تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 1126 اولاول ... 270670720760766767768769770771772773774780820870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم جواب بدید
    هیچ درسی توی لیست نیست ... دو تا از نمرات تشریحی ما نیومده البته ... و 1 روز و نیم فرصت هست برای انتخاب واحد ... فردا هم که فکر نکنم مسئولین دانشگاه باشن
    به چه دلیل میتونه باشه ؟
    زنگ بزن آموزش مركزتون شنبه بگو! درسارو هنوز ارائه ندادن چون استاد ندارن. احتمالا تا حذف و اضافه براتون استاد پيدا ميكنن و ارائه ميدن درسو
    خود منم منتظر ازمايشگاه فيزيك 2 ام كه هنوز ارائه ندادن

یکی از دوستان میتونه بگه که امتحان ساختمان داده چندمه
    برنامه امتحاني رشته كامپيوتر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

زنگ بزن آموزش مركزتون شنبه بگو! درسارو هنوز ارائه ندادن چون استاد ندارن. احتمالا تا حذف و اضافه براتون استاد پيدا ميكنن و ارائه ميدن درسو

مرسی از پاسخت حمید عزیز ... 100% استاد نیست ... ترم پیش واسه 3 تا از درسامون یه استاد داشتیم
    شنبه میرم سراغشون

4. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

ظاهرا مشكل از هتل بودن واحد شماست

اون موقع مشكل پيش مياد كه وقت فارغ التحصيلي تك تك درسا با ليستي كه كارشناس رشته ها دارن تطبيق داده ميشه
    به شخصه ديدم دانشجوهايي كه سر يكي دو واحد اضافه پاس كردن يا يه درس عقب جلو پاس گردن به شكر خوري افتادن!

حالا شما برداشتي نوش جونت :دي
    اما مني كه ميدونم تو اين پيام نور داستان چيه هيچ وقت به فكرمم خطور نميكنه كه بخوام خلاف حرف اينا عمل كنم به بقيه هم پيشنهاد ميكنم اگه مركزشون هتل نيست و حداقل ميخوان ظاهرو حفظ كنن بذارن سر وقتش پاس كنن.
    من فکر نمی کنم اینطور باشه . شما از جزئیات مشکلات اون دانشجو ها خبر دارید که به شکر خوری افتادن ؟

با این حساب وضع من خیلی خرابه چون اصلا طبق چارت پیش نرفتم و ضمنا دانشگاهم بیشتر از حد معمول طول کشیده . 6 سال فرصت داریم تا تموم کنیم با این حساب از 9 ترمه ی چارت دانشگاه پیام نور می زنیم جلو ! وقتی 6 سال وقت داریم شما چطور میگید باید طبق چارت پیش بریم و فلان و بیسار ؟!

من بسیار نگران شدم . حتماً این موضوع رو پی گیری می کنم ولی خوشبینم اینطور که شما می گید نیست ...

6. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام یک سوال:
    اگه من الان 17 -18 واحد بردارم و بعد جواب ها اومد مشخص بشه که مشروط شدم اون واحد های اضافه ای که برداشتم چی میشه؟

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام یک سوال:
    اگه من الان 17 -18 واحد بردارم و بعد جواب ها اومد مشخص بشه که مشروط شدم اون واحد های اضافه ای که برداشتم چی میشه؟
    مجبوری حذف کُنی تو حذف و اضافه

9. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

من فکر نمی کنم اینطور باشه . شما از جزئیات مشکلات اون دانشجو ها خبر دارید که به شکر خوری افتادن ؟
    مثلا يه موردشو خودم از نزديك شاهد بودم كه طرف به جاي 144 تا 146 تا پاس كرده بود، براي اينكه اون 2 واحد اضافه رو پاس كنه 2 روز اين ور اونور ميرفت.

با این حساب وضع من خیلی خرابه چون اصلا طبق چارت پیش نرفتم و ضمنا دانشگاهم بیشتر از حد معمول طول کشیده . 6 سال فرصت داریم تا تموم کنیم با این حساب از 9 ترمه ی چارت دانشگاه پیام نور می زنیم جلو ! وقتی 6 سال وقت داریم شما چطور میگید باید طبق چارت پیش بریم و فلان و بیسار ؟!

من بسیار نگران شدم . حتماً این موضوع رو پی گیری می کنم ولی خوشبینم اینطور که شما می گید نیست ...
    طبق توصيه چارت پيش رفتن مهم نيست مهم رعايت پيش نياز و سقف تعداد واحد كل براي فراغت از تحصيله.

در مورد تنظيمم كه گفتم اون شايد مشكل ساز بشه شايدم نشه اما بهتره رعايت شه.

11. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این دانشگاهها هم جواب تلفنشون را جواب نمی دن . من توی یه رشته فراگیر مشغول به تحصیلم امسال هم در فراگیر برای یه رشته دیگر قبول شدم اما ظاهرا نمی تونم همزمان این دوتا را بخوانم . سوال من اینه که باتوجه به اینکه تاریخ ثبت نام رشته جدید و تاریخ انتخاب واحد رشته قبلی ام هر دوش 20 بهمن هستش من طبق قانون تا کی مهلت دارم از رشته اول انصراف بدم . می دانید نمی خوام برام درد سر درست بشه یه موقع بگن نه اولی و نه دومی را نمی تونی بخوانی یا مدرکش را بهت نمی دن بخاطر اینکه دیر انصراف دادی
    کسی نیست جواب بده .
    تاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان فراگیر امسال کیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

فردا میرم دانشگاه ... ولی آقا حمید اصلا هیچ درسی نیست تا اینکه برداریم و بعد سایر درس ها رو توی حذف و اضافه درست کنیم ... حذف و اضافه واسه وقتیه که درسی برداشته باشیم ... فکر میکنم تا فردا واسه بعضی ها تموم بشه مهلت انتخاب واحد

14. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

فردا میرم دانشگاه ... ولی آقا حمید اصلا هیچ درسی نیست تا اینکه برداریم و بعد سایر درس ها رو توی حذف و اضافه درست کنیم ... حذف و اضافه واسه وقتیه که درسی برداشته باشیم ... فکر میکنم تا فردا واسه بعضی ها تموم بشه مهلت انتخاب واحد

خیر . من بعضی از دوستام تا حالا تو طول ترم انتخاب واحد نکردن . صبر میکن زمان حذف و اضافه بعد درس ورمیدارن ... دلیلشونم اینه که زمان حذف و اضافه همه ی کلاسها و همه چیز مشخصه .

البته دلیلشون با عقل من جور در نمیاد .

16. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خیر . من بعضی از دوستام تا حالا تو طول ترم انتخاب واحد نکردن . صبر میکن زمان حذف و اضافه بعد درس ورمیدارن ... دلیلشونم اینه که زمان حذف و اضافه همه ی کلاسها و همه چیز مشخصه .

البته دلیلشون با عقل من جور در نمیاد .
    مرسی از پاسخت مهدی عزیز ... والا متوجه نشدیم چطوریاست ... پس چرا واسه هرکس زمان انتخاب واحد مشخص میکنن ... یهو بگن از فلان تا فلان روز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •