم هاروست مون نیستن که...
    Harvest moon Animal parade
    Harvest moon tree of tranquility
    مشکل حل شد !!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل کوچولویی با cpu دارم الان وقتی به اطلاعتم نگاه می کنم می نویسه cpu 3.00gh ولی بعضی جاها شنیدم می گن cpu 7000 این یعنی چی ؟ یعنی مال من 3000 است یا 300 خواهش می کنم یکی جواب بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل کوچولویی با cpu دارم الان وقتی به اطلاعتم نگاه می کنم می نویسه cpu 3.00gh ولی بعضی جاها شنیدم می گن cpu 7000 این یعنی چی ؟ یعنی مال من 3000 است یا 300 خواهش می کنم یکی جواب بده
    اون سرعت Cpu هست که بهش میگن گیگاهرتز GIGAHERTZ مدل های پایین تر با واحد مگا هرتز MEGAHERTZ بیان میشن مگا هرتز یعنی اینکه cpu می تونه یک ملیون دستور رو در یک ثانیه پردازش کنه گیگاهرتز یعنی اینکه CPU می تونه یک میلیارد دستور در ثانیه پردازش کنه cpu های امروزه همشون قابلیت میلیاردی دارند و cpu های مگاهرتزی بازنشسته شدن و تولید نمی شن اگر احل بازی های گرافیکی و نرم افزار های سنگین هستی باید سعی کنی پردازنده ای انتخاب کنی که Gigahhertz بالاتری داشته باشه درود بر شما موفق باشین.

14. 2 کاربر از Alireza.Attractive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اون سرعت Cpu هست که بهش میگن گیگاهرتز GIGAHERTZ مدل های پایین تر با واحد مگا هرتز MEGAHERTZ بیان میشن مگا هرتز یعنی اینکه cpu می تونه یک ملیون دستور رو در یک ثانیه پردازش کنه گیگاهرتز یعنی اینکه CPU می تونه یک میلیارد دستور در ثانیه پردازش کنه cpu های امروزه همشون قابلیت میلیاردی دارند و cpu های مگاهرتزی بازنشسته شدن و تولید نمی شن اگر احل بازی های گرافیکی و نرم افزار های سنگین هستی باید سعی کنی پردازنده ای انتخاب کنی که Gigahhertz بالاتری داشته باشه درود بر شما موفق باشین.

دوست عزیز منمنون از پاسخت اما این جواب سوال من نیست من میگم cpu من الان 3000 محسوب میشه یا 300

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •