تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 1783 اولاول ... 27067072076076676776876977077177277377478082087012701770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض

سلام.
    امشب از 2 بذاریم یا 1؟ (ساعت رسمی ایران که امشب تغییر می‌کنه)
    (مشهد)
    یعنی این جور موقعیتا خوراکه صبانته اطلاع رسانی که نمیکنه تغییری اتفاق میافته یا نه . . .
    پیشنهاد میکنم امشب یه ساعت دیر تر وصل شید تا حجمتون کم نشه!
    Last edited by Mt.Shadow; 20-09-2012 at 22:13.

2. 3 کاربر از Mt.Shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به امروز چشممون به دزدی صبانتم روشن شد دیگه این یکی کم داشتیم بعد از کم کردن سرعت چه روزانه چه شبانه
    حالا زده تو کار حجم دزدی

امروز خیلی جالب بود من ریزمصرف چک کردم تو حسابم 700 مگ بود بعد دیسکانکت کردم 1 ساعت بعد برگشتم دیدم ارورر 619 میده
    زنگ زدم گفتم جریان چیه گفت معلوم حجمتون تموم شده بعد گفتم جناب من مطمئن هستم که 700 مگ باید داشته باشم گفت احتمالا
    -- شدین از این چرت و پرت

قبلا هم گاهی میدیدم چرا اینترنتم زود تموم میشه با اون که استفاده خاصی نمی کردم توجه به ریز مصرف نداشتم امروز اتفاقی چک کردم که ......بله
    واقعا دیگه بی انصافی به اوجش رسیده
    این اینجوری سرعت که پول 1 مگ میدی 60K بهت سرعت میده اخه این پول حلال نامرداااااااااااااا

خداروشکر قراردادم رو به پایان میرم یه ای اس پی دیگه شبانتون نخواستیم
    میریم از یه جایی دیگه میگیریم اما اینجوری خیالمون راحت کمتر سرمون کلاه میزارن
    Last edited by salar_linux; 20-09-2012 at 22:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام.
    امشب از 2 بذاریم یا 1؟ (ساعت رسمی ایران که امشب تغییر می‌کنه)
    (مشهد)
    برای من که مهم نیست چون سرعت شبانه بشدت پایینه و بعضی دانلودهام رو روزها انجام میدم تا ترافیک تموم شه فرار کنم از صبانت.
    ولی فکر کنم اونا هم ساعتشون رو تنظیم میکنند. پس طبق ساعت رسمی باید وصل شید. وقتی پشتیبانی شبانه دارند یعنی شبها هم کسی اونجا هست که اوضاع رو درست کنه دیگه.
    یکی از دوستان میتونه چند دقیقه ی دیگه که ساعت 12 میشه از پشتیبانی بپرسه همینجا بما هم بگه.
    اگه بیدار بودید از یکجای دیگه هم میتونید بفهمید: هر وقت دیدید سرعت رسیده زیر 10 متوجه میشید که ساعت رایگانش فرا رسیده!

5. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

به به امروز چشممون به دزدی صبانتم روشن شد دیگه این یکی کم داشتیم بعد از کم کردن سرعت چه روزانه چه شبانه
    حالا زده تو کار حجم دزدی

امروز خیلی جالب بود من ریزمصرف چک کردم تو حسابم 700 مگ بود بعد دیسکانکت کردم 1 ساعت بعد برگشتم دیدم ارورر 619 میده
    زنگ زدم گفتم جریان چیه گفت معلوم حجمتون تموم شده بعد گفتم جناب من مطمئن هستم که 700 مگ باید داشته باشم گفت احتمالا
    -- شدین از این چرت و پرت

قبلا هم گاهی میدیدم چرا اینترنتم زود تموم میشه با اون که استفاده خاصی نمی کردم توجه به ریز مصرف نداشتم امروز اتفاقی چک کردم که ......بله
    واقعا دیگه بی انصافی به اوجش رسیده
    این اینجوری سرعت که پول 1 مگ میدی 60K بهت سرعت میده اخه این پول حلال نامرداااااااااااااا

خداروشکر قراردادم رو به پایان میرم یه ای اس پی دیگه شبانتون نخواستیم
    میریم از یه جایی دیگه میگیریم اما اینجوری خیالمون راحت کمتر سرمون کلاه میزارن
    یکی از دلایلی که منم دارم از صبانت میرم به مخابرات همین حجمه...... شاتل و پارس آنلاین و ... هم حجمی هستن. اعصاب آدم سر این حجم خورد میشه
    حالا دزدی و این مسائل به کنار

7-8 تا سایت باز میکنی میشه 100 مگ....... شاید برای استفاده یک یا حداکثر 2 نفر حجم کافی باشه ولی وقتی تعداد افراد میره بالا این حجم میشه مثل یک کیسه آب با چند تو سوراخ

7. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای من که مهم نیست چون سرعت شبانه بشدت پایینه و بعضی دانلودهام رو روزها انجام میدم تا ترافیک تموم شه فرار کنم از صبانت.
    ولی فکر کنم اونا هم ساعتشون رو تنظیم میکنند. پس طبق ساعت رسمی باید وصل شید. وقتی پشتیبانی شبانه دارند یعنی شبها هم کسی اونجا هست که اوضاع رو درست کنه دیگه.
    یکی از دوستان میتونه چند دقیقه ی دیگه که ساعت 12 میشه از پشتیبانی بپرسه همینجا بما هم بگه.
    اگه بیدار بودید از یکجای دیگه هم میتونید بفهمید: هر وقت دیدید سرعت رسیده زیر 10 متوجه میشید که ساعت رایگانش فرا رسیده!

با سلام
    راجع به ساعت از پشتیبانی سوال کردم گفت که از ساعت 2 بعد از تغیییر ساعت رسمی کشور
    البته با توجه عدم اطمینانی که وجود داره خودم رفتم با استفاده از ریز مصرف چک کردم دیدم که با تغییر ساعت تطبیق داره امیدوارم از حجمون کم نشه
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان دانلود رو شروع نکنید. هنوز ساعت شبانه شروع نشده! مثل اینکه ساعتهاشون رو عقب کشیدند و با ساعت رسمی کشور هماهنگ کردند.
    یکی از دلایلی که منم دارم از صبانت میرم به مخابرات همین حجمه...... شاتل و پارس آنلاین و ... هم حجمی هستن. اعصاب آدم سر این حجم خورد میشه
    حالا دزدی و این مسائل به کنار

7-8 تا سایت باز میکنی میشه 100 مگ....... شاید برای استفاده یک یا حداکثر 2 نفر حجم کافی باشه ولی وقتی تعداد افراد میره بالا این حجم میشه مثل یک کیسه آب با چند تو سوراخ
    البته من هنوز توی نخ این قضیه نرفتم ولی اینجور که بوش میاد از فناوری DDR برای محاسبه ی ترافیک مشترکینشون استفاده میکنند! شما 1 مگ دانلود میکنی اونا 2 مگ حساب میکنن!
    راستی شما سابقاً (حدود عهد قجر) کاربر فعال سخت افزار نبودی؟
    Last edited by Legacy's; 21-09-2012 at 01:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه

من که کلا دیشب حواسم نبود برای تغییر ساعت امروز دیدم 400 مگ حجم رفته خدا کنه بقیه حواسشون بوده باشه و به موقع برای دانلود اقدام کرده باشند.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوستان دانلود رو شروع نکنید. هنوز ساعت شبانه شروع نشده! مثل اینکه ساعتهاشون رو عقب کشیدند و با ساعت رسمی کشور هماهنگ کردند.

البته من هنوز توی نخ این قضیه نرفتم ولی اینجور که بوش میاد از فناوری DDR برای محاسبه ی ترافیک مشترکینشون استفاده میکنند! شما 1 مگ دانلود میکنی اونا 2 مگ حساب میکنن!
    راستی شما سابقاً (حدود عهد قجر) کاربر فعال سخت افزار نبودی؟
    پس معلومه این آیدی دومته که تاریخ ثبت نام رو زده 2012

البته کاربر فعال سخت هم بد نیست ولی ما از این مسائل گذر کردیم..........

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام به همه

من که کلا دیشب حواسم نبود برای تغییر ساعت امروز دیدم 400 مگ حجم رفته خدا کنه بقیه حواسشون بوده باشه و به موقع برای دانلود اقدام کرده باشند.
    آقا بیخیال!

اینجا رو.خدا زیاد کنه :

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه

منم حواسم نبود 300 مگ بر باد دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •