این بازی مثل فیفا همه تیم ها لایسنس نشده باید پچ کامل دانلود کنی تا تیم ها درست بشن
این بازی مثل فیفا همه تیم ها لایسنس نشده باید پچ کامل دانلود کنی تا تیم ها درست بشن
حسین من این فایل رو نمی تونم نصب کنم یعنی اگه بخوام نصب کنم میگه باید یه چیز دیگه رو نصب کنم خیلی عجیبه عجب مشکلی داره این برنامه امیدوارم این مورد رو توی نسخه نهایی برطرف کنه خیلی ناجوره
راستی واقعا بازی باگ های عجیبی داره من الان توی مود BAL بازیکنم وقتی شارژ هست شوت هاش بدتر از زمانی میشه که در حالت نا آماده هست... نمی دونم دلایل افت بازی چیه ولی کونامی امسال هم نتونست یک محصول قابل قبول عرضه کنه فقط توی زمینه گرافیک تحول مثبت و رو به جلویی داشته ولی توی گیم پلی و کنترل و حتی می تونم به جرات بگم هوش مصنوعی پسرفت نا امید کننده ای داشته که البته یه مقدار تلقین ها باعث شده خیلی از دوستداراتن بازی نبین اونها رو که من دیگه نمی خوام در موردشون بحث کنم و بحث قدیمی و نا بجا رو توی این برهه از زمان پیش بکشم به هر حال همینه که هست چه بخوایم چه نخوایم PES 2010 هم این جوری از آب در اومد
ویرایش...
مرسی حسین جان اینی که دادی رو دانلود کردم اجرا شد لطف کردی عزیزم بازم دم تو گرم لاو یو
اما...
فیس های کریمی و مهدوی کیا
این فیس ها داخل خود بازی هست و در واقع کار خود کونامی هست تعداد زیادی از این فیس ها وجود داره مثل فیس های نوری شاهین یا نالدو یا تونی کروس اینا همگی فیک هستند اما فیس هاشون ساخته شده و بصورت پنهان موجود هستند میشه به سادگی فیس های ساخته شده رو ریلینک کرد من فیس های کریمی و مهدوی کیا (تنها فیس های موجو بازیکنان ایرانی) رو استخراج کردم ولی کلا برای وارد کردنشون کافیه ریلینک کنید
فیس کریمی : 1250
موی کریمی : 4842
فیس مهدویکیا : 1251
موی مهدوی کیا : 4843
این هم عکس هایی که بعد ریلینک گرفتم اینا توی 2009 هم بودند
![]()
Last edited by Spaniuly; 06-11-2009 at 02:38.
[quote=Talar2009;4375981]
محتوای مخفی:
موید باشید
[/quote]
دوست عزیز من با شما در مورد اینکه میگید اکثر گیمرها نمیتونن با این بازی ارتباط خوبی برقرار کنن , موافق نیستم . شما اگه یک سر به تالارهای گفتگوی سایتهای PESFAN , WENB , PESGAMING . GAMINIGACCESS و EVO-WEB بزنید متوجه میشید که تقریبا بیشترگیمرها از این بازی راضی هستن جالب نیست که فقط به نظر 10-20 نفر اکتفا کنیم شما حتما توی روش تحقیق خوندی که تحقیقات منطقه ای از همگنی زیادی برخوردار نیستن پس بهتره دامنه بررسی رو گسترده تر کنیم تا به واقعیت نزدیک تر بشیم . مطمئنا این نسخه نسبت به نسخه قبل پیشرفتهای زیادی داشته اما چیزی که ناراحت کنندست اینه که این بازی خیلی کمتر از اون چیزیه , که کونامی توی این چند ماه تبلیغشو میکرد و متاسفانه با تبلیغات اغراق آمیزی که قبل از انتشار این بازی صورت گرفته بود توقعات همه رو بالا برد. اما اینکه بگیم گیم پلی این نسخه نسبت به نسخه قبل بدتر شده قضاوت سنجیده و درستی نیست .
درمورد دروازه بانها باید بگم عملکرد دروازه بانها توی هر دو نسخه تقریبا یکیه . علت اینکه شما تصور میکنی دروازه بانها ضعیف تر شدن اینه که کونامی در یک اقدام نابجا سرعت و قدرت شوتها رو زیاد کرده که دروازه بانها اینجوری براحت تر گل میخورن برای طبیعی تر شدن بازی باید با برنامه های مربوطه , سرعت و قدرت کلی تمام شوتها رو کاهش داد , من این کار رو انجام دادم .
همین کار رو میشه درمورد پاسها انجام داد اما نه به اون اندازه که کیفیت پاسها پایین بیاد این کار هم امکان پذیره . اگه خواستین من یک آپشن فایل براتون ارسال میکنم تا ببینید با تنظیم دقیق STAT ها گیم پلی چقدر طبیعی میشه .
در مورد اینکه میگید تعصب , باید بگم من احساس بقیه رو نمیدونم اما به شخصه این مساله رو در خودم خیلی کنترل کردم علتشم تاثیریه که شغلم ( فارکس و بورس ) در من ایجاد کرده .من نسخه 2008 که اومد یکی دو ساعتی بازی کردم و وقتی به ضعفهای زیادی که درش وجود داشت پی بردم کلا گذاشتمش کنار در صورتیکه که یک pes باز متعصب به این راحتی از یک نسخه جدید نمیگذره . هفته پیش با یکی از بچه ها رفتیم کلوپ من فیفا 10 رو یک ساعتی بازی کردم بدون هیچ تعصب به شما بگم حقیقتا ازش خیلی لذت بردم .
بطور کل من فکر میکنم امسال کونامی اساس گیم پلی بازیو تغییر نداده بلکه بیشتر تواناییها بازیکنان رو دستکاری کرده ( موتور اصلی بازی و هوش مصنوعی بازی عوض نشده فقط کمی بهینه شون کردن ) که لازمه ( من میگم واجبه ) خود گیمر اونها رو به شکل دقیقی تنظیم کنه . در ضمن سلیقه ها متفاوته پس بهتره هر کسی خودش اینکار رو انجام بده . تغییراتی که در گیم پلی این نسخه صورت گرفته یک مورد همون تغییر statistic بازیکنانه و دوم تغییراتیه که در برنامه بازی از طرف برنامه نویس صورت گرفته مثلا cpu در زمان حمله اولویت اولش بجا حمله از جناحین به حمله از وسط تغییر پیدا کرده و خیلی چیزای دیگه .
من تعجب میکنم شما چطور میگی گیم پلی نسخه 2009 بهتر بود .
- بسیاری از گیمرها توی نسخه 2009 معمولا به هر تیم هرچند قوی معمولا 3 و یا 4 تایی میزدن که جذابیت بازیو بشدت کم کرده بود .
- از هر سه تا کرنر راحت یکیشو میشد گل کرد اما توی دنیای واقعی فوتبال شاید از هر 10 تا یکیش بیشتر گل نبشه توی این نسخه هم به همین شکله .
- توی نسخه قبل با یک بازیکن میشد تا دروازه حریف پیشروی کرد اما اینجا چنین چیزی امکان پذیر نیست.
- توی نسخه قبل فرصت شوت زنی خیلی راحت فراهم میشد اما توی دنیای واقعی اصلا اینجوری نیست .
- توی نسخه قبل با یک بازیکن معمولی میشد از طریق توی سر توپ زدن به دروازه نزدیک شد و حتی گل زد اما توی این نسخه فقط با معدود بازیکنانی میشه چند نفر رو دریبل کرد .
- توی نسخه قبل باگهای زیادی داشتیم که خیلی آزار دهنده بود مثل تکلهای خود به خود و پنالتی دادن و همینطور فریز شدن بازیکن بعد از زدن ضربه ایستگاهی و موارد دیگه اما اینجا همشون برطرف شدن .
- توی نسخه قبل حرکات بازیکنان خیلی خشک و رباتیک بود اما توی این نسخه نسبتا بهتر شده نمیگم ایده آل شده اما نرم تر شدن حرکات رو میشه احساس کرد این مساله رو تقریبا تمام گیمرها تایید میکنن که بازی از این جهت روون تر شده .
اما گیم پلی نقاط ضعفی هم پیدا کرده که نسبت به نقاط قوت خیلی کمرنگ تر هستن . مثل ضعیف تر شدن داوری یا پاسهای عمقی هوایی و یکی دو مورد دیگه .
منم در کل از این نسخه راضی هستم
اما فکر میکنم هر نسخه ایرادهای مخصوص به خودشو داره تا جاییکه همین نسخه دمو 2010 با نسخه اصلی زمین تا آسمون فرق میکنه
مثلا تو این نسخه اصلی 2010 گاهی مدافعان حریف اینقدر معطل میکنن که مهاجم شما باهاش درگیر میشه و توپو میگیره و موقعیت گلزنی بوجود میاد (بیش ار حد پبش میاد)
دروازه بانها یه چیزی تو مایه های گلی که دیشب امید ایران از اروگوئه خورد زیاد میخورن یعنی توپ از زیر دستشون راحت میره تو گل که اینم زیاد پیش میاد
اینا تو فایل dt0c هستن درسته؟ برای من که 1250 و 1251 چهره دو نفر دیگه س نه کریمی و مهدوی کیا!
آقا کسی هست اینجا نحوه ی ساختن کیت رو اموزش بده ؟ تو رو خدا . من بلد نیستم .
این کدهای توی ادیتور هست که لینک میشه وگرنه توی dt0c شماره فیس های علی کریمی و مهدوی کیا به ترتیب 782 و 783 هست و شماره Hair شون هم به ترتیب 4356 , 4357 هست
سلام
یک سوال دارم
می خواستم ببینم که اگه میشه انواع دریبلا رو بهم بگید یعنی باید چه دکمه ها یی رو بزنم تا یکی از انواع دریبلا رو بزنه
با تشکر
مشكل سيو نشدن ارنج تيم به طور كامل
من با این برنامه Appearance tool شماره هایی که شما گفته بودی رو زدم اما همونا اومد که تو dt0c بود. راستی تو اوساسونا و تیم ملی برای من چهره مسعود شجاعی هم درسته. چهره چند تا بازیکن هم خیلی خوب درست شده، اما مطمئن نیستم عکسه یا درست شده، مثل اشجاری و غلامرضا رضایی و چند تا دیگه. ممکنه بازم چهره بازیکنای ایرانی تو بازی باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)