دوتا کتاب خوب واسه زیست پیشنهاد میکنم.
اول: 8000 تست گاج و دوم: خیلی سبز که به نظرم به پای گاج نمی رسه. ادعاش زیاده. تستای بیخود و مبهمش اعصابتو بهم میریزه. ولی تستای خوب هم زیاد داره. سال دومش از سال دوم گاج بهتره. ولی بقیه کتاباش نه.
دوتا کتاب خوب واسه زیست پیشنهاد میکنم.
اول: 8000 تست گاج و دوم: خیلی سبز که به نظرم به پای گاج نمی رسه. ادعاش زیاده. تستای بیخود و مبهمش اعصابتو بهم میریزه. ولی تستای خوب هم زیاد داره. سال دومش از سال دوم گاج بهتره. ولی بقیه کتاباش نه.
ببین دوست عزیز من کاری به بقیه کتاب ها ندارم . خواستم ببینم نظر دوستان درباره این 2 تا کتاب بالا چی هست ؟
بانک تست زیست مهر و ماه
بانک تست زیست تخته سیاه
کتابهای گاج بسته به نوع خواندن و تاموزشش مدل داره که سفید میکرو طبقه بندی هست وا3 کنکور
مشکی اموزش هست ولی بعضی از کتابهای مشکی اون جالب نیست قبل از خرید حتما یک نگاه به درسنامه هاشون یندازیید.
خیلی سبز هم کتاب خوبی هست ولی بازهم برخی درسهاش خیلی پر حجم هست
خدارو شکر واسه حسابان گاج سفید گرفتم یکم تسکینمان داد !!! این حسابان خیلی سبز داشت دیوونم میکرد!!!! ای بابا این کتابه دادن!!!!
البته سحط سوالاش خوبه ولی وقتی که میذاری 10تا تسته گاج سفید میزنی 1 دونه میتونی تسته خیلی سبز بزنی!!! کلا وقت گیرن.من خیلی سبز فقط فیزیک و جدیدا شیمی 3 داده ( من ازش راضیم ) رو پیشنهاد میکنم ( البته اختصاصی منظورم هست ) .
هندسه 1 هم گاج سفید گرفتم آدم لذت میبره از هندسه!!!!
من سوم هستم ،
در واقع من دنبال یک یا دو کتاب خیلی خوب برای حسابان هستم ، به نظرتون نشر الگو ( 2 جلدی ) کامل توضیح داده ؟ برای من که ریاضیم تعریفی نداره خوب هستش ؟ به دردم میخوره ؟
درضمن من میخوام این کتاب هارو برای هر دروس عمومی بخرم ، نظرتون رو بگین لطفا :
ادبیات فارسی : گاج سبز ( آموزش ) + خیلی سبز ( تست )
زبان فارسی : هامون سبطی ( آموزش ) + رمزینه ( تست )
عربی : گاج سبز ( آموزش ) + آبی قلمچی ( تست )
دین و زندگی : همگامان ( آموزش ) + گاج سفید ( تست )
جبر : گاج مشکی ( آموزش ) + خوشخوان ( حل مسئله )
برای هر درس 2 تا کتاب کافی هست ؟
سلام نمی دونم چه طور تشکر کنم
گسسته گاج سبز منظورته یا سفید فیزیک پایه 1و2 از کتاب فروشی پرسیدم گفت فقط محمود زاده اندیشه سازان میگن قدیمیه پیدا نمیشه اگه بتونم فیزیک پیش برای تست (من با تست قلم چی40 زدم اما امسال میخوام بالای75 باشه ) خیلی سبز بگیرم اقای مصلایی که منظورته فیزیک رو بترکونم ریاضی که شده برام یه غول که پارسال 10 زدم نمیدونم واقعا نمی دونم چه کار کنم راستی برا عربی چه کار کنم 20 پارسال زدم ایاد فیلی رو دارم خوشم نیومد یه کتابی یا یه راهنمایی نمیکنی مخصوصا برا متن و سو والات اون 8 تا یه کتا با شه که قواعد رو خوب بزنم یا به نظر تو برم کلاس بازم تشکر می کنم رستی فار گسسته مثل شیمی مبتکران در س نامه داره یعنی مثل شیمی خوب توضیح داده برای هندسه 1و2 گفتی الگو داریش خوبه بگیرم برای جب ئ احتمال چی بگیرم اصلا کتابایی که مخونی چین
Last edited by reza0382; 02-09-2011 at 15:52.
سلام بچه ها نظرتون راجع به گاج میکرو واسه فیزیک پایه چیه؟
عاقبت به خیری داره؟
فیزیک گاج خوب هست یعنی نسبت به کانون رو من میگم.هم توضیحات و هم درسنامه اش بهتر هست
باز هم میگم موقع خرید یک نگاه به کتاب و درسنامه و توضیحاتش بیندازید شاید خوشتون نیومد...
پاسخ мØндммдÐ عزیز : ببین من کتاب های زیر رو برای حسابان دارم :
کار خیلی سبز ، دوجلدی الگو ، تست آبی قلمچی ، تست خیلی سبز و آبی مثلثات
کتاب های زیر را هم بررسی کردم و برای دوستام خریدم :
مشکی گاج ، سفید گاج ، آموزش خیلی سبز ، مبتکران ( قدیم و جدید )
اگر در هفته چیزی حدود 15 ساعت را برای حسابان اختصاص بدین ، فکر میکنم دوتا کتاب لازم باشه و گرنه لزومی نداره ، شاید با خوندن ادامه این مطلب منظورمو بفهمی .
اول بگم که من خودم مباحث مشترک دوم و سوم را خیلی بلد نبودم ، ولی تو سوم همه رو یاد گرفتم ، مخصوصا مثلثات و تابع رو .
و اما .... در امتحان نهایی امسال ثابت شد که واقعا طراحان قصد مانور رو تمرینات کتاب را دارن . نمونه بارز اثبات حرفم ، گزارش گزینه جوان بعد امتحان حسابان امسال بود ، طرف آدرس سوال مثلثات ( فکر کنم سوال 10 بود ! ) رو دقیق تو کتاب میگفت . پس از تجربه کتابداری من استفاده کن و بجای دو یا سه کتاب کمک درسی ، بچسب به خود کتاب !( من نظرم اینه اصلا یک دفتر جدا برای تمرینات کتاب داشته باشی ، همه رو با صورت بعد از مطالعه عمیق جزوه و حل تمرین خودت کامل حل کنی و همه را هم به جواب برسونی )
ضمنا توضیحات نشر الگو بسیار کامل است ، از این نظر مطمئن باش ، مخصوصا فصل 2 ( تابع ) را خداییش کامل گفته . فقط لازم خوب خوب بخونیش ! ( تازه تمرین تشریحی هم داره و تعداد تستشم برای الانت مناسبه )
اما اگر در فصلی ، تاکید میکنم فصلی از کتاب ( نه یک مبحث خاص ) ، مشکل دارید ؛ حتما یک کتاب تشریحی خوب برای خودت بگیر . اگه وقت و سواد خیلی زیادی پیدا کردی ، کار خیلی سبز ( چون تمرین و اثبات زیاد داره ، ولی جواب درست و حسابی نداره ) ، در غیر این صورت ، مشکی گاج . ولی فکر میکنم که همون تمرینای الگو + کتاب کافی باشه .
اما در مورد تست . ببین ؛ این کتاب و مطالبش یخورده با بقیه کتابای ریاضی دبیرستان یا حتی حسابان قبلی فرق داره . باید حسابی برای افزایش سرعت تست زنی بدون اشکال و با دقت بالا ، روش وقت بذاری .
من اگر یک سال برمی گشتم عقب ( یعنی مثل تو ) و این تجربه رو داشتم ، در طول سال فقط و فقط و فقط روی افزایش تسلط و سوادم در حسابان تمرکز می کردم . اگر آزمون برو هستی و میری قلمچی ، من پیشنهادم برای آزمونت اینه :
** روز قبل آزمون ، یا دو روز قبل فرقی نداره . کتاب اشتباهات متداول را با دفترچه کار در منزل حل کن + به کمک پشتیانت سعی کن سوالای سال ما ، یعنی 89 - 90 را پیدا کنی . اگر همه رو با درسات خوب خونده باشی ، من درصد بالای 50 را تضمین میکنم . **
اما اگر میخوای که حتما تو حسابان تست بزنی ( که من کاملا مخالفم ! ) ، حتما حتما از سفیدگاج ( میکروطبقه بندی ) استفاده کن و اصلا سمت خیلی سبز نرو ؛ مگر اینکه سوادت و هدفت در اندازه درصد 100 در حسابان باشه !
-----------------------------------------------------------------------
اما در مورد لیست کتابای عمومی که فرمودین :
اول دوتا ایراد اصلی : آموزش دین و زندگی دیگه چه صیغه ایست ! مگه حفظ و تحلیل آیات یک کتاب آموزشی جدا میخواد !!!! ، دوم اینکه دیگه کتاب تست جامع دینی گاج ، سفید نیستش !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 - ادبیات رو تایید میکنم ، فقط در صورتیکه بخوای ادبیات سوم را خیلی خیلی کنکوری بخونی ! چون تست خیلی سبز اصلا به درد کار تشریحی و یادگیری نمیخوره ، فقط برای افزایش قدرت و سواد خوبه !
البته یک مسئله بدون شرح هم تو سایت خیلی سبز دیدم که عکسشو میذارم براتون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 - من بجای رمزینه ، برای یک دانش آموز درسخون و وقت گذار ، خیلی سبز را پیشنهاد میکنم . اگه این دوتا رو ( سبطی + سبز ) بتونی تو سال خوب بخونی ، من کنکورتم تضمین میکنم ، به نظرم خیلی خیلی جواب میده !
ولی یادت باشه که از تمرینای کتاب غافل نشی . کتاب رو حتما باید تا امتحان نهایی سه دور بخونیا !!!
3 - با اینکه سری کتاب محوری گاج کاملا آموزشیه ، ولی بهترین کتاب تست مخصوص عربی 3 ، همین کتاب محوری عربی 3 هستش . برای هر درس بیش از 150 تا تست داره ( یخورده کم و زیادشو دیگه یادم نیست ! )
به نظرم همین کافیه . اما اگه عربیت خوبه و میخوای به تسلط بالا برسی ( مثل دوست من تو ازمونای کانون و گزینه 2 ، بالای 90 درصد بزنی ) کتاب عربی جامع میکروطبقه بندی گاج را بگیر و مباحث قواعد رو کامل از روش بزن . البته دوتا اشکال داره : فقط تستای قواعد کنکور هستش ؛ تو مباحث پرتست هم از یه جایی به بعد تو پاسخنامه هی ارجاع میده به پاسخ تستای قبلی . تا جاییکه یادمه بانک تست خیلی سبز ، اینطوری نبود و همه تستا و گزینه هارو بررسی کرده بود .
ولی اگر توی حل تمرینات و کلا توی عربی سه احساس ضعف مفرط کردی ، مطالعه کامل یک فقره پرسمان گاج تجویز میشه ، نهایی رو میسازه ، منو که حسابی ساخت ؛ شدم 19/75 .
4 - در ادامه دین و زندگی باید بگم که تستای جامع خیلی سبز ، از نظر محتوای هم عالیه ، هم مورد تایید خیلی ها !
اما دینی کنکور یه درس خاصه . من با زدن تستای خیلی سبز و با کمک آیات و نکات گاج به تسلط بالایی توی دین و زندگی پایه رسیدم . ولی یه چیز میگم یادت باشه : سعی کن تمام آیه های درسها رو حفظ باشی . اگرم آیه در متن درس بود ، موضوع پاراگراف قبل و بعدش و در صورت بیکاری! ، خود این پاراگرافها را حفظ کنید .
5 - برای جبر : ببنید ، کتاب جبر اصولا تمرینای زیادی داره که همشون قالب سوالات نهایی هستن. پس خواندن خود کتاب و یک منبع تشریحی که پر از سوالات نهایی و استاندارد باشه ، نمره نهایی را تضمین میکنه.
پیشنهاد من برای کار تشریحی : تمرینات کتاب + جزوه مناسب و خوب + گلواژه
* جزوه مناسب و خوب در جبر : جزوه ایست که حاوی بررسی کامل تمرینات کتاب و نیز تحلیل و توضیح سوالات امتحان نهایی سه سال گذشته .*
پیشنهاد من برای کار تستی : مبتکران برای دانش آموز قانع و آبی قلمچی برای دانش آموز تست طلب !
به نظر من بهتر است کار تستی را بذارید برای تابستون ، توی سال بچسبید به کتاب و یادگیری مفاهیم ، به خصوص آخرای فصل 2 که تا آخر هم کاربرد داره.
به قول یکی از بچه های فروم که در پاسخ من گفت همیشه پول خرج کردن لازم نیست ، منم باید بگم همیشه تعداد کتاب ملاک نیست ! ملاک حقیقی مطالعه کامل کتب درسی و کمک درسی است ، متناسب با هدف و وضیت تان !
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
در پاسخ به marjan 1373 ، باید بگم که ظاهرا کتاب پایه میکرو گاج ، تستای سینماتیک و دینامیک را در کتاب جامع پیش دانشگاهی اش آورده . لذا اگر منبع تستی مناسبی برای دوم دارید ، گزینه خوبیست . ولی من خودم با کمک فیزیک 2 و فیزیک 3 آبی قلمچی ، به تسلط مناسبی در این دوتا کتاب رسیدم . ( البته دقیق مطمئن نیستم ، خودتون حتما بررسی کنید )
ببخشید اینقدر روضه خوندم ، این مطالب حاصل 6 ماه تفکر من روی حاشیه های درس خواندن و تحلیل آنها بجای تحلیل و مطالعه درسهایم بود ، امیدوارم که از این مطالب استفاده کنین و به سرنوشت من دچار نشین![]()
یا علی . موفق باشید .![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
فك ميكنم كتاب خوبي باشه چون بعضي از بچه هاي كلاسمون ازش استفاده ميكردن منم خودم داشتم ولي چون زياد اهل تست زدن نبودم زياد ازش استفاده نكردم و بيشتر تكيه ام رو جزوه دبيرم بود البته كتاباي جديدي اومده پيشنهاد من اينه كه برا كتاب خريدن خيلي تحقيق كن( از كسي كه واقعا مطلعه) چون فاكتور خيلي مهميه و تا تقريبا 10 11 ماهه ديگه بايد با اون سر و كله بزني![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)