تسلیت ؛ حالا به کی فروختیش که همه ش جلو چشته ؟ ! اینطوری بیشتر عذاب میکشی که ! نه ؟
تسلیت ؛ حالا به کی فروختیش که همه ش جلو چشته ؟ ! اینطوری بیشتر عذاب میکشی که ! نه ؟
منم زمانی که از سرویس E-mail گوشیم استفاده می کردم گوشیم 3-2 روز یه بار اینطوری میشد. ریستارت میشد و بعد از ریستارت هیچ اس امی توی گوشی نمی موند. اما بعد از اینکه دیگه از E-mail گوشی استفاده نکردم دیگه هیچ وقت این مشکل پیش نیومد.اس ام اس ها هم به هیچ وجه برنگشت.
بهترین راه اینه که بی خیالشون بشی.![]()
حقیقت داره که این گوشی خیلی گرون شده توی این دو هفته ی اخیر؟
5000تا10.000 كرونتر شده
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
برو سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جديدترين نقشه ها هستن دانلود كن به گوشيت انتقال بده واقعا خوبه
علتش چیه؟ .5000تا10.000 كرونتر شده
توی مشخصات گوشی نوشته سی پی یو :369
ولی وقتی تو Xplore میرم نوشته 192
قضیه چیه؟ یعنی آندرکلاکش کردند؟ اگه اورکلاکش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان شما هم بک آپ روزانش رو تنظیم کردید؟
من تنظیم کردم هر روز 5 صبح از کاتکت لیست و ستینگ ام بک آپ بگیره
اینطور که معلومه خیلی از دوستان از این امکانه گوشی بی خبرن
سلام
یه سوال در مورد بلک لیست ..... من چنتا شماره رو گذاشتم جزو بلک لیستم ولی تنها فرقی که کرده اینه که وقتی اون شماره ها بهم زنگ میزنن یه علامت رو صفحه ی گوشی میاد.... گوشیم هم زنگ میخوره هم اس ام اس دریافت میکنه از طرف اون شماره ها !!.... میخواستم بدونم بلک لیست همینه ؟!!!! یا میشه کاری کرد که به طرف مقابل مثلا پیام خطا ارسال کنه یا یه همچین چیزی ؟!!... ممنون میشم راهنمایی کنید ...
الکیه
اور اگه کنترل شده باشه نه
در قسمت نرم افزار ها مطرح کنید بیشتر به جواب میرسید![]()
Last edited by behrooz.shie; 13-07-2011 at 23:33.
با سلام یه هندزفری بلوتوٍث گرفتم به گوشی که وصل میکنم صدا از اون ور میاد ولی از این ور صدا نمیره
مدل هندزفری jabra هستش در ضمن هندزفری رو با گوشی های مختلف و همچنین با 5800 دیگه هم امتحان کردم مشکلی نداشت و خوب جواب میداد ففقط رو گوشی من ایراد میگرفت ازدوستان میخوام که راهنمایی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)