سلام فرانک جان
خوب هستی؟
ممنون .مرسی از احوالپرسیت
1- چرا واسه ادامه تحصیل مدیریت را انتخاب کردی؟
چند تا دلیل داشت یکی از دلایلش این بود که قبول شدن تو رشته خودم مشکله . اما دلیل اصلی علاقه من به این رشته است مثلا توی مدیریت بازرگانی چند تا درس هست که من با علاقه زیادی دنبالشون میکنم مثل: اقتصاد خرد و کلان و بازاریابی
2 - انشا نویس خوبی بودی ؟
بله . هنوز که هنوزه اگه خواهر کوچیکه من بخاد انشا بنویسه میاد سراغ من . این علاقه به نوشتن از بچگی تو من بوده . الان هم علاقه شدید به نوشتن آرا و افکارم دارم
3 - هیچ وقت توی شب شعر شرکت کردی؟ اصلا علاقه داری به شعرها یا نوشته های بقیه گوش بدی ؟
بله قبل از دانشجو شدن زیاد شرکت میکردم .یه دوستی داشتم که با هم می رفتیم و در این جلسات شرکت میکردیم . تو دوران دانشجویی هم کم وبیش تو این جلسات شرکت میکردم . بله علاقه دارم . چون فکر میکنم میشه با این نوشته ها و شعرها اطرافیان رو بهتر شناخت.
4 - بیشتر اوقاتت را با خانواده می گذرونی یا با دوستات؟
بیشتر اوقات تنها هستم به خاطر اینکه در واحدی جدا زندگی میکنم خیلی با خانواده نیستم (معمولا سر شام و نهار میرم پیش خانواده ام) . با دوستان ام هم زیاد وقت نمیگذرونم چون وقت زیادی برای این کارا ندارم
5 - هیچ وقت شده کسی برات جالب باشه بری صندلی داغشو بخونی ؟
من کلا آدما برام جالبن . یه عادتی که دارم بعضی وقتها که میرم بیرون یه جایی واسه نشستن پیدا میکنم و رفتار آدمها رو زیر نظر میگیرم خیلی چیزهای جالبی میشه کشف کرد مطالعه رفتار دیگران رو دوست دارم . مثلا بعضی روز ها که میرم بیرون تصمیم میگیرم به رنگ لباس ها دقت کنم بعضی وقت ها به کفش ها و... از این منظر چیزهای زیادی آموخته ام . صندلی داغ اکثر بچه ها رو خوندم چون میخام ازشون شناخت بدست بیارم.
6 - عضویت توی فروم چه استفاده هایی برات داشته ؟
بزرگترین استفاده اش این بوده که دوستان خوبی پیدا کردم . مثلا یه فورم که الان وجود نداره دوست هایی داشتم که الان رفت و آمد خانوادگی با هم داریم . تو پی سی ورلد هم دوستان نازنینی پیدا کردم که واسم خیلی عزیزن.
از اطلاعات دوستان هم استفاده میکنم و تاپیک های مورد علاقه ام رو مطالعه میکنم
7- می شه چند نفری را که توی فروم باهاشون صمیمی تر از بقیه هستی اسم ببری؟
تعدادشون زیاد نیست اما اینا رو نام میبرم:
Amin , asalbanoo,amintnt,metalzadeh, و این اواخر هم payan عزیز
8 - وقتی حافظ می خونی فقط لذت می بری یا به فکر تفسیر عرفانی شعرش هم هستی ؟
فقط لذت میبرم . وقتی حافظ میخونم اون قدر غرق در لذت میشم که تفسیر رو فراموش میکنم .
9 - تا حالا تئاتر بازی کردی ؟
بله . دوران دبستان و راهنمایی زیاد بازی میکردم . یکی از آرزوهام اینه که یه روز بتونم تو تئاتر " در انتظار گودو " بازی کنم .
10- یکی از ترانه های مورد علاقه ات ؟
دو تا میگم یکی فارسی و دیگری خارجی
فارسی : آهنگ زیبای هوس از معین ( برای من نوشته گذشته ها گذشته / تمام قصه ها هوس بود/ برای او نوشتم / برای تو هوس بود ولی برای من نفس بود)
خارجی : آهنگ زیبای no volver از جیپسی کینگ (همون آهنگی که توی سریال راه بی پایان میزاره)
صدای جیپسی کینگ تو این آهنگ غم زیادی داره یه جوریه که من میگم واسم تجسم غمه این ترانه .
مرسی . موفق باشی
من هم متشکرم از شما . موفق باشید