اینکارو کردم عزیز ولی فایده نداره برای بعضی سایتا اصلا نمیتونه وارد کنه
اینکارو کردم عزیز ولی فایده نداره برای بعضی سایتا اصلا نمیتونه وارد کنه
راهی وجود داره که بشه فهمید چند تا از لایسنس های، یک لایسنس سه کاربره فعال شده یا نه؟ (لایسنس قانونی و معتبر منظورم هستا!)
از طریق سایت کاسپراسکای ... برو آنجا و ثبت نام کن و سریال معتبر را وارد کن تا چک بشه .
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
حالا داداش نمی تونی تو خودش وارد کنی . چون من الان Kaspersky Internet Security 2011 دارم ولی چون قبلا داشتم کمی یادم هست ولی نه زیاد . اما خیلی دوست داشتم کمکت کنم عزیز .
برو تنظیمات را چک کن . شاید درست شود .
دقیقا بگید که کدوم قسمت برم.
ممنون
سلام
من چند وقت پیش یه کسپر 3 کاربره اصل گرفتم!
هر 3 تا کاربرش هم فعال شده!
الان میخوام ویندوزم رو عوض کنم!
چی کار کنم که بعد نصب ویندوز جدید دوباره بتونم این کسپر رو اکتیو کنم؟
ممنون
-------------
فکر کنم گزینه My Kaspersky Account رو بزنی ببرت همونجایی که دوستمون گفت!دقیقا بگید که کدوم قسمت برم.
Last edited by Javad-ht; 25-08-2010 at 15:34.
در این قسمت چیزی دستگیرم نشد.
اون گزینه رو بزنی میبرت تو سایت کسپر جایی که باید اکانت بسازی!
بعد اونجا یه اکانت میسازی!
بعد که وارد اکانت شدی یه گزینه داره به اسم Manage activation codes!
فکر کنم اونجا کارت رو راه بندازه!(حدس میزنم)
CustomerID و رمز عبور را دارم. وارد Personal Cabinet که می شم در قسمت Manage activation codes and key files مشخصات لایسنس من نوشته شده اما اینکه چند تا از 3 لایسنس من فعال شده است مشخص نیست.
سلام.دوستان این کسپر ما وقتی فعاله نمیذاره دانلود منیجر چیزی دانلود کنه.چی کاز باید کنم که مشکل رفع شه؟
ممنون از شما
این سوال جا موند :
تنظیمات Kaspersky Internet Security ورژن 2011 (11.0.1.400) مثل همون 2010 هست؟
لینک عکس رو هم فراموش کردید.ممنون میشم دوباره بزارید.
من در کنار کاسپر از یک آنتی مالور هم استفاده میکنم: آیا نیازی هست که ویندوز دیفندر ویندوز 7 فعال باشه و اصلا ویندوز دیفندر کارایی داره؟
Last edited by alienware-m18; 29-08-2010 at 09:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)