سلام
شما میتونی 4450 پایونیر بخری.
سلام
شما میتونی 4450 پایونیر بخری.
سلام دوستان
برای استیج عقب 206 چه مارکی پیشنهاد میدید (جای فابریکش بشینه)
ضبط خودم هم 4250 هست .
قیمت هم تا 50-60 باشه .
مرسی
اینی که میگی اگه بخرم دیگه از همه لحاظ خوبه؟
از لحاظ بلندی صدا ، کیفیت صدا ، کوبیدن صدا؟
آخه با 600 میشه یه ساب و 2 جفت اسپیکر گرفت ( منظورم اینه که صداش از ساب هم بهتر میشه؟)
به نظرتون چند میتونم اینا رو بفروشم
718 رو 105.000 تومن خریدم
2350 رو 130.000 خریدم
آمپ رو دست دو 50.000 خریدم + حدودا 20 تومن کابل
خیلی هم کار نکرده ، 1 سال نمیشه
یه جفت از این باند های پایونیر 50.000 تومنی هم دارم که 1 ماه کار کرده اگه بتونم رو هم 300.000 آبشون کنم خیلی خوبه.
فوری فوری فوری. سلام میخواستم یک ظبط کنوود بخرم قیمت 150 تا 190 ظیط امپلی خور باشه فلش خور هم باشه و اگر هم میشه یک ظبط پایونر هم با همین قیمت معرفی کنید و از نظر شما کدام برند بهتره، ویعد اینکه باندهم میخوام بخرم چه مارکی خوبه . فوری جواب بدید عجله دارم. ممنون
تو پایونیر میتونی 4350 برداری.
خواهشا پیشنهاد برا من .....................................
یه جفت باند با قیمت حداکثر 150 تومن میخوام .تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟
کنوود 718ex تو این قیمت چطوره؟ اگه خوبه زیر 100 تومن یه آمپلی برا این مدل معرفی کند. اگر هم با همین قیمت ها چیز بهتری تو بازار سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by persianhacker; 15-06-2012 at 16:52.
خودم رو ماشین قبلیم کنوود 718 معمولی داشتم و یکی از فامیلام هم مدل ex داشت من با ضبط 4250 صدایی قشنگی بدون آمپ البته نهایتا تا ولوم 37 ازش میگرفتم صدای تیوترش اذیت نمیکنه.
اون یکی مدل هم( ex ) با آمپ صدای تیوترش آزاردهنده بود البته برای من .باز هم صدا رو خودت بشنوی بهتره ولی در کل بدون آمپ هم نیازهای معمولی برطرف میکنه و باند پرقدرتیه .
موید باشید.
ببین اون پست حمید جان خیلی خوب شرازطو بیان کرد از نظر صرف هزینه و کیفیت خروجی...
ما هر اسپیکری که داریم یه فرکانسو پخش میکنه حالا هر کدومو نداشته باشی یا اون فرکانسو نداری یا نصفه نیمه و بی کیفیت پخش میشه... مخصوصا وقتی ساب نداشته باشی.
یه نکته رو راجع به خودم بگم که ربطیم زیاد نداره ولی تجربه شخصیه شاید بعضیا الان مثل قلن من فک میکنن! - قبل از اینکه انقدر تو نخ سیستم بازی برم فک میکردم ساب رو کسایی میبندن که فقط میخوان تو چشم باشن و همه نگاهشون کنن و ولاغیر
ولی وقتی یه مقدار مطالعه کنم کلا نظرم عوض شد . الانم منطق مسکونی حتی با ولو کم هم آهنگایی که فرکانس پایین دارن گوش نمیدم...
و اما شما:
اگه بتونی 300 بفروشی که عالیه ولی نمیتونی![]()
منظورتو از صداش از ساب بهتر میشه نمیفهمم!!
در مورد خوبه هم باید بگم یه سیستم معمولیه انتظار استریو نداشته باش ازش
01110362 ممنون
حالا من اگه بخوام یه آمپلی هم روش نصب کنم زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید که جوابگو 718ex باشه (چون 3 اهم هست این مدل بهترین پیشنهاد چیه با این قیمت)
من قیمت 718EX رو گرفتم میگه 145 تومن ساخت ویتنام هست قیمت خوب میده؟
Last edited by persianhacker; 15-06-2012 at 21:59.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)