تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 770 از 2403 اولاول ... 27067072076076676776876977077177277377478082087012701770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وست عزیز شما هم صادقانه بگو تو کدوم بخش شاتل کار میکنی
    من چند تا مشتری بفرستم برای شاتل چون هرکی میاد اینجا میگم برو اندیشه.
    بعد بدبختی شاتل اینکه با مودم ها هم مشکل داره
    با تشکر.
    هادی
    جناب هادي جان
    من تو هيچ جاي شاتل كار نمي كنم ، من يه سوالي كردم از دوستان هر كي دوست داشت جواب بده هركي هم دوست نداشت نه هدف فقط كسب اطلاعات بود دوست من ، شما هم مثل از ما بهتران سوال رو با سوال جواب مي دي
    مي دوني منظورم چي بود ديگه !!!!!!!!
    مگه الان از محل كارت داري تو اين فروم كار مي كني
    از شما خواهش مي كنم يه خورده جنبه داشته باشين قرار بود ديگه اين جور حرفا اينجا مطرح نشه

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

منم بعد از تحقیق و تفحص بسیار و حدود یه هفته ای بین 3 شرکت اندیشه و شاتل و پارس وی ،اندیشه رو انتخاب کردم دیروز هم قرار داد بستم برای امتحان 128 با ترافیک 3 گرفتم تا اگه خوب بود هم پهنای باند هم ترافیک رو زیاد کنم
    البته وقتی رفتم اندیشه گفت خطت pcm نفهمیدم یعنی چچی؟
    اما یه خط دیگه داشت م که رو اون سرویس گرفتم گفتن تا یه هفته بعد وصل میشه یه کم زیاد نیست به نظرتون؟؟؟
    خط PCM خطي كه نمي شه بهش اينترنت داد چون رو اين خط نمي شه ديتا انتقال داد دوست من

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

وست عزیز شما هم صادقانه بگو تو کدوم بخش شاتل کار میکنی
    من چند تا مشتری بفرستم برای شاتل چون هرکی میاد اینجا میگم برو اندیشه.
    بعد بدبختی شاتل اینکه با مودم ها هم مشکل داره
    با تشکر.
    هادی
    هادی جان این دوست ما شغلش همینه که بیاد تو فروم فقط بر علیه اندیشه بنو یسه شما زیاد توجه نکن از 10 تا پستش 9 تا بر علیه اندیشه است دیگه همه بچه ها جریان فهمیدن 1000 بار گفتیم هر کی وضعیت شرکت خودشو تشریح کنه ولی بعضی ها نمی خوان بفهمن ضمنا پیش بینی بچه ها هم درست از آب در اومد 2 ماه از کار شاتل نگذشت که همه دیدن و فهمیدن که عیارش چقدره خدا به داد برسه چند ماه دیگه چه سرویسی می خواد به مشتری هاش بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بر همه دوستان

من یک سوال داشتم من adsl ask گرفتم تو سایتcrm.askiran.com میرم نمی تونم ثبت نام کنم
    وقتی دارم ثبت نام میکنم بعد از دادن مشخصات صفحه بعدی همه بصورت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ میاد
    مرسی

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینجارم یه نگاه بندازین تو قسمت
    قسمت درخواست و شارژADSL
    لیست قیمت داره جالبه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هادی جان این دوست ما شغلش همینه که بیاد تو فروم فقط بر علیه اندیشه بنو یسه شما زیاد توجه نکن از 10 تا پستش 9 تا بر علیه اندیشه است دیگه همه بچه ها جریان فهمیدن 1000 بار گفتیم هر کی وضعیت شرکت خودشو تشریح کنه ولی بعضی ها نمی خوان بفهمن ضمنا پیش بینی بچه ها هم درست از آب در اومد 2 ماه از کار شاتل نگذشت که همه دیدن و فهمیدن که عیارش چقدره خدا به داد برسه چند ماه دیگه چه سرویسی می خواد به مشتری هاش بده
    واقعا متاسفم که بازم دارم این حرفارو می شنوم و واسم جالبه که فقط 2 یا 3 نفر هستن که اینطوری جبهه می گیرن از حرفام ، من یه سوال کردم و می خواستم مطمئن بشم ، می تونستین به جای اینهمه حواشی تست دانلود بزارین و جواب منو محکم تر بدین بجای اینهمه حرفهایی که دوستان فروم رو ناراحت می کنه
    شما هم زیاد ناراحت نباش من یه چیزایی از شاتل شنیدم که احتمالا صداش تا یه مدت دیگه در میاد و همه رو شکه می کنه

من یه سوال کردم ولی شما یه برداشت دیگه کردین خوب به پستم نگاه بندازین و اینقدر هماهنگ جواب منو ندین که همه به شما هم شک کنن

داره خودمونی میشه iNSANE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام آقا هادی عزیز،
    بنده یه پیغام خصوصی واسه شما فرستادم، ولی مثل اینکه فرصت نکردین بخونین یا اصلا به دستتون نرسیده،
    لطفا اگه پیغامم رو در صندوقتون دیدین، خواهشا از همون طریق محبت کنین جواب بدین. اگه هم نرسیده بگین تا دوباره بفرستم.
    مرسی از شما.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خب عزیز دل برادر ولش کن بیا یه شرکت دیگه مثلا شاتل خودتو راحت کن دیگه
    آخه چرا اینقدر حرص می خوری واست خوب نیستا

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

دوستان اندیشه یه سوالی داشتم خواهشا صادقانه جواب بدین
    چندتا از دوستام بهم گفتن سرعت اندیشه نسبت به قبل اومده پایین تر یعنی الان رسیده به زیر 100 یعنی به طور معمول بین 80 تا 90 در نوسانه ، آیا شما هم اینو تایید می کنین ؟؟؟؟؟؟ منظورم روزاست بعد خواهشا یکی بگه شبا چطوریه چقدر کم می شه
    سرعت حول و حوش چند می چرخه ؟؟ ممنون می شم
    اره تقریبا درسته، واسه من بین 80-110 در نوسانه (در روز) پارسال همین موقع رو 150-170 میچرخید
    تو شبا هم که طبیعتا پایین میاد ولی از 3 شب به بعد سرعتا خوب میشه (سرویسم 128 خط2) . تو شب حدود 1.2 گیگ میتونم دانلود کنم

8. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اره تقریبا درسته، واسه من بین 80-110 در نوسانه (در روز) پارسال همین موقع رو 150-170 میچرخید
    تو شبا هم که طبیعتا پایین میاد ولی از 3 شب به بعد سرعتا خوب میشه (سرویسم 128 خط2) . تو شب حدود 1.2 گیگ میتونم دانلود کنم
    ممنونم دوست عزيز
    اميدوارم همه دوستان اين سايت هم مثل شما به دور از حاشيه با هم همكاري كنن

10. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته وقتی رفتم اندیشه گفت خطت pcm نفهمیدم یعنی چچی؟
    سلام..
    دوست عزیز شما برید مخابرات و درخواست تغییر خط بدید..
    بگید برای امکان استفاده از ADSL .. خط شما قدیمی هست و حتی سرعت دیال آپتون هم پایینه...

اگر پیگیری کنید زیر 1 هفته کارتون رو راه میندازن

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •