بفرمایید دوست عزیز
سفارش شما
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بفرمایید دوست عزیز
سفارش شما
![]()
حالا به نظرتون کدوم بهتره ؟؟؟ 2 تا شرکت من.... سرور آمریکا
![]()
بچه ها نت شما تو این یکی دو روزه یکم تایم اوتهاش زیاد نشده ؟ مال من که مخابراته تو هر صفحه کامل یکی دو تا میده . مرسی
بالایی همیار نت و پایینی ماتریکس .... ولی سرعت پیج باز کردن همیار دقیقا نصف ماتریکس...
![]()
امروز اینترنت افتضاح... پینگ 300 350 ... پ ر و ک س ی هم کار نمیکنهنمرم هم کم شده دیگه اعصاب واسم نمونده
![]()
با تشکر از دو دوست عزیزنوشته شده توسط [RIGHT
اون که صد در صد .ولی مشکل ما اینه که ما اولا تو خونه رهنی هستیم و مدتش چون خونه مال اشناست معلوم نیست شاید یک ماه شاید یک سال.و مشکل دوم و اصلی اینه که تو کوچه ما هنوز اسفالت نشده و مخابرات میگه تو کوچه ای که اسفالت نشده من خط تلفن (سیمی) نمیدم.
خونمون ما تو شهید شکری هست.فک کنم مرکز مخابراتی هست تو بلوار فرصت .
این PCM به چه معناست؟
مرسی
دوست عزیز در مکان هایی که آپارتمان سازی زیاده و تراکم منطقه زیاده و زیرساخت معمولا ضعیفه مخابرات میاد یه جعبه سیاه رنگ میذاره توی کوچه تون و همه خونه ها وصل میشن به اون جعبه و اون جعبه بوسیله یه سیم وصل میشه به مرکز مخابرات که اگه به این صورت باشه نمیتونین ای دی اس ال بگیرین چون برای ای دی اس ال مودم شما باید بوسیله یه سیم و مستقیما به dslam که در مرکز مخابراتتون هست وصل شه....به این جعبه سیاه میگن pcm....
در مورد اینکه براتون خط نمیکشن یه سر برو مخابرات و یکی از 3 روش کار راه انداختن اداری رو امتحان کن ببین بازم بهت خط نمیدن....(3 روش بدون ترتیب میشن رشوه، پارتی، داد و بیداد کردن)
اینترنت مخابرات تایم اوتش زیاد شده خیلی . بقیه دوستان اوضاع چطوره ؟
ماتریکس بد نیست... همیار هم تست کردم اونم خوب بودش... این تست ماتریکس
![]()
سلام
من اینترنت 256 جشنواره مخابرات دارم . الان یکی دو هفته هست که سرعتم خیلی خیلی پایین اومده. به طوریکه سرعت دانلودم اومده رو 10. و سایتای معمولی رو هم به زور باز میکنه.
میخواستم ببینم مشکل کلی هست یا فقط مشکل من هسش
چکار کنم؟ به نظرتون با تغییر تعرفه مشکل حل میشه یانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)