سلام
فکر نمی کنم راهی داشته باشه,باید تو 2010 با فرمت 2007 و یا 2003 سیو می کردید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فکر نمی کنم راهی داشته باشه,باید تو 2010 با فرمت 2007 و یا 2003 سیو می کردید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلی که درونش قبلا تعدادی استایل تعریف شده
یک فایل تایپ شده آماده داریم چطور استایل های اون فایل را به این یکی اضافه کنیم
سلام
برای درج فهرست اشکال و نمودار چطور باید اقدام کرد
من در آفیس 2007 وقتی شروع به تایپ من کنم پاراگراف و متن ها درست بوده ولی وقتی آن را از طریق ایمیل یا... به مقصد مورد نظر ارسال می کنم ترتیب کلمات و پاراگراف به هم خورده و نامرتب ارسال می شود!لطفا" مرا در حل مشکل یاری نمایید!
سلام عزیز.
خب با توجه به گفته شما . اگه متن هاتون رو میخواین به صورت ایمیل ارسال کنید بهتره که متن ورد رو به pdf تبدیل کنید. در این صورت مشکلتون حل میشه. و کلمات و پاراگرف تغییری نمیکنه.
شادباشید![]()
سلام
فایلی که حاوی استایل های دلخواه شماست رو باز کن. (فایل دوم حتما بسته باشه ها)
بعدش باید وارد Mange Styles بشی که من اینجوری بلدم: اول Ctrl+Shift+S که پنجره Apply Styles رو میاره. بعد روی آیکن AA کلیک میکنم که پنجره Styles بیاد. بعد پایین پنجره Styles سه تا دکمه با آیکن AA هست که سمت راستی، پنجره Manage Styles رو میاره.
از پایین این پنجره، دکمه ی Import/Export رو بزن. لیست سمت چپ، حاوی Style های موجود در سند مرجع شماست.
لیست سمت راست، Styleهای فایل Normal.dotm رو نشون میده. شما Close File بزن و بعد Open File بزن و بعد فیلتر نوع فایل رو بذار روی *.* و فایل دوم رو از مسیری که هست باز کن.
خسته که نشدی؟
الان از لیست سمت چپ میتونی استایل های دلخواهت رو کپی کنی تو لیست سمت راست. اگه اسم استایل ها مثل هم بود هم پیغام میده که میدونم Yes می زنی.
حالا فایل سمت راست رو Close کن و پیغام Save رو هم تأیید کن.
الان میتونی فایل دوم رو باز کنی، در حالی که استایل های فایل اول منتقل شدن توش.
و اما سؤال خودم: (مشکل استفاده از Multilevel List و Table of Contents به صورت همزمان)
تا حالا کسی از Multilevel List استفاده کرده که در کنار Heading هاش شماره گذاری خودکار ایجاد بشه؛ بعدش بخواد همون Heading ها رو توی Table of Contents نشون بده؟
دیدین چه مشکلی به خاطر کاراکتر Tab بین عدد و عنوان پیش میاد؟ فهرست خراب میشه!!!
تو سایت مایکروسافت که همه چی رو از اونجا یاد گرفتم هم سرچیدم ولی :(
کسی از عزیزان بلده؟
با سپاس
Last edited by mojtabamalaekeh; 15-08-2012 at 16:14. دليل: مردم می خندن خاطر رو بنویسی خواطر
ممنون دوستان، دکمه تشکر کجاست؟ من ندیدم، واسه همین مجبور شدم یه پست بزنم
هم عکس کمک کرد و هم دکمه های شرتکات
ممنون
توی صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره ی مشکل حذف شدن تصادفی Spaceها و
چسبیدن کلمات به هم ـ وقتی فایلی رو از 2010 می بریم به 2007 ـ بحث شده.
هم لینک پاسخ مایکروسافت رو گذاشته هم لینک دانلود سرویس پک 2 آفیس 2007 با حجم 290مگ.
شما خود فایل رو Attach می کنید یا متنش رو کپی می کنید توی RichTextBox ایمیلتون که به هم می ریزه؟
و اما سؤال خودم: (مشکل استفاده از Multilevel List و Table of Contents به صورت همزمان)
تا حالا کسی از Multilevel List استفاده کرده که در کنار Heading هاش شماره گذاری خودکار ایجاد بشه؛ بعدش بخواد همون Heading ها رو توی Table of Contents نشون بده؟
دیدین چه مشکلی به خاطر کاراکتر Tab بین عدد و عنوان پیش میاد؟ فهرست خراب میشه!!!
خوشبختونه درست شد
توی تنظیمات Multilevel List دکمه ی More رو برای تنظیمات بیشتر زدم و Follow number with رو بجای Tab character گذاشتم روی Space چون مشکل با همون کاراکتر Tab بود که حالا بجاش Space هست.
سلام ممنون از شما واقعاً عالی بود
من خیلی وقت درگیر این سوال بودم
فقط چند تا سوال از اواسطش داشتم تا بتونم ادامه بدهم
colse file را در قسمت normal بزنیم
دو نوع این جوری داریمنوع فایل رو بذار روی *.*
یکی All file (*.*)
یکی Recover text any file (*.*(
2- ایجاد فهرست اشکال و فهرست نموداررا هم بهم می گید
3- برای استفاده از سایت مایکروسافت باید به انگلیسی مسلط بود یا راحت می شه استفاده کرد ، لینکی از اون سایت که کامل استایل ها را توضیح داده باشه دارید
بی نهایت ممنون
Last edited by nelahe; 16-08-2012 at 09:40.
سلام
خواهش می کنم
بله Close File رو برای بستن فایل Normal.dotm باید بزنید.
فیلتر هم به این خاطر گفتم روی *.* بذارید چون پیشفرضش فقط Templateها رو نشون میده.
اصلا بجای عوض کردن فیلتر، توی اسم فایل یه ستاره * تایپ کنید و Enter بزنید!
منظورم اینه که بجز Templateها، فایل دلخواهتون که پسوندش doc یا docx هست رو هم نشون بده.
برای فهرست اشکال و نمودارها شاید یه آموزش جامع لازم باشه چون در صورتی که بخواین شماره ی «بخش» هم توی شماره گذاری نمودارها و جداول و اشکال ظاهر بشه، لازمه که عنوان هر بخش رو با Multilevel List شماره ای بهش اختصاص بدین.
نکته ی بعد این که فهرست شما نمیتونه شامل شکل و جدول و نمودار قاطی هم باشه. یعنی فهرست شکل ها جداست، فهرست نمودارها جدا و فهرست جدول ها هم باید جداگانه درج بشه.
نکته ی بعد که میشه گفت یه مشکله! گاهی اوقات Caption که Insert می کنید، اعداد لاتین میشن :( نمیدونم چجور حل میشه ولی من یه بار یه عکس رو به جای این که In Line with Text قالب بندی کنم، روی In Front of Text تنظیم کردم و بردمش توی Canvas و به جای Caption دادن به عکس، روی Canvas راست کلیک کردم و Insert Caption زدم و عددش فارسی شد و الان از اون فارسیه کپی می گیرم برا استفاده های بعدی :-پی
پس شما اول تصمیم بگیرید که میخواین شماره بخش ها (Chapter) توی شماره گذاری شکل و جدول و نمودار دخیل باشه یا نه، بعد شروع کنید به استفاده از گزینه ی Insert Caption که با کلیک راست روی جدول ها و شکل ها و نمودارها دیده میشه. اگر هم اعداد لاتین شدن تو فکر نباشید؛ بالاخره درست میشه.
برای درج فهرست هم از منوی References توی قسمت Caption، گزینه ی Table of Figures رو بزنید.
توی لیست Caption label تعیین میکنید که میخواین فهرست شکل ها ایجاد بشه یا فهرست جدول ها، یا نمودار ها! به همین سادگی.
استفاده از سایت مایکروسافت هم ساده است. چون توی متن هاشون از رایج ترین کلمات انگلیسی استفاده میکنند نه از هر کلمه و اصطلاح عامیانه ای.
کپی کردن استایل ها از راهنمای Word2003 یادم مونده بود و لینکی از آموزشش ندارم.
خیلی خوبه که از استایل ها استفاده می کنید. مخصوصا توی سندهای حجیم.
راستی منظورم از شماره گذاشتن برای بخش ها (Chapters) و دخالت دادن شماره بخش، توی شماره گذاری شکل و جدول و نمودار این بود:
1. مقدمه
شکل 1-1
شکل 1-2
جدول 1-1
شکل 1-3
نمودار 1-1
شکل 1-4
جدول 1-2
2. آموزش
شکل 2-1
جدول 2-1
شکل 2-2
شکل 2-3
3. نتیجه گیری
نمودار 3-1
جدول 3-1
نمودار 3-2
4. مراجع
...
فهرست شکل ها
...
فهرست جدول ها
...
فهرست نمودارها
...
ولی اگه شماره Chapter در کار نباشه:
مقدمه
شکل 1
شکل 2
جدول 1
شکل 3
نمودار 1
شکل 4
جدول 2
آموزش
شکل 5
جدول 3
شکل 6
شکل 7
نتیجه گیری
نمودار 2
جدول 4
نمودار 3
مراجع
...
فهرست شکل ها
...
فهرست جدول ها
...
فهرست نمودارها
...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)