تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 1211 اولاول ... 270670720760766767768769770771772773774780820870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سلام
    من تازه این بازی رو نصب کردم..یکی بگه ببینم...چرا هرچی گشتم تیم آرسنال رو پیدا کنم پیدا نشد؟....چرا اینقدر تیمهای باشگاهیش کم هستن؟!
    این بازی مثل فیفا همه تیم ها لایسنس نشده باید پچ کامل دانلود کنی تا تیم ها درست بشن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حسین من این فایل رو نمی تونم نصب کنم یعنی اگه بخوام نصب کنم میگه باید یه چیز دیگه رو نصب کنم خیلی عجیبه عجب مشکلی داره این برنامه امیدوارم این مورد رو توی نسخه نهایی برطرف کنه خیلی ناجوره

راستی واقعا بازی باگ های عجیبی داره من الان توی مود BAL بازیکنم وقتی شارژ هست شوت هاش بدتر از زمانی میشه که در حالت نا آماده هست... نمی دونم دلایل افت بازی چیه ولی کونامی امسال هم نتونست یک محصول قابل قبول عرضه کنه فقط توی زمینه گرافیک تحول مثبت و رو به جلویی داشته ولی توی گیم پلی و کنترل و حتی می تونم به جرات بگم هوش مصنوعی پسرفت نا امید کننده ای داشته که البته یه مقدار تلقین ها باعث شده خیلی از دوستداراتن بازی نبین اونها رو که من دیگه نمی خوام در موردشون بحث کنم و بحث قدیمی و نا بجا رو توی این برهه از زمان پیش بکشم به هر حال همینه که هست چه بخوایم چه نخوایم PES 2010 هم این جوری از آب در اومد

ویرایش...

مرسی حسین جان اینی که دادی رو دانلود کردم اجرا شد لطف کردی عزیزم بازم دم تو گرم لاو یو

اما...
    فیس های کریمی و مهدوی کیا

این فیس ها داخل خود بازی هست و در واقع کار خود کونامی هست تعداد زیادی از این فیس ها وجود داره مثل فیس های نوری شاهین یا نالدو یا تونی کروس اینا همگی فیک هستند اما فیس هاشون ساخته شده و بصورت پنهان موجود هستند میشه به سادگی فیس های ساخته شده رو ریلینک کرد من فیس های کریمی و مهدوی کیا (تنها فیس های موجو بازیکنان ایرانی) رو استخراج کردم ولی کلا برای وارد کردنشون کافیه ریلینک کنید

فیس کریمی : 1250
    موی کریمی : 4842

فیس مهدویکیا : 1251
    موی مهدوی کیا : 4843

این هم عکس هایی که بعد ریلینک گرفتم اینا توی 2009 هم بودند

Last edited by Spaniuly; 06-11-2009 at 02:38.

3. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

[quote=Talar2009;4375981]

محتوای مخفی:  

بیایید واقع بین باشیم

پی ای اس 09 برتر از پی ای اس10؟

چند روز پیش پستی رو 4039زدند که تو اون ،،2 نسخه کونامی یعنی پی ای اس 10 و پی ای اس 09 رو زحمت کشیدن و مورد مقایسه قرار دادند ، که به شخصه استفاده های لازم رو بردم ولی لازم دیدم مطالبی رو خدمت همه دوستان عنوان کنم ، که از دریچه ای دیگه ای به این 2 نسخه نگاه میکنه ،البته به دنبال اون یه راهکار ارائه میدم و امیدوارم دوستان تعصبی، در این خصوص به خرج ندن.

مطالب خودم رو در این خصوص به با ذکر یه سوال شروع میکنم.

خواسته های به حق شما از نسخه پی ای اس 10 چی بوده ؟ دقت کنید میگم خواستهای به حق شما

خوب اکثر شماها طبیعتا" این جواب رو میدید : بهبود بازی نسبت به نسخه قبلی به صورتی که احساس رضایت گیمر رو فراهم کنه.

سول بعدی من اینه : این احساس رضایت بر چه اساسی شکل میگیره ؟ قاعدتا" بخش عمده جواب های شمل بدین ترتیبه : حفظ نقاط قوت نسخه قبلی یا پیشرفت هرچه بیشتره اون 2-از بین بردن و ترمیم نقاط ضعف نسخه قبلی

حالا بیایم بررسی کنیم ببینیم آیا پی ای اس 10 تو زمینه عملکرد مثبتی داشته یا نه.

البته سعی من بر اینه که برای جلوگیری از تکرار مکررات ،اون مواردی که 4039 بهش اشاره کرد رو کمتر روشون مانور بدم و بیشتر به سایر جنبه ها پرداخته بشه.

تحلیل خودم رو از 2 منظر می تونم مورد بررسی قرار بدم : 1-گرافیک 2-گیم پلی البته لازم به ذکر که هوش مصنوعی هم میتونه سهم عمده ای رو به خودش اختصاص بده که البته اون رو میشه در قسمت مربوط به گیم پلی قرار داد.

نیت من بر این هست که از موارد کلی بازی برسیم به موارد جزئی ،و پس از اون بتونیم یه نتیجه گیریه مناسبی در این خصوص داشته باشیم.

میخوام در مورد گیم پلی بازی که بخش عمده از مطالب من رو تشکیل میده شروع کنم..

ازتون میخوام منصفانه و بدون هیچ تعصبی به نکاتی که بهش اشاره میشه دقت کنید.

عملکرد دروازبانهای کدوم یک از این 2 نسخه بهتر هست؟ آیا قبول ندارید رفلکس های بدنی دروازه بانهای پی ای اس 09 به مراتب سنجیده ترو حرفه ای تر بود و و به نسبت پی ای اس 10 باگ های کمتری در مورد عملکرد دروازبانها وجود داشت؟ حتی آنلاک کردن سوپر استار در پی ای اس 10 نتونست مرحمی باشه در این خصوص، اگر واقع بینانه به قضیه نگاه کنی برتری قطعا" از انه پی ای اس 09 هست.

2-مورد بعدی در خصوص شوت های از راه دور به سمت دروازه هست. وقتی شوتی از راه دور توی هر دو نسخه زده میشه اونم از فاصله های زیاد و پشت 18 ، درصد گل شدن توپ در کدوم یک از 2 نسخه بیشتر هست ؟ من به شخصه تو پی ای اس10 در هر بازی با ابراهیموویچ توپ هایی از فاصله 35 تا 40 متری رو به راحتی گل میکنم ،فقط کافیه بچرخی به سمت دروازه ،جهت رو بگیری و شوت کنی ،،سوال من اینه انصافا" چند تا از این توپ و از این فاصله (35 تا 40 متری) در نسخه پی ای اس 09 وارد دروازه میشد؟ ، قطعا" میزان گل شدن این توپ ها در پی ای اس 09 کمتر بود،البته قبول دارم که موقعیت شوت زنی درپی ای اس 10 کمتر به وجود میاد ولی همون موقعیت های به وجود آمده و گل شدن توپ های از راه دور،اونم به راحتیه آب خوردن، فوق العاده غیر طبیعیه.

3- مورد بعدی در خصوص کیفیت پاسهای زمینی هست که بین بازیکنان در 2 نسخه صادر میشه. خودتون قضاوت کنید اصلا" قابل مقایسه هست؟ پاسکاری درپی ای اس 09 فوق العاده نرم و روان هست و بازی رو بسیار زیبا میکنه و احساس خوبی به گیمر میده ،در صورتیکه تو این زمینه عمق فاجعه رو میشه در پی ای اس 10 ملاحظه کرد،توپ با سرعت فوق العاده زیاد و حالت پینگ پونگی بین بازیکنان رد و بدل میشه و بازی رو از حالت روغن کاری شده خارج ، و فوق العاده خشک میکنه ، زمانی که تو ادیت بازی پاس اسپید بازیکنان رو کاهش میدم ، توپ به شکل بسیار بدی هنگام پاس دادن پله میکنه.پس باز هم برتری در این خصوص با پی ای اس 09 هست.

4-سوال بعدی من اینه ، پاس های هوایی و تو عمق کدوم یک از این 2 نسخه طبیعی تر بود؟ به نظر شما پی ای اس 09 عملکرد بهتری در این خصوص نداشت؟

5-ایا تو پی ای اس 10 قدرت بدنی بیشتره بعضی از بازینانی که دارای بادی بالانس بیشتر هستند رو حس میکنید ؟ به عنوان مثال بازیکنی با 160 سانتیمتر قد به راحتی توپ رو از زلاتانی میگیره که دارای بادی بالانس 96 هست ، به نظر شما این مورد تو پی ای اس 10 غیر طبیعی نیست؟ و این در حالیه که در پی ای اس 09 بازیکنانی که قدرت بدنی یا بادی بالانس بیشتری نسبت به بقیه داشتند به راحتی مشهود بود و در بازی نمود عینی پیدا میکرد.

مواردی از این دست زیاده...ولی اجازه بدید بپردازیم به بزرگترین معضلی که در پی ای اس09 وجود داشت و گیمرها رو عصبانی میکرد که البته من این معضل رو با یکسری تغییرات که خدمت همه شما عرض خواهم کرد ، به راحتی حلش کردم.

همنطور که می دونید بزرگترین معضل در پی ای اس 09 بدین ترتیب بود که شما با اکثر بازیکنها ،میتونستید کل تیم حریف رو دریبل بزنید ،کافی بود به دفعات تو سر توپ بزنید و بازیکن رو چپ و راست میکردید ،اون موقع تیم حریف رو چه عرض کنم کل استادیوم رو هم دریبل میزدید و بعدش به راحتی گل میزدید.

حالا اگه این مشکل ، در پی ای اس09 برطرف بشه چه احساسی نسبت به گیم پی ای اس 09 خواهید داشت ؟ یعنی اینکه شما یه بازی درگیرانه و تاکتیکی رو در پی ای اس 09 شاهد باشید.

اما راهکار من برای رفع این معضل ، از شما میخوام پی ای اس 09 رو روی سیستمتون نصب کنید و بعد به قسمت ادیت بازیکنان برید، بازیکنان خطوط هافبک و مهاجم رو ، بازم تأکید میکنم فقط خطوط هافبک و حمله رو نه دفاع ، دریبل اسپید و اگیلیتی رو به میزان 20 واحد کاهش بدید (البته میتونه بر اساس احساس گیمر متغیر هم باشه)، میدونید چه اتفاقی میافته ؟ دیگه از اون تو سر توپ زدنها خبری نیست و یه بازیه تاکتیکی و درگیرانه رو شاهد خواهیم بود.به اعتقاد من گیم پلی بازی ایده آل میشه و میتونید لذت یه فوتبال قشنگ رو ببرید و احساس به مراتب بهتری از پی ای اس 10 داشته باشید.

اما در مورد گرافیک : خوب در این خصوص شکی نیست که قطعا" بهبودهایی در این زمینه حاصل شده و تصاویر گرافیکی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته ،چه در زمینه فیس ها و استادیوم هاو چمن های مربوطه ،البته اشکالهایی هم به گرافیک بازی وارده هست من جمله نور بسیار زیادی که چه در روز و چه شب به بدن بازیکنان میخوره و بازخورد این نور برای چشم گیمر میتونه آزار دهنده باشه .

ولی یه بحث اینجا مطرحه : درسته که گرافیک بازی امریست بسیار مهم ولی این رو به خاطر داشته باشید گرافیک پی ای اس 09 هم در حد قابل قبولی بود ولی موردی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که پیشرفت هایی در زمینه گرافیک به وجود میاد بعد از مدتی برای چشم گیمر عادی میشه و اون چیزی که گیمر رو دائما" با خودش در گیر میکنه مربوط میشه به گیم پلی بازی.

امیدوارم دوستان عزیز خیلی منطقی و موشکافانه در خصوص مطالب من ارائه نظر داشته باشند.ضمن اینکه جامعه آماری ما در مورد گیمرها فقط مربوط نمیشه به انجمن پی سی ورلد ، ومن طبق تحقیقاتی که در این خصوص در مورد اکتر گیمرها داشتم ، اکثرشون متفقل القول عنوان میکردند نمی تونیم با پی ای اس 10 ارتباط خوبی برقرار کنیم.

موید باشید

[/quote]

دوست عزیز من با شما در مورد اینکه میگید اکثر گیمرها نمیتونن با این بازی ارتباط خوبی برقرار کنن , موافق نیستم . شما اگه یک سر به تالارهای گفتگوی سایتهای PESFAN , WENB , PESGAMING . GAMINIGACCESS و EVO-WEB بزنید متوجه میشید که تقریبا بیشترگیمرها از این بازی راضی هستن جالب نیست که فقط به نظر 10-20 نفر اکتفا کنیم شما حتما توی روش تحقیق خوندی که تحقیقات منطقه ای از همگنی زیادی برخوردار نیستن پس بهتره دامنه بررسی رو گسترده تر کنیم تا به واقعیت نزدیک تر بشیم . مطمئنا این نسخه نسبت به نسخه قبل پیشرفتهای زیادی داشته اما چیزی که ناراحت کنندست اینه که این بازی خیلی کمتر از اون چیزیه , که کونامی توی این چند ماه تبلیغشو میکرد و متاسفانه با تبلیغات اغراق آمیزی که قبل از انتشار این بازی صورت گرفته بود توقعات همه رو بالا برد. اما اینکه بگیم گیم پلی این نسخه نسبت به نسخه قبل بدتر شده قضاوت سنجیده و درستی نیست .
    درمورد دروازه بانها باید بگم عملکرد دروازه بانها توی هر دو نسخه تقریبا یکیه . علت اینکه شما تصور میکنی دروازه بانها ضعیف تر شدن اینه که کونامی در یک اقدام نابجا سرعت و قدرت شوتها رو زیاد کرده که دروازه بانها اینجوری براحت تر گل میخورن برای طبیعی تر شدن بازی باید با برنامه های مربوطه , سرعت و قدرت کلی تمام شوتها رو کاهش داد , من این کار رو انجام دادم .
    همین کار رو میشه درمورد پاسها انجام داد اما نه به اون اندازه که کیفیت پاسها پایین بیاد این کار هم امکان پذیره . اگه خواستین من یک آپشن فایل براتون ارسال میکنم تا ببینید با تنظیم دقیق STAT ها گیم پلی چقدر طبیعی میشه .

در مورد اینکه میگید تعصب , باید بگم من احساس بقیه رو نمیدونم اما به شخصه این مساله رو در خودم خیلی کنترل کردم علتشم تاثیریه که شغلم ( فارکس و بورس ) در من ایجاد کرده .من نسخه 2008 که اومد یکی دو ساعتی بازی کردم و وقتی به ضعفهای زیادی که درش وجود داشت پی بردم کلا گذاشتمش کنار در صورتیکه که یک pes باز متعصب به این راحتی از یک نسخه جدید نمیگذره . هفته پیش با یکی از بچه ها رفتیم کلوپ من فیفا 10 رو یک ساعتی بازی کردم بدون هیچ تعصب به شما بگم حقیقتا ازش خیلی لذت بردم .

بطور کل من فکر میکنم امسال کونامی اساس گیم پلی بازیو تغییر نداده بلکه بیشتر تواناییها بازیکنان رو دستکاری کرده ( موتور اصلی بازی و هوش مصنوعی بازی عوض نشده فقط کمی بهینه شون کردن ) که لازمه ( من میگم واجبه ) خود گیمر اونها رو به شکل دقیقی تنظیم کنه . در ضمن سلیقه ها متفاوته پس بهتره هر کسی خودش اینکار رو انجام بده . تغییراتی که در گیم پلی این نسخه صورت گرفته یک مورد همون تغییر statistic بازیکنانه و دوم تغییراتیه که در برنامه بازی از طرف برنامه نویس صورت گرفته مثلا cpu در زمان حمله اولویت اولش بجا حمله از جناحین به حمله از وسط تغییر پیدا کرده و خیلی چیزای دیگه .

من تعجب میکنم شما چطور میگی گیم پلی نسخه 2009 بهتر بود .
    - بسیاری از گیمرها توی نسخه 2009 معمولا به هر تیم هرچند قوی معمولا 3 و یا 4 تایی میزدن که جذابیت بازیو بشدت کم کرده بود .
    - از هر سه تا کرنر راحت یکیشو میشد گل کرد اما توی دنیای واقعی فوتبال شاید از هر 10 تا یکیش بیشتر گل نبشه توی این نسخه هم به همین شکله .
    - توی نسخه قبل با یک بازیکن میشد تا دروازه حریف پیشروی کرد اما اینجا چنین چیزی امکان پذیر نیست.
    - توی نسخه قبل فرصت شوت زنی خیلی راحت فراهم میشد اما توی دنیای واقعی اصلا اینجوری نیست .
    - توی نسخه قبل با یک بازیکن معمولی میشد از طریق توی سر توپ زدن به دروازه نزدیک شد و حتی گل زد اما توی این نسخه فقط با معدود بازیکنانی میشه چند نفر رو دریبل کرد .
    - توی نسخه قبل باگهای زیادی داشتیم که خیلی آزار دهنده بود مثل تکلهای خود به خود و پنالتی دادن و همینطور فریز شدن بازیکن بعد از زدن ضربه ایستگاهی و موارد دیگه اما اینجا همشون برطرف شدن .
    - توی نسخه قبل حرکات بازیکنان خیلی خشک و رباتیک بود اما توی این نسخه نسبتا بهتر شده نمیگم ایده آل شده اما نرم تر شدن حرکات رو میشه احساس کرد این مساله رو تقریبا تمام گیمرها تایید میکنن که بازی از این جهت روون تر شده .
    اما گیم پلی نقاط ضعفی هم پیدا کرده که نسبت به نقاط قوت خیلی کمرنگ تر هستن . مثل ضعیف تر شدن داوری یا پاسهای عمقی هوایی و یکی دو مورد دیگه .

5. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم در کل از این نسخه راضی هستم
    اما فکر میکنم هر نسخه ایرادهای مخصوص به خودشو داره تا جاییکه همین نسخه دمو 2010 با نسخه اصلی زمین تا آسمون فرق میکنه
    مثلا تو این نسخه اصلی 2010 گاهی مدافعان حریف اینقدر معطل میکنن که مهاجم شما باهاش درگیر میشه و توپو میگیره و موقعیت گلزنی بوجود میاد (بیش ار حد پبش میاد)
    دروازه بانها یه چیزی تو مایه های گلی که دیشب امید ایران از اروگوئه خورد زیاد میخورن یعنی توپ از زیر دستشون راحت میره تو گل که اینم زیاد پیش میاد

7. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Farshiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اما...
    فیس های کریمی و مهدوی کیا

این فیس ها داخل خود بازی هست و در واقع کار خود کونامی هست تعداد زیادی از این فیس ها وجود داره مثل فیس های نوری شاهین یا نالدو یا تونی کروس اینا همگی فیک هستند اما فیس هاشون ساخته شده و بصورت پنهان موجود هستند میشه به سادگی فیس های ساخته شده رو ریلینک کرد من فیس های کریمی و مهدوی کیا (تنها فیس های موجو بازیکنان ایرانی) رو استخراج کردم ولی کلا برای وارد کردنشون کافیه ریلینک کنید

فیس کریمی : 1250
    موی کریمی : 4842

فیس مهدویکیا : 1251
    موی مهدوی کیا : 4843

این هم عکس هایی که بعد ریلینک گرفتم اینا توی 2009 هم بودند
    اینا تو فایل dt0c هستن درسته؟ برای من که 1250 و 1251 چهره دو نفر دیگه س نه کریمی و مهدوی کیا!

آقا کسی هست اینجا نحوه ی ساختن کیت رو اموزش بده ؟ تو رو خدا . من بلد نیستم .

در آغاز فعالیت Farshiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اون فولدرهایی که شما می گید رو ندارم .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینا تو فایل dt0c هستن درسته؟ برای من که 1250 و 1251 چهره دو نفر دیگه س نه کریمی و مهدوی کیا!
    این کدهای توی ادیتور هست که لینک میشه وگرنه توی dt0c شماره فیس های علی کریمی و مهدوی کیا به ترتیب 782 و 783 هست و شماره Hair شون هم به ترتیب 4356 , 4357 هست

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    یک سوال دارم
    می خواستم ببینم که اگه میشه انواع دریبلا رو بهم بگید یعنی باید چه دکمه ها یی رو بزنم تا یکی از انواع دریبلا رو بزنه

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ميشه بگين كدوم مشكل رو ميگين
    مشكل سيو نشدن ارنج تيم به طور كامل

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کدهای توی ادیتور هست که لینک میشه وگرنه توی dt0c شماره فیس های علی کریمی و مهدوی کیا به ترتیب 782 و 783 هست و شماره Hair شون هم به ترتیب 4356 , 4357 هست
    من با این برنامه Appearance tool شماره هایی که شما گفته بودی رو زدم اما همونا اومد که تو dt0c بود. راستی تو اوساسونا و تیم ملی برای من چهره مسعود شجاعی هم درسته. چهره چند تا بازیکن هم خیلی خوب درست شده، اما مطمئن نیستم عکسه یا درست شده، مثل اشجاری و غلامرضا رضایی و چند تا دیگه. ممکنه بازم چهره بازیکنای ایرانی تو بازی باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •