تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 940 اولاول ... 270670720760766767768769770771772773774780820870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

14

با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز چرا با کیت سرور اسکوربورد وارد نمی کنی، خیلی راحتتره، فقط کافییه یه اسکوربرد دانلود کنی بعدش وقتی فایلهای اسکوربرد رو استخراج کنی توش دو تا پوشه است که باید در پوشه های rv0c_q.img و cv05.img کیت سرورت کپی کنی، بعدش هم برو تو بازی حالشو ببر، ضمنا اسکوربرد sky بهترین اسکوربردیه که من تا حالا دیدم.
    سلام خلیل جان
    شما راست می گین راحتر ولی من این کار رو کردم اون فولدری که توش اسکوربرد هستش اسم فولدر cv05 .img & rv0c_q.img هستش من این فولدر cv05 .img رو توی کیت سرور بار فولدری با همین نام که بود کپی کردم وبا هم ترکیب شدن اما موقعی که به بازی رفتم دیدم که اون جاهایی که فرار بود عوض بشن سفید نشون میده این مشکل من بود .
    منظور شما از اسکوربردی که گفتین دان کنم همون نرم افزار اسکوربرد هستش اگه اره لطفا لینکش رو در اختیارم بذارید ویه توضیحی هم در مورد چگونکی استفاده از اون بهم بدید .
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

krauser جان اگه آدرس فایل زیپ شدشو برام بذاری ممنونت میشن، بعدش یه سوال که هنوز درست جوابشو نگرفتم این فایل cv0f.img بالاخره تو پوشه img بریزم یا در C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download سوال دومم هم راجب این پچ 1.40 کونامی یه توضیحاتی میدی.
    سلام خلیل جان
    شما باید اون فایل رو توی فولدر img در مح نصب بازی کپی کنین .
    راستی مگه پچ 1.40 کونامی هم اومد .
    البته با عرض معذرت به Krauser جان که باز هم دخالت کردم .
    قربانتان
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 25-04-2009 at 12:01.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا هیچ کس جواب منو نمی ده ؟ چراااااااا ؟ بابا منم آدمم
    خوب وقتی همچین کیت سروری نمیاد به بقیه چه ربطی داره
    صبر کنین شاید اومد....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عرض کنم که نه نرم افزار اسکوربرد نبود، یه اسکوربرد زیبا بود که من از اینترنت دانلود کردم ، حلا هم آدرس یه اسکوربرد خوب و نرم افزار scoorboard selector رو براتون میزارم تا اسکوربرد بازی رو خودتون انتخاب کنید.
    1_ این آدرس scoorboard selector :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2_ این هم آدرس دو تا اسکوربرد برای دانلود :
    کد:
    کد:

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من براي فصل اول چلسي رو برداشتم.
    از همون ليگ a شروع كردم.
    ولي در اقدامي عجيب بازيهاي جام حذفي رو خود كامپيوتر انجام ميداد!!!
    يعني مثل بقيه تيمها فقط نتايج رو مينوشت!!! كه البته نيمه نهايي هم حذف شدم!!
    اقا براي همه همينجوري بوده!!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خب اینو باید از juce بخای نه ما .اگه دوست داری لینک پیام خصوصیشو بهت بدم تا علت اینکه کیت سرور جدید نمیده رو بپرسی.ولی قبل از شما خیلی ها اینو ازش خواسته بودن .
    Last edited by 4039; 25-04-2009 at 13:19.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

krauser جان اگه آدرس فایل زیپ شدشو برام بذاری ممنونت میشن، بعدش یه سوال که هنوز درست جوابشو نگرفتم این فایل cv0f.img بالاخره تو پوشه img بریزم یا در C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download سوال دومم هم راجب این پچ 1.40 کونامی یه توضیحاتی میدی.
    اينجا لينك رپيدشير رو گذاشتم همونطور كه گفتم با جستجوي نام ميتونستيد پيدا كنيد خودم هم همين كار رو كردم با جستجو اين پست قديمي رو پيدا كردم. سعي كنيد با جستجو در تاپيك غريبگي نكنيد يه وقت ديدي من يا كسي نبود برات پيدا كنه. البته ما همگي تنبليم (تنبل نرو تو سايه سايه خودش مي آيه)

کد:
    در ضمن توي فايل cv0f كافيه در اين مسير كپي بشه جاي ديگه نياز نيست وقتي توي اين مسير باشه اعمال ميشه
    کد:
    ببينيد كيت سرور جديد نيومده همون 8.1.2 قبلي هست كه آخرين بار اوايل 2009 داده شد

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

14

اينجا لينك رپيدشير رو گذاشتم همونطور كه گفتم با جستجوي نام ميتونستيد پيدا كنيد خودم هم همين كار رو كردم با جستجو اين پست قديمي رو پيدا كردم. سعي كنيد با جستجو در تاپيك غريبگي نكنيد يه وقت ديدي من يا كسي نبود برات پيدا كنه. البته ما همگي تنبليم (تنبل نرو تو سايه سايه خودش مي آيه)

کد:
    در ضمن توي فايل cv0f كافيه در اين مسير كپي بشه جاي ديگه نياز نيست وقتي توي اين مسير باشه اعمال ميشه
    کد:

ببينيد كيت سرور جديد نيومده همون 8.1.2 قبلي هست كه آخرين بار اوايل 2009 داده شد
    سلام ارمین جان
    ببخشید من الان این فایل cv0f رو توی جایی که بازی رو نصب کردم توی فولدر img کپی کردم ایا اشکالی داره الان هم داره کار میکنه و موقع که توبازی هم می رم منویسه که اپدیت جدید در دسترس ای می خواهید دان کنید ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

1 رفع مشكلات اسكوربورد

با سلام.در بعضي پستها دوستان گفته بودند كه فايل اسكوربورد رو در كيت سرور كپي مي كنند ولي در بازي قسمتهاي مربوطه سفيد نشون داده ميشه.خدمتتون عرض كنم كه اين به علت تغيير نام فايل مربوطه است.توجه كنيد كه هر فايلي كه كپي مي كنيد بايد قبل از عدد unnamed نوشته شده باشد.مثلا در اسكوربورد bbc فايل BBC_6 وجود داره كه شما قبل از كپي بايد اون رو به unnamed-6 تغيير بديد.البته در برخي فايلهاي دانلود شده اين تغيير نام وجود نداره و همون unnamed نوشته شده.
    اما تنها فايلي كه نامي متفاوت داره فايل replayexhibition_467 در پوشه cv-05 هست كه تعداد معدودي اين فايل رو دارند مثل: Eurosport-HD new .كه باز هم توجه كنيد اگه در فيلهاي يك اسكوربورد در پوشه cv-05 فايلي با عدد 467 بود آنرا به replayexhibition_467 تغيير بديد.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

با سلام خدمت mortaza.2fun عرض کنم که نه نرم افزار اسکوربرد نبود، یه اسکوربرد زیبا بود که من از اینترنت دانلود کردم ، حلا هم آدرس یه اسکوربرد خوب و نرم افزار scoorboard selector رو براتون میزارم تا اسکوربرد بازی رو خودتون انتخاب کنید.
    1_ این آدرس scoorboard selector :
    کد:
    2_ این هم آدرس دو تا اسکوربرد برای دانلود :
    کد:
    کد:
    سلام خلیل جان
    ممنون از شما اما اگه میشه توی یه ادرس دیگه این دو تا اسکوربرد رو اپ کنید چون از من پرمریم اکانت می خواد در ضمن شما یه توضیح بدید که با نرم افزار اسکوربرد چطوری میتونم کار کنم یعنی از این اسکوربرد هایی که دان کردم چه طوری می تونم به وسیله نرم افزار استفاده کنم .
    قربانتان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •