تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 1364 اولاول ... 2706707207607667677687697707717727737747808208701270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام فرانک جان

خوب هستی؟

ممنون .مرسی از احوالپرسیت

1- چرا واسه ادامه تحصیل مدیریت را انتخاب کردی؟

چند تا دلیل داشت یکی از دلایلش این بود که قبول شدن تو رشته خودم مشکله . اما دلیل اصلی علاقه من به این رشته است مثلا توی مدیریت بازرگانی چند تا درس هست که من با علاقه زیادی دنبالشون میکنم مثل: اقتصاد خرد و کلان و بازاریابی

2
    - انشا نویس خوبی بودی ؟

بله . هنوز که هنوزه اگه خواهر کوچیکه من بخاد انشا بنویسه میاد سراغ من . این علاقه به نوشتن از بچگی تو من بوده . الان هم علاقه شدید به نوشتن آرا و افکارم دارم

3
    - هیچ وقت توی شب شعر شرکت کردی؟ اصلا علاقه داری به شعرها یا نوشته های بقیه گوش بدی ؟

بله قبل از دانشجو شدن زیاد شرکت میکردم .یه دوستی داشتم که با هم می رفتیم و در این جلسات شرکت میکردیم . تو دوران دانشجویی هم کم وبیش تو این جلسات شرکت میکردم . بله علاقه دارم . چون فکر میکنم میشه با این نوشته ها و شعرها اطرافیان رو بهتر شناخت.

4
    - بیشتر اوقاتت را با خانواده می گذرونی یا با دوستات؟

بیشتر اوقات تنها هستم به خاطر اینکه در واحدی جدا زندگی میکنم خیلی با خانواده نیستم (معمولا سر شام و نهار میرم پیش خانواده ام) . با دوستان ام هم زیاد وقت نمیگذرونم چون وقت زیادی برای این کارا ندارم

5
    - هیچ وقت شده کسی برات جالب باشه بری صندلی داغشو بخونی ؟

من کلا آدما برام جالبن . یه عادتی که دارم بعضی وقتها که میرم بیرون یه جایی واسه نشستن پیدا میکنم و رفتار آدمها رو زیر نظر میگیرم خیلی چیزهای جالبی میشه کشف کرد مطالعه رفتار دیگران رو دوست دارم . مثلا بعضی روز ها که میرم بیرون تصمیم میگیرم به رنگ لباس ها دقت کنم بعضی وقت ها به کفش ها و... از این منظر چیزهای زیادی آموخته ام . صندلی داغ اکثر بچه ها رو خوندم چون میخام ازشون شناخت بدست بیارم.

6
    - عضویت توی فروم چه استفاده هایی برات داشته ؟

بزرگترین استفاده اش این بوده که دوستان خوبی پیدا کردم . مثلا یه فورم که الان وجود نداره دوست هایی داشتم که الان رفت و آمد خانوادگی با هم داریم . تو پی سی ورلد هم دوستان نازنینی پیدا کردم که واسم خیلی عزیزن.
    از اطلاعات دوستان هم استفاده میکنم و تاپیک های مورد علاقه ام رو مطالعه میکنم

7- می شه چند نفری را که توی فروم باهاشون صمیمی تر از بقیه هستی اسم ببری؟

تعدادشون زیاد نیست اما اینا رو نام میبرم:

Amin , asalbanoo,amintnt,metalzadeh, و این اواخر هم payan عزیز

8
    - وقتی حافظ می خونی فقط لذت می بری یا به فکر تفسیر عرفانی شعرش هم هستی ؟

فقط لذت میبرم . وقتی حافظ میخونم اون قدر غرق در لذت میشم که تفسیر رو فراموش میکنم .

9
    - تا حالا تئاتر بازی کردی ؟

بله . دوران دبستان و راهنمایی زیاد بازی میکردم . یکی از آرزوهام اینه که یه روز بتونم تو تئاتر " در انتظار گودو " بازی کنم .

10- یکی از ترانه های مورد علاقه ات ؟

دو تا میگم یکی فارسی و دیگری خارجی

فارسی : آهنگ زیبای هوس از معین ( برای من نوشته گذشته ها گذشته / تمام قصه ها هوس بود/ برای او نوشتم / برای تو هوس بود ولی برای من نفس بود)

خارجی : آهنگ زیبای no volver از جیپسی کینگ (همون آهنگی که توی سریال راه بی پایان میزاره)
    صدای جیپسی کینگ تو این آهنگ غم زیادی داره یه جوریه که من میگم واسم تجسم غمه این ترانه .

مرسی . موفق باشی

من هم متشکرم از شما . موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    منظورم خیلی واضحه

در زیر آواتار هر شخص یه قسمتی نوشته

من قبلا گذاشته بودم : روی درخت

ولی الان نوشتم: ----------------(نیگا کن ببین چی نوشتم)

میخواستم ببینم شما دلیلشو میدونی؟؟؟

ممنون
    مهدی
    سلام شرمنده من یک کم خنگ شدم.
    والا نمیدونم .سئوالات سخته مهدی جان .

اما فکر کنم شرایط حال حاضرت باعث اینکار شده یه کم هم تو امضات هم تو محل سکونت بوی نا امیدی می آید امیدوارم این طور نباشه یه جور نا امیدی و خستگی من می بینم

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز و گرامی (متاسفانه نامتون رو نمیدونم )

خیلی به بنده محبت دارید . امیدوارم لایق این همه تعریف و تمجید باشم .

فقط در جوابتون میتونم بگم خوشحالم که پاسخ ها رو میخونید این برای من مایه مباهات است .

اگه سئوالی داشته باشید خوشحال میشم در خدمتتون باشم.

امیدوارم شما هم در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشید

ارادتمند شما مهرداد

سلام مهرداد جان
    کوچیک شما مــجتبی هستم .
    ممنونم از لطفت

یه سوال :
    فیلم Coffee And Cigarettes رو دیدی ؟
    اگه دیدی میشه یه نفد یکی دو خطی واسه ش بگی ؟

ممنونم

یا حق

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

یه چنتا سوال دیگه

1- از چارلی چاپلین سوال میکنن که خوشبختی چیه؟؟؟ میدونی چه جوابی داد؟؟؟

متاسفانه نمیدونم چی پاسخ دادع

2- روزی فردی برای ماهیگیری به کنار رودخانه میرود.........طعمه را به قلاب انداخته و ان را داخل رودخانه می اندازد......بعد از چند لحظه یک ماهی به قلابی گیر میکند.....این شخص هم قلاب را بیرون میکشد......ولی خبری از ماهی نیست.....در حالی که طعمه کاملا سالم و دست نخورده هستش.....فکر میکنی چرا؟؟

نمیدونم (این ها رو بزار روی خنگ بودن من)

3- آیا با این اسمایلی موافقی؟؟

بله کاملا اپرا جز مرورگرهایی که کم و بیش ازش استفاده میکنم.

4- با این یکی چطور؟؟

فایرفاکس که مرورگر محبوبمه و الان تمام پیج ها رو با فایرفاکس باز میکنم . ازش هم خیلی راضیم مخصوصا به خاطر اکستنشن های فوق العاده اش

5- یه سوال کامپیوتری دارم:
    موس من Genius و از نوع اپتیکال هستش .....بعضی وقتا که کامپیوتر را روشن میکنم و وارد ویندوز میشم...موسم کار نمیکنه(حرکتی نمیکنه)...بنده ناچار هستم که سیستم را مجدد راه اندازی کرده و کابل موس را از پشت سیستم در بیارم ویک فووووووووت بکنم ومجدد جا بندازم...(حالا فکر میکنی مشکل از کجاست؟؟؟ ضمن اینکه با موس قبلی هم این مشکلو داشتم من!!! اون موسم هم Genius بود ولی از نوع کاملا ساده)
    آیا تمام موسهای Genius این مشکلو دارن؟؟

شایدایراد از پورت باشه از چه رابطی استفاده میکنید ps2 یا usb ؟

6- ببینم جمله سازیت در چه حده؟؟
    عقرب----صندلی داغ---ملاغه----کلاغه----تفنگ----خزنده-----پرنده----چکش---تلویزیون-----تفکر

یعنی همه رو باید تو یک جمله بیارم این که خیلی مشکله .
    هرچی فکر کردم نتونستم جمله بسازم.

7- بین هر دو گروه یکی رو انتخاب کن

irancell--------------tci

چون من کلا با تصدی گر دولت در حوزه های مختلف مخالفم و طرفدار خصوصی سازی هستم ایرانسل رو انتخاب میکنم
    مربا ---------حلزون

مربا

p30world-------------forum.p30world

forum.p30world

با تشکر

قربان شما

معذرت میخام اگه نتونستم جوابهای خوبی به سئوالاتتون بدم این رو بگذارید رو کم سوادی من

پیروز باشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

یادم رفت اصلا اومده بودم این سوال اول را ازت بپرسم ها (!!!! )

در خدمتتون هستم

1- بهترین داستان کوتاهی که خوندی چی بوده ؟
    اصلا به داستان کوتاه علاقه داری؟

بله خیلی علاقه دارم و با برنامه ای که تو کتاب خوندن دارم همیشه داستان کوتاه پایه ثابت مطالعه هام هستش.

خب من اگه بخام همشو لیست کنم که خیلی میشه اما چند تاشو این جا نام میبرم از داستان کوتاه های ریموند کارور خیلی خوشم میاد مجموعه رابطه ، پاکت ها ، وقتی از عشق حرف میزنیم رو خوندم . تو کتابهای جدید از مجموعه "خوبی خدا" که نشر ماهی با ترجمه عالی امیر مهدی حقیقت منتشر کرده خیلی خوشم میاد . داستان های کوتاه آمریکای لاتین با ترجمه عبدا.. کوثری هم عالیست اما بریم سراغ اصل مطلب . یکی از بهترین هایی که حوندم داستان زیباترین غریق جهان بود داستانی بسیار زیبا از بزرگترین نویسنده (به زعم من) قصه گو ، گابریل گارسیا مارکز . داستان درباره یک آدمی ست که غرق شده که بسیار گنده و چاق و البته زیباست و روزی توسط اهالی دهکده ای جسدش پیدا میشود اهالی به فکر این میفتند که بفهمند او کیست آنها حتی به روستاهای مجاور سر میزنند اما با واقعیتی عجیب روبرو می شوند او را کسی نمیشناسد . حال زن های آبادی دور جسد او را گرفته اند و درباره زمانی که زنده بوده تصویر سازی میکنند یکی از چاقی اش می گوید یکی از زیباییش و.....

داستان زیبایی است توصیه میکنم بخونیدش

دو سه تا داستان هم خوندم که نمیشه بهشون گفت داستان کوتاه بیشتر نانو فیکشن هستند در اینجا چند تاشون رو مینویسم :

تو بايد چشم هاي سبز داشته باشي

هرروز به پست خانه مي رفتم. آن جا همه مرا ميشناختند و ميدانستند كه منتظر نامه ي تو هستم ، به همين خاطر بود كه وقتي چشمشان به من مي افتاد ، دست از كار ميكشيدند و اظهار تاسف ميكردند كه هنوز نامه ات نرسيده است.
    رفته رفته اتفاقي كه نبايد مي افتاد ،افتاد . تو در پست خانه مشهور شدي . حالا ديگر ماههاست كه به پست خانه نميروم چرا كه پست چي ها نديده عاشقت شده اند و مطمئنم اگر نامه اي هم بفرستي به دست من نمي رسد .
    آن ها هر روز به خانه من مي آيند و از شكل و شمايل تو ميپرسند و اصرار ميكنند كه برايشان از تو بگويم . دوست دارند هر روز چيزهاي تازه اي از تو بدانند اما من ديگر گفتني ها را درباره تو گفته ام و حرف ناگفته اي درباره ي تو ندارم .
    با اين همه تا آنها روياهايشان را از دست ندهند باز حتي به دروغ هم كه شده از تو ميگويم و ديگر در گفته هاي من رنگ چشمانت تغيير يافته ، نامت عوض شده و قد كشيده تر شده اي.
    خلاصه اينكه با شكل تازه ات بيچاره ام كرده اي.حالا تو بايد آن باشي كه آنها ميخواهند .
    حالا بايد تو تغيير كني . لعنتي! تو بايد چشمهاي سبز داشته باشي.
    ایشالا فیلمنامه ای بر اساس این داستان خواهم نوشت.

تصادف

من داشتم این جا می آمدم که تصادف کردم . ناگهان یک ماشین آمد و مرا زیر گرفت . وقتی می خواستم از عرض خیابان رد شوم این اتفاق افتاد .جنازه ام را گوشه ی خیابان در برف رها کردم و آمدم اما کاش نمی آمدم. نه مرا می بینی و نه صدایم را میشنوی . کاش نمی آمدم ، من داشتم به دیدن تو می آمدم که مردم
    حسرت عجیبی تو این داستان هست که خیلی دوستش دارم.

افتخار پدربزرگ

همیشه به دندانش افتخار میکرد .اولین سالگرد ازدواجشان گذاشته بودش .وقتی میخندید صورتش خیلی جذاب میشد این را همیشه مادر بزرگ میگفت .
    اما امروز دیگر در دهانش نبود ، پدربزرگ دندان طلایش را برای خرج دفن مادر بزرگ فروخت.
    اتفاق نجات بخش

دستش را گرفت ، جلوی صورتش ، داشت از پا در می آمد .اتفاق دیروز و اضطراب اتاق عمل حسابی دخلش را آورده بود . تمام لحظه هایی که با پسرش گذرانده بود ، داشت از جلوی چشمش می گذشت .
    پسرش عاشق فوتبال بود وچند وقتی بود که هر دو باید با هم برای دیدن بازی تیم ملی می رفتند استادیوم ولی حالا توی بیمارستان بود و داشت پشت در اتاق عمل راه میرفت ، منتظر بود تا قلب یک مرگ مغزی را به قلب پسرش پیوند بزنند .
    از اطرافیانش شنیده بود که کسی که قرار بود برود تا پسرش زنده بماند ، یک پسر جوان بود که دیروز در راه ، رفتن به استادیوم تصادف کرده بود و دچار مرگ مغزی شده بود ، حالا پدر و مادرش اجازه داده بودند که عضوهایش اهدا شود .
    وقتی دکتر از اتاق عمل بیرون آمد و گفت که عمل پیوند پسرش موفق بوده رفت تا برای یک لحظه منجی تنها امید زندگی اش را ببیند . وقتی او را دید داشت از حال می رفت آخر آن منجی همانی بود که دیروز وقتی داشت با پسرش به سرعت به بیمارستان می آمد با او تصادف کرده بود و فرار را بر قرار ترجیح داده بود .آن جوان فقط 18 سالش بود
    چقدر این داستان شبیه فیلمهای کوتاهه . خیلی دوست داشتم بودجه داشتم اینو میساختم.

2- رابطه ات با بچه ها چه طوره؟

بچه ها رو تا 5 سالگی خیلی دوست دارم از بچه های پر رو و حرف گوش نکن هم خیلی بدم میاد . اما در مجموع رابطه ام با بچه ها خیلی خوبه چون برای اونها هم احترام خاصی قائلم

3- از وسائل تزیینی سنتی و دستی مثل روتختی های سنتی ، میناکاری و خاتم و .... خوشت می یاد ؟

بسیار زیاد . ایشالا داره قسمت میشه اواخر تیر به همراه مادرم سری به اصفهان بزنیم . تو اونجا ایشالا بیشتر با این هنرها آشنا میشم . خیلی دوست دارم از نزدیک کارشون رو ببینم.

4- هیچ وقت به ریشه ضرب المثل ها علاقه داشتی ؟ مطالبی تو این زمینه خوندی؟

من کلا به ریشه و بنیان مطالب خیلی علاقه مندم من هم تو فارسی و هم تو انگلیسی مطالعه داشتم تو ضرب المثل های فارسی و انگلیسی و تو آداب و رسوم و هم چنین خرافاتشون مطالعه کردم . نکات جالبی رو هم جمع آوری کردم .کتابهای "ضرب المثل های معروف ایران " و قند و نمک " رو خوندم . خیلی جالب ریشه این ها رو توضیح داده . مطالعه آداب و رسوم رو هم خیلی دوست دارم . مثلا می دونید چرا وقتی بچه ای دستش لای در میره یا میسوزه مادر بچه محل ضربه رو بوس میکنه ( انگلیسی ها میگن kiss it make better
    دلیلش به مصر باستان بر میگرده چون در آن زمان امکانات مثل الان نبوده و اگه کسی رو مار نیش میزده برای اینکه از مرگ حتمی نجاتش بدند قسمت مارگزیدگی رو می مکیدند تا سم را خارج کنند بعد این خرافه موند که اگر محل زخم را بوس یا میک بزنید خوب میشود .

بعد به یه سری مسائل هم خیلی دقت دارم و همیشه ذهنم رو پرسشگر بار آوردم تا حالا دقت کرده بودید که چرا نحوه چینش اعداد در تلفن و ماشین حساب متفاوت است ؟

5- نظرت راجع به رقص چیه ؟

اهل رقص نیستم اما از رقصیدن بدم نمیاد . دو تا از صحنه های مورد علاقه ام در سینما مربوط به رقصه یکی صحنه رقص پاچینو در فیلم بوی خوش زنه و دیگری صحنه رقص بسیار دیدنی اوما تورمن و تراولتا در داستان های عامه پسنده

6- از دوران جنگ ایران و عراق چیزی به یاد داری؟

موشک باران و صدای آژیر خطر رو به یاد دارم . مثل یک کابوس می مونست .

7
    - نظرت راجع به زبان عربی چیه ؟

چون از اعراب بدم میاد از زبونشون هم خوشم نمیاد

8- اگه موقعیتش پیش بیاد دلت می خواد خارج از ایران زندگی کنی؟

بله . اگه موقعیت پیش بیاد با وضعی که الان میبینم حتما مهاجرت میکنم.

9- می دونی روی مدال ادبیات نوبل چی نوشته شده ؟

نه نمیدونم .

10- اعتماد به نفست چه قدره ؟

اینو دیگران باید بگند . اما بهنظر خودم در حد خوبه

مرسی . این دیگه سری اخر سوال ها بود . واقعا با علاقه و حوصله جواب دادی ممنون
    موفق باشی

خواهش میکنم وظیفه بود . سعی کردم سئوالات این سری رو بیشتر رو جوابش وقت بگذارم امیدوارم وقتی در آینده به این صفحات نگاه میکنم خاطره ای خوش از اینهاتو ذهنم بمونه

ممنون شما هم پیروز وموفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اولیش که یوهان کرایوف گفته.
    دومیش هم سیف الله صمدیان، روزنامه نگار و عکاس- که از جمله دیوانگان فوتبال ایرانی هست- (البته با من یک کم تغییر گفتم)
    سومیش هم که گفتم نمی دونم فقط می دونم یک مربی انگلیسی نه چندان معروف گفته.
    حالا به نظر تو من برای بار دوم ریاضی 7 رو می افتم (چه ربطی داشت!) خودم که خیلی امیدوارم بیافتم
    ممنون از اینکه جواب دادی
    سیف ا.. صمدیان رو میشناسم

ایشالا که پاس میکنی

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

من و شما از چند نظر به هم شبيهيم . من هم مثل شما رانندگي بلد نيستم . اصلا خوشم نمياد .

دوست داري بري مسافرت دور دنيا ؟

چرا اي دي ياهوت رو در پروفايلت نزاشتي ؟

ممنون

بهروز

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

1- از چارلی چاپلین سوال میکنن که خوشبختی چیه؟؟؟ میدونی چه جوابی داد؟؟؟

متاسفانه نمیدونم چی پاسخ دادع
    جواب ایشون اینطور بود:
    خوشبختی فاصله یک بدبختی تا بدبختی دیگس....(به نظر من که تعبیر جالبی کرده)

2- روزی فردی برای ماهیگیری به کنار رودخانه میرود.........طعمه را به قلاب انداخته و ان را داخل رودخانه می اندازد......بعد از چند لحظه یک ماهی به قلابی گیر میکند.....این شخص هم قلاب را بیرون میکشد......ولی خبری از ماهی نیست.....در حالی که طعمه کاملا سالم و دست نخورده هستش.....فکر میکنی چرا؟؟

نمیدونم (این ها رو بزار روی خنگ بودن من)
    نه آقا این حرفا چیه؟؟؟؟ پاسخ این سوال به قسمتی ربط داره که من قرمزش کردم توجه کن
    ماهی به قلابی گیر کرد.... خوب حتما و لزوما این ماهی بیچاره نباید به قلاب این فرد گیر میکرد...ممکنه به یه قلاب دیگه گیر کرده

چون من کلا با تصدی گر دولت در حوزه های مختلف مخالفم و طرفدار خصوصی سازی هستم ایرانسل رو انتخاب میکنم
    ایول خیلی حال کردم....ای کاش بعضیها اینو بتونن قبول کنن

اما فکر کنم شرایط حال حاضرت باعث اینکار شده یه کم هم تو امضات هم تو محل سکونت بوی نا امیدی می آید امیدوارم این طور نباشه یه جور نا امیدی و خستگی من می بینم
    اتفاقا کاملا صحیح حدس زدی....به خاطر مشکالتی هستش که با شروع فصل تابستون برای من به وجود میاد.....

5- یه سوال کامپیوتری دارم:
    موس من Genius و از نوع اپتیکال هستش .....بعضی وقتا که کامپیوتر را روشن میکنم و وارد ویندوز میشم...موسم کار نمیکنه(حرکتی نمیکنه)...بنده ناچار هستم که سیستم را مجدد راه اندازی کرده و کابل موس را از پشت سیستم در بیارم ویک فووووووووت بکنم ومجدد جا بندازم...(حالا فکر میکنی مشکل از کجاست؟؟؟ ضمن اینکه با موس قبلی هم این مشکلو داشتم من!!! اون موسم هم Genius بود ولی از نوع کاملا ساده)
    آیا تمام موسهای Genius این مشکلو دارن؟؟

شایدایراد از پورت باشه از چه رابطی استفاده میکنید ps2 یا usb ؟
    برای من ps2 هستش....آخه میدونی مشکل وقتی جالب میشه که روی مادربرد قبلی هم همین مشکلو داشتم....با هردو موس...

=========================================

حالا یه سوال هم بکنم که پست الکی نداده باشم

شما میدونی موتورهای جستجویی مثل گوگل از کجا این همه پول در میارن؟؟(آخه موتورهایی مثل یاهو یه عالمه تبلیغات داره و میشه اونو توجیح کرد ولی گوگل یه سایت کاملا ساده ای داره)

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه چنتا سوال دیگه برام پیش اومده

1- آل پاچینو اهل کدوم کشوره؟؟؟

2- تو جوابهای فرانک خانم گفته بودین که به ریشه ضرب الامثلها خیلی علاقه دارین
    میتونین ریشه این چنتا ضرب الامثل را برام بگین؟؟(فقط یه خلاصه و کلی هم بگین ممنون میشم)

- موش تو سوارخش نیمرفت جارو به دمش بست
    -هرکه بامش بیش برفش بیشتر
    -

بازم ممنون که وقت میزارین و با حوصله پاسخ سوالاتو میدین

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز (اسم شریفتون رو نمیدونم )

بدبختی دو بار فرستاده شد ولی بی خیال چندتا سوال می پرسم:
    تا حالا شده یکی از تیمهای محبوبت ببازه شب نتونی بخوابی؟ کدومش؟

خوب آره پیش اومده . بدترین شب فوتبالی من شبی بود که ایران از بحرین باخت و از صعود به جام جهانی بازماند و به پلی آف رفت . من نمیتونستم باخت ایران رو باور کنم هنوزم نمیتونم باور کنم که ایران اون بازی رو باخت باشه
    توی بازیهای باشگاهی هم وقتی رئال تو خونه 3 تا از بارسا خورد شب خوابم نبرد .

ادر حال حاضرچه تیمی در دنیا بهترین شیوه فوتبال بازی می کنه؟

من سبک بازی لیون رو دوست دارم سبک بازی آرسنال رو هم می پسندم اماامسال هیچ تیمی به دلم ننشست اما پارسال انصافا بارسلونا بهترین فوتبال رو ارائه داد .
    سبک بازی آرژانتین رو هم در جام جهانی اخیر دوست داشتم.

گر رئیس فیفا بودی کدوم یک از این قانونها رو اول بر می داشتی (به ترتیب بنویس کدومش ظالمانه تره)
    پنالتی، گل زده در خانه حریف، تعیین قهرمان با نگاه به بازی مستقیم

مطمئنا پنالتی . هر وقت بازی به پنالتی میرسه چنان استرسی منو میگیره که نمیشه توصیفش کرد .

میگن مربیهایی که خودشون فوتبالیست نبودن میخوان هر جور شده جام ببرند ولی مربیایی که فوتبالیست بودن ترجیح میدن تیمشون فوتبال زیبا بازی کنه و ببره( که البته فعلا هیچ ارزشی برای مدیران نداره)

این بحث رو تو تلویزیون شنیدم . در مورد همه صادق نیست . مگه کاپلو بازیکن نبوده ؟ اون چرا نتیجه گراست . اما در مورد بیشتر مربی های نتیجه گرا به نظرم صادقه.

یه چیز دیگه هم میگن اینکه چلسی تا مجبور نباشه حمله نمی کنه. مثلا بازی برگشت چلسی آرسنال تا عقب نیافتاد یک حمله هم نکرد اما بعدش طوفانی بازی کرد (می خوام بگم مورینیو تماشاگرها رو از دیدن فوتبال زیبا محروم می کنه)

خب اینو باید بزاری به حساب استراتژی بازی چلسی . این همه بازی رو تو لیگ برتر پس چطوری برده ؟ اگه حمله نکنه باید شانسی گل بزنه . همه بازی ها رو که نمی تونه شانسی برده باشه . خب با قسمت دوم حرفت موافقم تیمهای مورینیو زیبا بازی نمیکنند.

نظرت در مورد داورای انگلیسی چیه . داییم همیشه میگه تو انگلیس داورا فقط در صورتی خطا می گیرند که بازیکن در حال موت باشه برای همین تیمهای انگلیسی خشن بازی می کنند

کاملا با حرف دایی شما موافقم منم همین نظر رو دارم . داور خیلی میتونه تاثیر گذار باشه داور های انگلیسی سبک خاصی واسه قضاوت دارند.

خدابای

ممنون به شخصه از اینکه تو این مدت با شما بحث و تبادل نظر کردم لذت بردم با این وجود که تیمهای مورد علاقمون با هم خیلی فرق داره
    پیروز باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •